Çok daha güçlüleri var rogueden ama seri üretimde yok.
fatih1907 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mod99da standardı oturtmuş gibi hatsan Eline sağlık güzel grupman
-
En iyisini yapmışsın oynayanlar pişman
-
Arkada knight online esprisi yapmış bende devam ettim eski bi oyunla ilgili Çocukluğumuzu katleden oyunla
-
+8eagle s eye satayım hacı
-
Zevkli bişeye benziyo paylaşım için teşekkürler
-
Hepsi güzel silah ama hiç biri bi glad değil kadir abi 300m atıyodu
-
https://www.youtube.com/watch?v=PUEb8Jka9iM Bahsettiğim vatandaş bu ama videoyu bulamadım buda gayet güzel olmuş ama .30cal değilmiş
-
Video bahsettiğim video değil ama bu daha iyiymiş abi teşekkürler paylaşım için. .22lr bunun yanına yaklaşamaz. Condorla uğraşılıdığında neler yapılabildiğinin kanıtı
-
Mr hallowpoint amcanın tüfekleri .22lrden çok daha güçlü 100küsur grain hp bulletle dumuzun bi omzundan girip diğerinden çıkabiliyor. Ama ülkemizde o tarz bi bigbore satılmıyor. Airforce modelleri fx veya daystateden daha ucuz ve daha basit tüfekler. Gayette güçlüler onları modlamak daha kolay olmazmı. Bir ara forumda birileri paylaşmıştı siyahi bi amca 170mden fanta tenekelerini sektirmeden patlatıyordu 7.62 modlanmış airforceyle (modelini bilmiyorum) Bulletleri kendisi yapıyormuş. Ateş edince şahlanıyordu tüfek bi bulabilirsem paylaşayayım saygılar
-
1500 max bütçeyle ben olsam bt65 6.35 + regulatör 100 150 mde işinizi gayet güzel görür. Beklentilerinizi çok yüksek tutmamışsınız bence bt65 alınabilir bu beklenti ve bütçeye saygılar
-
-
Abi çok iyi ya
-
Damascus yapımı bıçak var mı ? O çeliğin formülünün kayıp olduğunu görmüştüm biyerde doğrumu bilemem tabi
-
İlkini çok begendim eline saglık
-
Köpeğin egzersiz ihtiyacı karşılandıktan sonra evdede bakılabilir aslında. Dogo alman çoban köpeği vs. büyük irklar olmasada beagle gibi orta ve küçük ırklar evde olabilir. Minyatür pincher gibi dobermanı sevip besleyemeyenlere çok iyi bi seçenek
-
Teşekkürler Alparslan abi umarım sanada nasip olur. Kontes başı kurtardı artık kolay kolay hasta olmaz. İlk bikaç ay bebek sakınır gibi sakınmak lazım aşılar bitane kadar çok narin oluyorlar maalesef.
-
Güzel bi uğraş gerçekten hayvan sahibi olmak İsteyipte yeri olmayan herkese nasip olur inşallah
-
Türkiye de bu sorun çok maalesef kardeşim. Bu hastalığın tedavisi 1haftalıkmış mesela yanlış tedaviden ilerlemiş. Erhan abi saolsun onun veterinerine gidince iyileşmişti kont. Yani mesele şu veterinerlerimizin geneli tam olarak köpek yada kedi hastalıklarına hakim değil. Genel bilgiye sahipler. Bunları da bir veterinerden öğrendim. Önüne gelen klinik açıp para kazanmaya çalışınca vaziyet bu üzüldüm köpeğin için Pet veterinerliği daha farklı iki buzağı doğurtup aşı yapmaktan daha öte.
-
Alperencim Kontesi alabilirsin hiç lafı bile olmaz gerçekten