Silahınız regulatörlü mü gayet isabetliymiş
fatih1907 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Fxin smooth twist namludaki amacı masrafını düşürmektir bence lw namlu eztra masraf ama namluyu kendin yaptığında daha avantajlısın. Ama hatsandaki gibi secenek olarak lw koyup masrafıda fiyata yansıtsa yenilik denemek isteyen st alır lw isteyen farkını ödeyip lw alırdı iki tarafta memnun olurdu. Smooth twisti solidle denediniz mi hiç bir dark var mı yivli namludan ?
-
Bullet konusunda emin değilim ama abi bi araştır forumda kullananlara sor istersen yanıltmak istemem eski bi konuda öyle bi görüş vardı oda sadece teorikti ozamanlar st namlulu modeller ülkede yoktu
-
Fx neden Lw ile calışmayı bıraktı ki sanki. En azından Lw opsiyonu olsa hatsandaki gibi smooth twiste alternatif olarak daha iyi olurdu sanıyorum. Test edilip onaylandı mı bilmiyorum ama smoth twist ilk duyurulduğunda forumda üstadların ortak görüşü solid peletlerde sıkıntı olacağı namludan çıkınca kısa süre sonra spin atıp isabeti bozacağıydı. Belkide bu sebepten fazla ilgi görmüyor wolverine gibi. Kullanıp deneyen varsa solidle merak ettim şimdi sonucu
-
İnceleme bilmem ama youtubede filintalar grubunun bisürü atış videosu var izlemediyseniz tavsiye ederim abi
-
20 kutu bayağı dayanır ama ithalat sürekli olmuyor ki garantiye almak amaçlı paran varsa almak mantıksız değil aslında. Piyasada bi tükendimi bekle Allah bekle
-
-
Emre kardesim atisini yumusacik yastik uzerinde guzelce destek ile yapmis...
Paylasimi elestirmek , yerin bin kat dibine gondermek cok basit ... Defalarca bende dahil cogu kisiye yapildi bu forumda...Ben emre kardesimden ozur diliyorum.ona her yaptigini paylas demekle yanlis yapmisim.affedder umarim beni....
+1 .
-
Anladım evanixlerin namlusu nasıl lw mi değilsede kaliteli mi ?
-
Windy city de ne gibi sorunlarla karşılaştınız paylaşır mısınız? Görüntüsü hoşuma gitmişti param olsa almayı düşünürdüm mesela.
-
100 değilse bile 70 80 dir tahminidir. Bence belki 100mde çok zor ama dediğim gibi neden olmasın. Hatsanın arpacığı kalın o mesafede hedefe odaklanmak gerçekten zor ama bence yapılabilir. Yetenek meselesi. Yeteneğin üzerine birazda titizlik ve idman girince bence olabilir zaten atışın birini kaçırdığını söylemiş. Metehanda 50mden 25kuruş yapıyor kadir abi 200mde aynı silahla şişe devirmişti videoları mevcut efsanedir kendisi. Yani belki deiğiniz gibi 100m çok zor ama bu tarz yorumlarla kişiyi soğutursunuz ben böyle düşünüyorum en azından pm yoluyla söylense böyle şeyler daha yapıcı olur. Metehanın hangi konusuydu hatırlamıyorum ordada bunun gibi olmaz bence imkansız vs bi yorum vardı hoş bulmuyorum böyle şeyleri eleştirmek ve ego tatmin etmek ayrı şeyler. Tebrik edenler teşvik amaçlı etti bende dahil bunu anlamak zor değil.. Mod 99 hatsanın en iyi yaylısı bence ve yabancı rakipleriyle güzel kapışır doğru mühimmatla. Saygısızlık ettiysem affola keyfli forumlar..
-
Agzinin suyu akanlar
+bimilyon
-
Daha önce paylaşmıştım forumdan tüfeği eline alıp okşamış birisi vardı fotoğrafını koydu edgar brothers diye geçiyor ve dediğiniz gibi talonun makyajlı hali. Hatsan webley muhabbeti var yani. Gerçekten güzel tüfek
-
Rogueyi de geçen seri üretim bi silah çıkmış oldu yani. Güzel paylaşım abi. Gücün dibine vurmuşlar
-
Tepmeden dolayı tabiki namluyla mermi yolunda fark olur hacı da benim anlamadığım çekirdek düz gitmiyor bikaç tanesinde yani merminin önü aşağıya doğru açı yapmış gibi görünüyo ben mi yanlış gördüm acaba
-
Bazılarında çekirek çıkar çıkmaz sapma yapmış bazılarında da ucu havaya aşağıya falan bakmış bunun sebebi nedir isabet sorunu yaratmaz mı ?
-
Yasin abi long lw modelinin ceketli namlu versiyonu var mı arattım att44s10 shb çıktı sadece. Yada hatsanla çok yakın olan hatrı geçen bi av bayii var tanıdık ona söylesem öyle birşey yapılabilir mi dersiniz ?
-
Cricketleri satın gitsin Bravo diyorum sadece
-
Doğruluğunu bilemm ama duyduğuma göre hatsan lothar walterden edindiği tezgahlarda kendisi üretiyormuş lw namluyu..
-