Bu fotoları biraz daha kalitesiz objektifle çeksen veya çekerken azıcık elini titretsen, bende bakıp daha iyisini çekerim diye keyiflensem
schfrhnd tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Söylediğin gibi belki gereksiz ve fazla didinmişim. Keyfim olursa şimli ve şimsiz sıfırlama ile click kullanmadan uzak atış yapıp farklı sonuç alırsam bilgi veririm. Böyle bir fark varsa tabi clickle halledildiği için sorun görülmüyor. Teşekkür ederim
-
Bu arada mesleğim sorulmuş , aslında bu işlerle hiçbir bağlantısı olamayan bir işi icra ediyorum , 8 yıldır gayrimenkul sektöründe danışmanlık yapıyorum , halk arasında emlakçı diyorlar
Emlakcı kardeşim; naçizane bende otomotiv tamiri ile ilgilendiğim için bu işçiliği kim çıkardı diye merak ettim. Bu sıfatla ben kilitlemelere civata montajlarına bakınca sözlede olsa elini sıkmak isterim. Benim de elimden geleceği için alttaki ceviz odunu yerinedaha hafif bir malzeme kullanmanın dezavantajı olurmu? Saygılar
-
Chairgun için soruyorsan şim kalınlığı ihmal edilebilir bir kalınlık (olması lazım), ama o hassasiyette ölçebiliyorsan, ölçtüğün değeri girersin.
Dürbünün en üst noktasından iki metre gibi uzaklığa ip çekiyorum. Tüfeğin namlusunu ile ip arasını bir kaç noktadan ölçerek ikisini paralel hale getiriyorum. Namlu ip arası mesafeden dürbün yarıçapını düşüp namlu yarı çapını ekliyorum. Namlu ve dürbün merkezi uzaklığı böyle yanlış olmaz diye düşündüm. Fakat arka ayağa koyduğum şim nedeniyle dürbün namluya paralel yükselmemiş oluyor. İki şekilde de sıfırlama ile 50-60 mt atış yapıp yükseklik ölçüsünü değiştirmeden chairgunla karşılaştırmadım ama
artık uğraşmak zor geldiği için soruyorum. Belki kolayı olabilir ve yaptığım komik olabilirOnun için çok gülmeden biraz gülerek beni aydınlatırsan sevinirim
-
Erhan Abi,çok güzel bunlar , ayrı bir havası var.
Birde bana sor Mustafa onların sevgisini
paylaşım sitesi ama 110 ziyaret iki paylaşım oldu sayende sağol -
Arkılın sıfırlamasını bozmadan tüfeği 10 mt de sıfırlamak için arka ayağa koyduğumuz şim, dürbün yükseklik ölçüsünde dikkate alınır mı? Teşekkürler
-
Güle güle kullan Abi, faydalı bir aparat olmuş. Bizim tüfeklerde de kızak olsa ben de hiç düşünmez Serdar Ustadadan rica ederdim
Kızak olmasa olmayacak diye birşey yok. Birbiri içinde çalışan raylardan tüfeğinize kolayca takabilirsiniz. Hamster için ayrı bir kızakta imal etmeye uğraşmazsınız Saygılar -
-
öyle düşünürsen haklısın, ama bu sefer mantığına yatması ve en ergonomik olması için:
1 tane sol dizime göre içbükey
1 tane sol avucuma göre dışbükey
1 tane de masaya koymak için düz altlıhamster sahibi olmak lazım, bu kimseye mantıklı gelmediğinden bunları düz yapıyorlar
Anladım şimdi bu Mehmetin 4.5-5.5-6.35 pelleti aynı tüfeğin attığını görmediği gibi birşey
iyide sol dize sol avuca ve masaya aynı hamster kullanılacak şekilde yapılabilir. İmkanım olduğu için zevkli vakit geçsin diye bir şey yaratmak iyi olacak da -
-
-
-
Alıntı sahibi "isarslan" Alıntı sahibi "RaptorX" bazı yarışmacılar birden fazla silah ve kalibre belirtmiş, nedenini merak ettim.
teşekkürler
Benim bildiğim yarışma anında arıza durumda yedek silah olarak belirtiliyor abi.
Aynen İsa nın dediği doğrusudur. Saygılarbazı yarışmacılar birden fazla silah ve kalibre belirtmiş, nedenini merak ettim.
teşekkürler
Yarışmada hangi pozisyonda kaç metrelerde atışlar oluyor. Kuralları da bilsem gözüm keserse yapayanlız çalışsam. Birşeyler alacaktım danışmak istedim ortalıkta kimse yok. Allahtan yaşıyorsunuz
-
Sağlıkla ve zevkle kullanın. Hayırlı olsun
-
Boğa gibi maşallah matador gibi kulanmak lazım. Kazasız ve mutlu kullanın
-
Bu daha çok setleri kalın ve yüçlü yaylılarda (mesela mod 54 gibi) yaşanıyor. PCP silahlarda basıncın salınımı daha uzun sürüyor. Yaylıda ise güç daha anlık olduğundan pelletlere karşı daha acımasız. Bu da isabeti kötü yönde etkileyebiliyor.
Bilgi ve linkler için teşekkür ederim. Güçlü yaylılarla güçsüz yaylıların ve PCP lerin güç farkından dolayı üretimde hepsi için farklı yiv mi çekiliyor? Yaylı tüfekte sadece tepme ve yay vibrasyonunun isabeti kötü yönde etkilediğini öğrenmiştim. Yanlış anlamadıysam PCP basınç transferi yaylıdan daha uzun sürüyor. Fiziğim kötü ama mantık olarak yuvada oluşturulan güçlü basınçla ivmelenip yola çıkan pelletin gerisindeki hacim büyüdükçe, artı havanın basıncı düştükçe, pellete yuvadan çıktıktan sonra hala itme uygulayabilir mi? Yaylıda piston seyahat mesafesi uzun olduğu için hava transfer süresi uzun olup, Pcp de tüpten anlık ve darbeli basınç uygulanmıyor mu? Yaylıyı seviyorum ama PCP ile ikisinin arasında gidip geliyorumAnlaşılsın diye uzun sordum yardımlara teşekkürler.
-
Hayırlı olsun. Aynı tüfekten satın almak için görüştüm ama ellerinde yoktu. Nereden ve hangi tarihte aldınız.Saygılar
-
Emeğinize teşekkürler
-
Arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Kendi orj parçasından başka parça farklı arızalara sebep oluyor. Av doğa - Mehmet Ali bey sabırla sizi dinleyip ilgileniyor. Tüfeğin kendi yayı fazla fiyatlı değilse yedekli alıp kullanmak daha mantıklı geliyor.Saygılar
-