Gözümden sakındım, zevkle kullanın Sezgin bey
schfrhnd tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Emre bey yabacı bir FT yarışmasını andıran güzel fotğraflar için teşekkürler. Tüm emeği geçenleri ve katılanları tebrik ederim.
-
Attığını vuran bir yaylı sahibi olmuşsun Caner, zevkli atışlar
-
Pellet ağırlığı arttıkça valfin kapaması gecikeceği için sarfiyat artar aynen tahmin ettiğin gibi
-
Samet bu nerden çıktı sende tüfek olarak ne var şaşırdım. Fakat bu zaten zirveye oturmuş bir yaylı hayırlı olsun.
-
Kendini ispatlamış en güzel yaylı. Zevkle kullanın
-
Maşallah, tüfeğin nazardan sen kederden uzak olun Metehan
-
Samet hayırlı olsun istediğini bulmuşsun. İsabeti de çok iyi keyifler olsun
-
Atış programlarında namlu ucundan kabul ediliyor. Çünkü mermi gözden çıkmıyor namludan çıkıyor
-
Delik işte vurdukça büyüyor. Tebrikler
-
Havalar soğuk olunca pelletler fazla ezilmiyor dolayısıyla delikler küçük oluyor
Levent böyle grupmanlarınızı görünce tüfeğimle ben birbirimize kötü kötü bakıyoruz.
-
Levent önceki uğraşlardan sonra bu tüfeği sevmişsin. Grupmanların da çok güzel. Bundan sonra ki beklentilerinin gönlünce olmasını diliyorum.
-
Çelik testeresi ile pimin ortasına kanal açıp, tornavida ucunu kanala sokup vurarak çıkarabilirsiniz. Saygılar
-
Emre bey mükemmel atışlar tebrikler
-
FT pozisyonunda ve yaylı ile olunca başarılı atışlar tebrikler.
-
İnşallah av bayilerimizden biri ithal eder de arabayı satar alırım
Halil bey paralaks tekeri yapmak ve mesafe ölçümlerini belirlemek şimdi bana çok zor gelecek, şimdi de ilkel dürbünümü sevmem için başka bir video rica ederim
-
Ay var mıydı? kutup yıldızı arkanda mıydı? Arabanın farı yanıyor muydu? Müzik açık mıydı, ne çalıyordu? Tüfek kaç gün atış yapmamıştı ve havayı neresine bastın? İzli pellet mi kullandın? Arpacığı ne ile parlattın? Dürbün kullandıysan mildot ne renkti? Hedef kağıdının kalınlığı ne kadardı? Bunlara dikkat etmediğin için 50 mt ikinci foto da bir tane pellet isabet etmiş ama diğerleri şansına süper olmuş.
-
Yarışmaya gidip hakkını vermeye zaman var mı? Sen ondan haber ver he mi?
-
Ne mutlu size, hobinin kaçınılmaz son noktası müsabaka tüfeği ve yarışma atışları oluyor.
-
2014 yılında rüzgar hem sağdan hem soldan esmeye başladı, pelletlerin ortada toplanmasına neden oluyor.
Sert rüzgarda 100 mt ye atıyorum atıyorum vuruş yok. Meğer aynı deliğe giriyormuş
Arif her gün atış yaparsan, her mühimatı denersen, tüfeklerin modlamasında mükemmeli yakalarsan hakkındır helal olsun.