Tüp tüfeğinizin stabil atış yaptığı basınca düşünce tüfeğinize bağlayıp sürekli açık bırakabilirsiniz. Ancak dolum aparatı için uzun hortum almanız gerekiyor. Saygılar
schfrhnd tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sanırım tüfeğin tüpünden bahsediyorsunuz. Öyle ise o izin verilen en yüksek basınçtır. Normalde 200 bardan aşağıda kullanılır. Onda sorun yok sanırım. Faturada tüfek tipi yanlış yazılmış olabilir. Long kullanan üyeler daha sağlıklı yardımcı olabilir
-
Senin saçmalar yuvarlak değilmiş
Sonuçta olmuş bravo
-
Cem ben yoruldum bunu da sen çiziver hediyen olsun
[Resim Engellendi: http://g1205.hizliresim.com/x/3/57jkt.jpg]
-
Desteksiz atışlar da sıfırım diyebilirim. İlk grup ayakta desteksiz, eski avcılığımdan hareketi yakalama atış şekli ile oldu. İkinci de çizgileri devam etmeye çalıştım. Yaylı 6.35 satışta ve pelleti yok. Diğer yaylı 5.5 kurma yapmadı fabrikaya gitti. PCP'ye kalınca çeşitleme yapmak istedim. Benim imza eski yazı bismillahirramanirrahim gibi
-
-
AA diablo field 5.52 - 16 gr kullandım. Kaliteli ve yumuşak bir pellet. Ölçüsü dikkate alınmadan denenmesi gereken pelletler arasında ilk sıralarda diyorum. (stoklarda yok)
Onun yerine M125 için AA diablo field heavy 5.52 18 grain denemeniz daha mantıklı geliyor.(bir firmada var)
JSB exact jumbo 5.5 15.89 gr yaylıda kullandım isabet yoktu. Sizin tüfeğinizle anlaşır mı bilemem (iki firmada var)
Onun yerine 18.13 yaylıda iyi sonuç verdi (stoklarda yok)
M125 kullanan sonuca üyelerin tavsiyeleri daha çabuk sonuca ulaştırabilir.
-
AA S510 tüfekte H&N Sport Baracuda Match 5.5 mm 21.30 gr pellet
kullanan ve bigisi olan arkadaşlardan fikirlerini rica
ediyorum.Teşekkürler -
İsa az görünüp tam patlatıyorsun. Durma artık 80-100-120-140 >
-
Affedin ama domuz ayıdan sonra silahla vurulmaya en dayanıklı hayvan olarak biliniyor. Ülkemizde ki domuz avcıları av tüfeği ile tek kurşun kullandıkları halde tehlike yaşadıkları için ağaçlardan atış yapıyorlar. Otuz senelik domuz avcısına öğretmek gerek, havalı tüfek ile kulak arkasına, kalbine, ciğerine atsınlar hem vurmuş olurlar hem domuz yaralanmadığı ve canı yanmadığı için tehlike yaratmaz
Saygılar
-
Çoook güzel.. 154 metre her babayiğidin harcı değil..
İlk defa bu mesafeye attığım için ilk üç A4 te dağınık vuruşları mildotla düzelterek bu sonucu yakaladım. Bu mesafeye ve fazlasına ustalar atıyor ama paylaşım göremedim
O nedenle ne derece başarı bilmiyorum. Onaylayınca mutlu oldum sağ ol Berke
-
S510 XTRA FAC 5.5 154 mt grupman ve enerjinin pelletteki etkisi , saç levha üzerine hedef kağıdı
[Resim Engellendi: http://f1204.hizliresim.com/w/y/52xhm.jpg] [Resim Engellendi: http://f1204.hizliresim.com/w/y/52xj0.jpg]
-
Eksik gördüğüm bir terim daha var -super/lite- ekstra hafifletilmiş kundak anlamına geliyor. Video daki kundak
-
Yaşamından ölümüne bu balık için bilgimiz oldu. İlave için sağ ol Berke
-
-
Tufan chairgun kullanmıyorsan işine yarar diye düşündüm. mod99 ile on metrede sıfırlama yapıp gamo pro magnum kullanırsan yaklaşık şöyle atış yapması lazım.
20 metrede 2.5 cm yukarı
30 metrede 2 cm yukarı
40 metrede 2.5 cm aşağı
50 metrede 10 cm aşağı
60 metrede 22 cm aşağı
70 metrede 42 cm aşağı
80 metrede 67 cm aşağı
90 metrede 102 cm aşağı
100 metrede 148 cm aşağı vurmak için çalışacaktır
-
-
Sayın Erhan bey, öncelikle cem kardeşime çok teşekkür ederim.Hakkını helal etsin biz hoş vakit geçirdik,bu zor işi cem e yaptırdık.
Ölçümleri yaparken saha rüzgarlıydı.Biz rüzgarında hızını,ölçebilseydik,hava sıcaklığı,hava basınc değerlerini yazabilsek daha iyi olurdu...
Gücü hiç değiştirmedik,hep yüksek güçte ölçüm yaptık,elimizde bulunan peletleri denedik detaylı çalışamadık,buradan sonuçla AA ve JSB nin peletlerini kullanacağız gibi görünüyor.
Bir dahaki ölçümlemede sizin önerilerinizi dikkate alarak dahada detaylı bir çalışmayı, grupmanda ekleyerek yapmayı düşüüyoruz.İnşaallah
saygılarımlaMehmet bey krono ve ölçümler hakkında bilgim olmadığı için mantık soruları sordum. Aman eleştiri anlamında algılamayın.Tüfekdaş olduğumuz için konuda titizlendim. Saygı benden size teşekkürler
-
Cem paylaşım için teşekkürler. Benim krono henüz gelmediği ve bu ölçümlerin benim tüfekle olanına rastlamadığım için
ilk defa burada inceledimBu nedenle sorularımda gariplik olursa af ola
Bende S510 olduğu için bu ölçümlerde stabil aralığı görmek istedim ama anlayamadım
Benim mantığım aynı pelletle yüksek bardan başlayıp düşük bara kadar tüfeğin stabil aralığı belirlenmesi gerekmiyor mu
Artı bu tüfekte güç ayarı var. Diğer güçlerde de stabil aralığın ne kadar olduğu ölçülüp tüfeği tanıyıp atış yapmak gerekmiyor mu? Saygılar
-
Kral yaylı tüfeklerinin içinde kesinlikle eniyisi kundak ele harika oturuyor dengesi iyi ve gercekden güçlü bir tüfek mod 125 ayarıda bir yaylı tetigide kötü degil aslında biraz kısa sadece tetik silindir yapısı mod 125 benziyor gamo kolonu değil bu model tetik iyileşdirilse kendi sınıfındaki modellerle çok rahat rekabet edebilir .
Tüfek fabrika da yenilendi diyebilirim. Eğer onu biraz daha seversem tetik için sana gönderirim Tufan