evilcom tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

950 fps ise gayet iyi bence. Bende iki saattir android telefon ile ölçmeye çalışıyorum çok saçma değerler çıkıyordu. çevap için teşekkürler ayrıca...

Bende At 44 ' ün gücünü merak ediyorum. ( long değil normal olanların ) 18 ve 22 gran pelletlerde sanki yaylılardan daha güçsüz geliyor. cron olmadığından ben ölçemedim ama aranızda farklı pelletlerde çıkış hızıhı ölçen var mı?

Isparta ya hoş geldiniz,sefalar getirdiniz.Isparta da balık avlayabileceğiniz çok fazla alternatifiniz olacak,yasal mevzuat nedir bilmiyorum bu senenin sirkülerine bakmadım yasak olan bölgeleri ve türleri bilmiyorum sadece mevkii olarak bi kaç yer sıralayabilirim.Sütçüler çandır köyü büyük balık,Antalya yolu üzerinde karacaören barajı büyük balık,Eğirdir gölü büyük balık gelme olasılığı düşük daha çok ot sazanı,kovada gölü manzarası harika lakin ağır metal ve kirlilik had safa da bolca israil sazanı tutabilirsiniz,Yenişarbademli beyşehir gölü kamp için uygun büyük balık tutma olasılığınız yüksek ayrıca aksu çayı alabalık,yazılı kanyon alabalık,gölcük gölü sazan ve sayısını tam olarak bilmediğim bir çok gölette çeşitli balık türlerini avlayabilirsiniz.Bol şans rastgelsin efendim.

Sagol abi. ıspartada bir ton baraj golet var. Fakat bir çoğunda küçük balık yada israil sazanı varmış. Bugün gelincik köyündeki gölete gittim 5 tane tuttum fakat çok küçüktü bende geri bıraktım. şöyle orta boy balık tutabileceğim 10 15 tane tutabilecegim bir baraj arıyorum. :)
    bahsettiğin yerleri araştıracagım bakalım balık durumları nelermiş hangi yem kullanılyormuş.

Arkadaşlar Isparta ya taynımçıktı ve 6 yıl kadar buradayım bir haftadır ev yerleştiriyoruz. yarın kendime tatil verip balık tutmaya gitmek istiyorum ıspartalı arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bu dönemde nerelerden hangi göletlerden balık çıkıyor bilen var mı ?

Arkadaşlar tek parça dürbün ayağı arıyorum. Ucuz bir ayak arıyorum. At44 de kullanacağım dürbününm optima 6*12*44 olandan elinizde bulunan var mı arkadaşlar?

linkteki ürün nasıl acaba sizlerde yoksa eğer bunu almak istiyorum optimaya uyar mı?

https: // www hil ala v. com. tr/default.asp?git=9&urun=423

Norica ban şimdiye kadar kullandığım en kötü pelletti. at44 için ideal grain değilde at44 ün sevdiği pelleti bulmak daha önemli. Grain güç ayarına göre değişiyor, gücü kısıksa 13 grain JSB gayet etkili. Ama 850 fps civarlarında 16 grain ideal gibi geldi bana.

At44 pellet seçtiğinden sağı solu belli olmuyor, gamo prohunter ya da gamo magnum da bazı at44 lerde iyi sonuç verebiliyor.

Mesela bendeki at44 neredeyse tüm pelletleri denedim ve JSB straton da en iyi sonucu veriyor. Ama stratondan memnun olmayan sayısı da çok fazla.

at44 ün sevdiği pelleti bulunca 10 20 kutu alıp kenara atmak lazım.

Norica ban şimdiye kadar kullandığım en kötü pelletti. at44 için ideal grain değilde at44 ün sevdiği pelleti bulmak daha önemli. Grain güç ayarına göre değişiyor, gücü kısıksa 13 grain JSB gayet etkili. Ama 850 fps civarlarında 16 grain ideal gibi geldi bana.

At44 pellet seçtiğinden sağı solu belli olmuyor, gamo prohunter ya da gamo magnum da bazı at44 lerde iyi sonuç verebiliyor.

Mesela bendeki at44 neredeyse tüm pelletleri denedim ve JSB straton da en iyi sonucu veriyor. Ama stratondan memnun olmayan sayısı da çok fazla.

at44 ün sevdiği pelleti bulunca 10 20 kutu alıp kenara atmak lazım.

Dediğin doğru galiba ben en iyi isabeti gamo prohunter de aldım. en kötüsüde Gamo Expander di. ama gamo pellet kutusundan 250 adet var ise 50-60 tanesini çöpe atıyordum. sonra da JSB Exact Jumbo denedim fena değil di memnun kaldım. ts22 denedim oda sanki çok düşme yapıyor gibi geldi bana. şu anda da Air Arms Diablo Field Heavy 5.52 kullanıyorum isabeti gerçekten çok iyi fakat çok yumuşak bir saçma. jarjöre yerleştererken korkuyorum etekleri yamulacak diye.
    Bundan sonrada solit tarzı bir saçma deneyeyim diyorum. fakat at44 için ağır gelirmi bilmiyorum. birde şu at 44 ün fabrika ayarlarında, farklı pelletlere göre çıkış hızını gösteren cron çalışması yapan yok mu ? bende cron olsa yapacağım ama yok. internette araştırıyorum fakat regülatör takılmış olanlarında yapıymış hep.

Arkadaşlar norica ban lar nasıl ? kullanan var mı? at 44 ler için en ideal gran hangisi sizce?

ben bir çok pellet denedim. fakat hepsinin bir eksigi vardı. şöyle adam akıllı jsb dışında bir pellet bulamadım.

Ağabey dediginiz yeri cok iyi biliyorum. ama bana cok uzak en az 70 Km mesafede. benim bulundugu bölgede 1 yer var. sodyak botla 25 mt suya açılıp daldım 10-12 mt derinlik vardı. turnayı orada gördüm
    dediginiz dut ağacı gölgeliği orası oraya bir deneyim şimdiden cok teşekkür ederim
    50 lik misina iş görmez mi elimde cok fazla var.

50 lik misina olur... kan sülüğünü kesinlikle dene misinayı ağaca bağlamadan önce balığın gezdirebileceği büyüklükte bir taşa bağla sonra ağaca bağla eğer gece balık yakalanırsa karada taşı gezdirir. hem balık yorulur hemde misanayı kopartmamış olur.... İnşallah yakalarsın hocam. yakalayıncada resimlerini bizimle paylaşırsın biraz gönlümüz gözümüz açılır.... 8o8o

Cemal bey levreği kızılırmak ta ortaköy yolu üzeri şeker fabrikasının arkasında tuttum biliyorsundur oraları....

Birde açıkta büyük balık olmaz. Hocam yayın levrek sazanın büyüğü söğüt gölgelerinde derin yerler de oluyor. söğütün gölgesinin düştüğü yada sazlık gölgelik yerler biliyorsanız oralara canlı kurbağa lı yemler bırakabilirsin... sülük te baya etkili oluyor. yayın için oltayı at 100 lük misina olacak oltayı serbest birakacak şekilde ağaca bağla bırak ertesi sabah kontrol et eğer o bölgede yayın var ise kesin yakalanır.