Güzel grupman ve paylaşım için teşekkürler
schfrhnd tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben 2 senedir mod 350 panther kullaniorum.Gercekten bayagi guclu ama tepmesine alisirsaniz isabetli atislar yapabiliyorsunuz.
Ben kalitesini ve isabetinden memnun kaldim.Mod 52 ise 350 nin daha konforlusu diyebilirim. Yandan kurmak biraz daha az guc istiyor gibi geldi bana
Tabi ki beklentiye göre memnuniyet değişiyor. Sizin memnun olmanız ve tüfeğinizi sevmeniz her atıcının istediği bir durum. Zevkli atışlar
-
Mod 350 nin neyini beğenmediniz ? Bence en kral namludan kırma tüfek.
Yaşadıklarım doğrultusunda tavsiyede bulundumYaylı aşığı olduğum için S510 nu sattım ve çok çeşitli yaylılar kullandım. Kıyas yapınca ödediğim para karsılığı diğerlerinden daha fazla beklentilerim oldu. Bu tespitleri yapmak için mesleğimin yeterli olduğuna inanarak ve aksi fikirde olanlardan özür dileyerek açıklayayım. İşçiliği bir kenara bırakırsak kalite olarak da hayal kırıklığına uğradım. Tüfek güçlü olunca elbette fazla tepecek ama inanılmaz bir vibrasyon var. Diğer tüfeklerimle 60 metrede ki isabetleri onunla yapmak mümkün olmadığı gibi 10 atış sonra atış yapacak ne istek kalıyor ne de konsantre olabiliyordum. Dampa ayak da olsa üzerinde dürbün dayanmıyor. Namlu uzun ve malzeme yumuşak olduğu için benim tüfeğin nasıl eğrildiğini bilemedim ama eğrilme riski çok yüksek. Ben kendi adıma gücü ne işe yarıyorsa bilemem fakat bu tüfeğin amacını anlayamadım. Zaten konu sahibi sormuş ama hiç bir üye onun için iki kelime yazmamış
Kendini kabul ettirmiş bir markanın ürününü al aşağı etmek tarzım olmasa da maddi olarak canım yandı ve bunlar benim naçizane deneyimlerimin tespitleri
Saygılar
-
Denizli de ikamet ettiğim için pek şansım yok bu konuda Denizli ve Aydın illerinde havalı hobi geri planda
Profilime ve imzama bakınız
Yaş farkı gözetmeksizin her gün sabah ve her pazar tam gün paylaşımda bulunulur
Denizli'de ne tür silah ve hobi ile ilgilenmek istiyorsanız yardımcı olunur
-
Diana 4-16X42 netlik ve artıkıl olarak mükemmel bir dürbün. Sağlam olduğu için dampa da almışsınız M470 de zevkle kullanırsınız. Saygılar
-
Allah bütün atıcıları M350 sahibi olmaktan korusun
-
Hayırlı uğurlu olup sorunsuz olsun. Bu biblo isabette diğer PCP lere niye para veriliyor düşüncesini yaratabiliyor. Affına sığınarak belirteyim, titiz bir atıcı isen ona bir aylık bebek gibi davranmak gerekiyor.Saygılar
-
Güzel grupman değil mükemmel diyebilirim. Kendi dürbünü mü başka dürbün taktınız mı?
-
Tebrikler Necati çok iyi grupman
-
Mesafe bulucu, kamera, atışlar ile güzel bir çekim olmuş. Teşekkürler
-
İsa ne kadar zevk aldığını tahmin ediyorum.Bu hobinin spor olma nedeni bu zaten, köye gideceksin, yürüyeceksin, taşıyacaksın, hedefe gidip geleceksin, temiz hava alacaksın, sigara içmeyeceksin
Ben zaten köydeyim ve balkondan çay sigara eşliğinde hazır yemek masasından lüks atış yapıyorum
Hedefleri boş kaldığımda her yöne dikiyorum. Onlarda süresiz atış yapmamı bekliyor
Kolay elde edilen her şeyin değeri olmadığı gibi her an atış yapabilmek hobinin zevkini kaçırıyor. Görüyorum genelde herkes böyle bir ortamı hayal ediyor. Fakat atış gününe zor kavuşmanın heyecanı hiç bir şeyle kıyaslanmamalı
Saygılar
-
Çok iyi grupmanlar İsa tebrik ederim. 75 metrede ki grupman, atıcı, tüfek, pellet uyumu karşısında ben ne yapayım
diyorSıra jsb 18 ile 100 metrede
-
Moderatörsüz bu mesafeleri denediniz mi?
-
Bu mesafelerde cesaret edip çalışan ve sonuç alan atıcı parmakla bile zor gösterilir
Bu çalışmalarınızla bizlere güzel dakikalar yaşatmanız için güçlü yaklaştırmalı kamera, mesafe bulucu ve daha ayrıntılı videolar olsa, foruma girince video koydunuz mu diye heyecan yaşarım
Böyle seri atış yerine daha uzun süre hazırlanıp sakin atış yaparsanız neler olacak bilemiyorum
Forumda bu şekilde atan olmadığı için bizleri fazla bekletmeyin. Saygılar.
-
4.5 mm 400 m/sn doğru mu yani, özel hafif peletlerle değil sıradan peletlerle öyle mi ?
Bu işte bir yanlışlık yok değil miGenellikle bütün üretici değerleri hafif pelletle ölçülüyor. Doğrusu için crony ölçümü veya test etmek amacı ile benzer güçte başka tüfekle kıyaslamak fikir verebilir
-
Eline sağlık erhan abi dürbünsüz hiçde fena degil eline sağlık
bu tüfeğin 5.5 mm kullanmışdım güçü tepmesi ve sesi mod 125 aşa yukarı aynı kundagı ele çok güzel oturuyor gez arpacıkdaki fosforlu noktalar küçük oldugu için dürbünsüz atışlarda isabeti artdırıyor .
Teşekkür ederim.Bu tüfek ismi, cismi, fiyatına karşılık beni çok memnun etti. Diğer tüfeklerimle bu kadar zevkli atış yapamıyorum
-
Mesafe, değişken rüzgar, 5 atışta ikisi olmasa da diğer üç vuruş 5.5 cm yapmış. Bunu yapabilecek atıcı çok çok zor çıkar
Bu mesafede sınırlar zorlanmamış fazlasıyla aşılmış. Birde 1X1 mt hedefe 10 atışı merakla ve rica ile beklerim
Tebrikler
-
gayet güzel
Teşekkürler
mod 125den güçlümü
Fabrika verileri M125 230 m/sn safari 240 m/sn
6. 35 harika hele şu safarilerede bayılıyorum acaba dendiği gibi 400 m/s varmıdır ?
Ölçmedim ama 6.35 olarak yörüngesine bakınca sanırım 4.5 kalibre 400 m/sn olabilir.
-
Magnum Safari 6.35
H&N Diabolo Baracuda Extra Heavy 30 grain
Mesafe 45 mt - Gez ile 5 atış
[Resim Engellendi: http://b1208.hizliresim.com/10/n/c2d1n.jpg]
-
Emek vermişsiniz teşekkürler. Bu tip hedef kullanmak isteyenler memnun olacaktır.