Dürbün ayaklarında bir sıkıntı olabilir. Başka ayaklarda bir deneyin. Mümkünse tek parça dürbün ayağı deneyin. Halen sıkıntı varsa tufekteki dürbün rayı yamuk, eğik vb. olabilir.halen sıkıntı devam ediyorsa Dürbün de sıkıntı olabilir. Yada dürbünü başka bir tüfekte başka bir ayakla deneyin halen sıkıntı varsa dürbün agrizali.
evilcom tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
"side shoot scope cam " yaz arat hocam.
Ben yazarken siz cevap vermişsiniz? ??
-
Kullandığınız kamera aparatı linkteki ürün gibi mı çalışıyor? Benzer bir ürün mu?
httpss://http://www.side-shot.com/
-
Kamera bağlantı aparatının çalışma mantığını algılayamadım. Farklı açılardan fotoğraf çekip atabilir misiniz?
-
Ben yıllardır at44 taktical kullanıyorum. Hatta hatsan namlu olanını kullanıyorum. İşimi fazlasıyla görüyor. Çokta keyif aliyorum. 2000 TL civarında alınabilecek en iyi tüfeklerleden birisi. Ama tüfek işi tamamen zevk işi. Gün gelir başka bir tüfek görürsün ona hasta olursun onu alırsın.
Tüfeği 90 bardan aşağı kullanmanı tavsiye etmem. Tufegin gücü düştüğü için düşme çok yapar. Pellet israfı. Birde kaliteli pellet kullan. İsabetin yüzde 60 i tüfektense yüzde 40 ı pelletten kaynaklanıyor.
-
At 44 taktikalı daha detaylı araştırıp inceleyeceğim teşekkür ederim öneriniz için.Dürbün konusunda hatalı bilgi vermişim hediye edilen dürbün optima 3*9*44E benim 120 tl farkla almak istediğim ise optima 3*12*44 AOE .sizce fiyat farkı ödeyip bu dürbünü almak mantıklı mıdır?
Peki pompa ile kaç dk veya kaç defa basınca 1 tüp doluyor. Son olarak biraz daha araştırma yapınca scuba tüpe biraz yönelir gibi oldum ama şöyle bir sıkıntı var.Tüp bitince onu nerede ve ne kadara doldurabilirim bilmiyorum.Bu konuda da bilginiz varsa yadımcı olursanız çok sevinirim.Hazır hatırlamışken bir yerde okumuştum scuba tüpleri İTFAİYE de doldurabiliyormuşuz onlarda doldurmak için cihaz varmış doğru mudur?
benin görüşüm at44 için verilen dürbün yeter. Genelde en fazla 100 metreye atış yapıyoruz. Ama dürbünün biraz daha iyi olmasını istiyorsanız optima 2.5-10*50 E-sft tercih edebilirsiniz. Tüpün pompa ile dolumu 90 bardan 200 bara yaklaşık 150 pompalama ile doluyor. Benim tavsiyem 2 tane tüp taşımanız. Hem taşıması kolay hemde atış sırasında pompa ile dolum yaptıktan sonra nefes nefese kalmamış olursunuz. Birde arkadaşların dediği gibi tüfeği elinize alıp inceledikten sonra hangi tüfeği alacağınıza karar verin. 2 el alırsanız ileride satmak zorunda kalırsanız maddi olarak zarar etmemiş olursunuz.
-
At44 taktical versiyonu daha kullanışlı. Aksesuar takmaya daha çok elverişli. Dipçik kısmı kısalıp uzayabildiği için kendine göre ayarlayabilirsin. Yanında gönderilen dürbün 100 metreye kadar işini görür. Daha uzak mesafeler için daha kaliteli bir dürbün ihtiyacın var.
Benim tavsiyem at44 serisinden alacaksanız long ve lv namlu taktical versiyon olanı tercih edin. Pompa ile doldurmakta sıkıntı olmuyor. Ben 2 tane tüp aldım. Atışa gitmeden 2 sini de dolduruyorum. Pompayı yanımda taşımıyorum.
-
?????? NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!! ??????
-
spoton solid kullanıyorum fena değil 100 m üzeri daha iyi sonuç veriyor
Solid 26 gran denedim. Yalnız AT44 için biraz ağır geliyor. Benim tufekte Gamo ts22 bile fazla düşme yapıyor. Solid te çok sıkıntı yaşarim.
-
güle güle kullanın. En son spoton pars pelet almıştım ancak sonu hüsran.
Neden öyle dediniz? pelletler çok mu kötüydü? silahiniz nedir? Ben Enson geçen sene yüklü miktarda almıştım. Şimdi tekrar almayı düşünüyordum siz gözümü korkuttunuz valla. Benim aldığım eski seri spoton pars modeliydi. Yeni seriler sıkıntılı mı acaba? Tüfeğin at44 normalde pars modelini çok sevmişti tüfeğim.
-
Bahse konu tüfeği pompa ile dolduran var mı? Kullanan arkadaşlar tüfek hakkında bilgi verebilir mi? Pompa ile doldurmak çok sıkıntı yaratır mı? Birde tek dolumda ne kadar pellet atıyor? Test eden var mı?
-
Spot on parsi at 44 de kullanıyorum. Jbs kadar iyi olmasa da tüfeğin pelleti sevdi. Bundan sonra onu kullanacağım. Pelletin en büyük sıkıntısı her kutudan ortalama 20 tane ezik hatalı pellet çıkıyor. Birde pellet eteklerinde capaklar bulunabiliyor. O yüzden her pellet onceden tek tek inceleyin eteklerindeki capaklari kürdan ile temizlemenin gerekiyor.
-
Yerli düşünüyorsanız at444 long serisi yerliler içersinde en iyisi. Birde regülatör taktirirsaniz tadından yenmez.
Tabiki bu benim önerim.
-
Gümrük neye göre alıkoyuyor bir şartı, prensipleri var mı.
Yoksa neremi doğru ki gümrük doğru olsun mu ?
4458 sayılı gümrük kanununda neden gümrükte takılabileceği ayrıntı bir şekilde izah edilmiş. Ayrica 7103 sayılı vergi kanununda da bir kısmı geçmekte. Kanunlari Okuyup incelemenizi tavsiye ederim. Böylece arkadaşın ürünün neden gümrükte takılabilir dediğini daha iyi anlarsınız. Kısacası bu olayın ne diğer kurumlarla, şahıslarla nede vatandaşla ilgisi var. Bu olayda özellikle Başka kurumların bir sucu, bağlantısı, sorumluluğu yok.
Saygılar.
-
Gayet güzel atislar. Tebrikler. Jbs gerçekten kaliteli saçma. Ah ahh. Biraz da ucuz olsa.
-
hatsan bt 65 sb elite qe modelı tufegım var 2 ay kadar önce aldım neredeyse hıc kullanılmadı sıfır sayılır ılgılenırsen mesaj atabılırsın yanında dolum tupuyle 2100 liraya aldım 1400 e verebilirim
Ooooo... Her konuda senin ilanını mı okumak zorundayiz. Yeter artık.
-
Tam istedim tasarım. Tam bana hitap ediyor. Keşke benim olsa. ?
-
Başımdan geçen bir olayı anlatayım.
Kızılırmak ya Birgün balık tutmaya gittim sabah saat 4 de oltalari mı attım. Tabi o zamanlar yeni başlamıştım. 10 yakın olta attım. kullandığım yemler de oltalarda ithal hazır malzemeler di. Öğlen oldu bende balık yok ikindiye doğru bir tane el kadar sazan tutmuştum. Gün batımına yakın amcanin biri yanıma geldi. Çantasından kasnaklı bir oltayla akşama kadar beklediğim söğüt ağacının dibine oltayı attı yarım saatte iki tane tatli su levregi tuttu en küçüğü 5 kilo civarında. Ben cildirmistim sinirden.
Daha sonra amca ile muhabbet kurup işin ilmini hangi ağacın altından hangi balık çıkar. Hangi yemi hangi mevsim de saat kaçta kullanmam gerektigimi öğrendim. Bana iyi bir ders olmuştu.
-
Bende yeni bir meraya gideceğim zaman gidip önce meraya iyice inceler. Çevredeki balıkçıları gozlemleyip ondan sonra balığa gidiyorum. Eskiden 10 15 olta götürüp hepsini atardım. Ne kadar Çok olta o kadar balık zannederdim. Şimdi 3 tane den fazla taşımıyorum. Onun biride yedek olsun diye.
-
Balığı ekipmanlar değil balıkçı tutar. Önemli olan balığın nerede ne zaman olduğunu ve nasıl yakalayacağını bilmekte iş. Buda avlak bölgesini iyi bilip yılların tecrübesiyle mümkün. Bu adamda da baya bir tecrübe ve bilgi var belli. Helal olsun valla.