Tüfek kutusunda olduğu için kılıf ve dürbünü ayrı paketlemiş olabilirler. Kargo fişinizde iki paket yazıyorsa kargo şubesine sorun. Dalgınlıklarına gelip orada kalmışsa Üzerinde adresiniz yoksa kime ait olduğunu bilemeyebilirler
schfrhnd tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Cuma-cumartesi kar pazar buz, ben gelemeyeceğim
-
Atışa daha iyi konsantre olabilmek için donanımın rolü büyük olacak. Güzel video teşekkürler
-
Hürrem hatunun kamasını diziye siz mi kiraladınız
Sayg
-
Fotolar güzel olmuş. Tüfeği elime almış gibi oldum
Ne işçilik varmış, bunun içide böyledir. Boşuna para etmiyor bu alet.Nazar değmesin tuu tuuu
-
Allah arttırsın mükemmel. Sanırım flaşsız çekim. Objektif
-
Mevcut olanları karşılaştırma bitmeden bir de bu çıktı
-
Bu da 6.836 TL olur herhalde
video ya teşekkürler
-
Yaklaşık 2 sene önce yazışmıştım ama izin belgesi vs. uğraşmak zor gelmişti.Aşağıda bana verdiği cevap var,belki bir fikir verir.Mesaj yolladığım adres:
twk@karelia.ruBu bilgiler almamam için yeterli
Teşekkürler
-
Neden forumda edgun matadorun adı pek fazla söylenmiyor
-
Alıntı sahibi "schfrhnd" Olur olur; Düşünmek, umutlanmak da bir başlangıçtır. Nüfusumuz, arazimiz, iklimimiz onlardan daha uygun. İstediğiniz vasıfta meraklı mutlaka çıkar
Siz merak etmeyin, biz Ankarada gerekli çalışmaları yapıyoruz zaten. Sadece havaların düzelmesini bekliyoruz, benzer bir organizasyon da İstanbulda Filintalar tarafından organize ediliyor. Yani düşüncenin ötesindeyiz, bunu bilmek yetiyor. Yeterli sayıda meraklısı da var sıkıntı yok. SaygılarDaha önce de Ankara ve İzmir'e gitmek istediğimi belirtmiş nazik davetler almıştım. Konunun içinde ''bizde yapabilsek'' özlemlerini okuyunca, forumda böyle etkinlik görmeyip (belki vardır) sadece atış yaptığınızı sanmıştım. O halde söylediğin gibi sıkıntı yok. Nasip olursa İçme suyu, sınırlama şeritleri ile katkım olabilir
Hedefleri devirmek için sadece sabırla beklemek kalıyor
Saygılar
-
Sanırım av merakı olmayan kişilerin bakış açıları seni karanlık taraf yolcusu yapmış. Sen rahat ol; av daha spor, daha zevk, daha tatmin, daha zor, daha beceridir. En önemlisi tetiği çekeceğin anı sen belirlemiyorsun
-
Alıntı sahibi "shooter54" Ellerinde pahalı olduğu kadar orta bütçeli yaylı silahlarda var, mühim olan boş zamana sahip olmak ve nasıl keyif alacağını bilmek, ben bu tarz organizasyonların. Türkiyede de ileriki yıllarda düzenleneceğini düşünüyorum.
Umarım o olgunluğa ve zihniyete ulaşılır. Saygılar
Olur olur; Düşünmek, umutlanmak da bir başlangıçtır. Nüfusumuz, arazimiz, iklimimiz onlardan daha uygun. İstediğiniz vasıfta meraklı mutlaka çıkar
-
Jim iki dakikalık video ile bildiğimi, öğreneceğimi, beklentilerimi halletti
-
Tek kurşunların normali yada anormali olmaz, Slug olmayan namlu için tek kurşuna uygun namlu şokunu takıp atarsınız, şoklar hakkında avcı sitelerinde bol miktarda yazı mevcut.
Benim mobil şoklu yarı otomatik ve slug namlulu pompalı tüfeğim var, ikisiylede aynı fişekleri atıyorum tek fark mobil şoklu namluda atacağım fişeğe göre şoku değiştiriyorum.Tek kurşunun normali değil namlu olarak normali (.şoklu) kasdetmiştim. Şok takınca da şoklu namlu slug olmaz ama 70 mm tek kurşun fişeğini atabilirsiniz.Yine de sık atış yapmak namlu içine hasar verir.Artı ona slug fişenk (76) girmez. Gerçek slug namlu ile her fişenk atılr ama 70 mm fişenk kısa namluda istenilen randımanı vermez. Slug tek kurşunla diğeri gibi hasar görmez. Biz eskiden demir su borusunun arkasını kapatıp fitil deliği açar, torpil dediğimiz fitilli patlayıcılar koyup, üzerine bez tıkıştırıp önüne tek taş veya 5-6 küçük taş koyup atış yapardık
Yani attıktan sonra herşey atılıyor
SAYGILAR
-
Normal namlular için satılan tek kurşun fişenkler var.
-
Aşmışsın sen kardeşim
Ben büyüyünce bunlardan faydalanırım
Sumatracılar allah razı olsun der heralde
90 mt atışlarına tebrikler
Kumpas da güzelmiş
-
Atıcılar çoğunlukta huzur evinden mi? Yoksa bu tüfeklere yaşlıların imkanları mı yetiyor
Teşekkürler Mehmet
-
Bu konuyu merak ettiğim halde bir türlü tatmin olacak bilgi bulamadım. Ben 95 yılındandan önce ava gidiyordum.O günlerde bir kaç yaban domuzu ve bir teke vurmuştum. Şimdi ki domuzlar farklı değilse (besleme hariç) bizim vurduğumuz domuzları vuran pcp varmı (video) merak ediyorum. Benim bulduğum videolar bana göre komik şeyler. Gerçek avdan bahsediyorum.Yani park içinde, çit içinde değilde doğada yaban domuzuna ve geyiğe yaklaşabileceğin mesafede bir video varsa rica ediyorum.SAYGILAR
-
Bir de kayıt yapsa...