Elinize sağlık bu yakışmış
schfrhnd tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Taylan bey inceleme için teşekkürler. Tüfeğinizi zevkle kullanmanızı dilerim
-
Maşallahınız var. elinize sağlık
-
Fatih Adana'dan Denizli'ye kargo en az iki günde geliyor. Firmadakiler bir kerede bilmişler
Bence bilemedikleri bayramdan önce sipariş geçmedikleri ve pazartesi stoklarına gelmeyeceği ki sonra açıklamalarının sözle de olsa arkasında durmaya çalışmışlar. Tüfek sana ulaşınca bil ki iki gün önce onlara gelmiş ve o gün kargoya vermişler
Bu gün kargo takip numarası alamazsan tüfeğin en erken cumartesi gelecektir. En geç ise stoklarına girdikten iki gün sonra gelir bunun gününü onlarda bilemez sadece Allah bilir. Bunları ben ve bir çok üye yaşadığı için yalnız değilsin
-
Bayram önü keyfim kaçtı. Pcp ile 50mt atmam artık
-
Grupmanlar çok güzel tebrikler. Diana magnumdan pek sonuç alındığını görmedim, çıkardığı grupmana şaşırdım. Bu tüfeğe düşündüğünüz dürbüne de şaşırdım
-
Link tıklamama tepki vermedi ama eminim yine çok emek harcadınız. Sanırım F1 yarışlarında ki puanlamaya benzer olmuş
-
Farklı bakış açısı ve fikirler oluşturan bir çalışma. Emeğinize sağlık
-
Çeşitli pelletler denemelisiniz. Fakat Gamo ve Diana deneyimim pek memnun etmemişti.
-
5 atış olunca mükemmel demek en doğrusu. Tebrikler Emre bey
-
50 mt atışına bakınca başarılı bir yarışma çıkarabilirsiniz. Saç kalınlığını sanırım yanlış ölçmüşsünüz
-
MOD 56 ve 350 de kullandığım için dayanıklı olması açısından Diana dürbün seçin derim. Kullandığım için, raylı sistem de söylediğinizin tersine dürbüne daha az darbe yansıyor. Dianaların çoğunda namlu düşüklüğü oluyor. Bu nedenle hem çok sağlam hem de 1mm açılı olması nedeniyle diananın orj. tek parça ayağını alın. Yaylıları sattım ayağı kullanmadım isterseniz benden alın
Diana 16 ile 24 çap olarak aynı ve dayanıklılık fark etmiyor. İsterseniz bende kullanılmış 16, kutusunda tam anlamıyla yeni 24 de var. Paylaşım derken pazarlama oldu
-
Atmosferik olmayan regülatör kullandığım için çalışma sistemi açısından tüp boşaltması mümkün değil. Tüpte delik olan atmosferik model kendi içinde havayı bırakırsa, dışarı tahliye edeceği için oringler sağlam da olsa dışarı kaçırabilir. Bu regülatör arızasıdır. Doğru düşünüyorsam tüpteki deliğe şeffaf bant yapıştırıp beklenebilir. Bu arızaya en mantıklı yer dolum ucu olabilir.
-
Başarılı bir grupman olmuş. Elinize emeğinize sağlık
Teşekkür ederim
-
elinize sağlık erhan abi
Teşekkür ederim.
-
Abi ellerine saglık evanix icin cok süper bir grupman olmus bence forumda pek goremiyoruz evanix grupmanlarını..Biraz daha agır pellet daha verimli olabilir sanırım Tebrikler ...
Haklısın Arif ağır pellet olmalı. Asıl önemlisi biliyorsun bende grupman ciddiyeti bir türlü oluşmadı
-
Yaylı ve gez ile olunca çok iyi grupmanlar. Tebrikler
-
çok iyi olmuş elinize sağlık. ama 2 sorum var:
1. niye 108m? (keşke 100m olsaydı)
2. niye 8 atış? (keşke 5 yada 10 atış olsaydı)sadece aklıma geldi, sordum.
Disiplinli ve titiz arkadaşım olunca tabi ki açıklarım1. Balkondan attığım ve başka yöne atış şansım olmayınca hedefi tel örgü çevrili alanın arka tellerine koydum. 110 mt olsun dersek hemen arkasında da anız ağaçlarından ileri gidilmiyor. Rangefinder ile öndeki teller 60 arka teller 108 metre geliyor. 100 olsun dersek arsaya giremiyorsun
2. Öğleden sonra hafif rüzgarda 10 lu çok grupman çalıştım hepsi kötüydü. Akşam üzeri rüzgarsız ilk grupman da onlu ve üç atış bozuldu. Son grupman için kutuda 8 pellet kalmış. Söylediğin gibi bu stresi yaşamamak için bundan sonra 5 atışı geçmeyeceğim. Saygılar
-
Gayet güzel bir grupman bence
eline sağlık
Bu tüfeğin grupmanı pek paylaşılmadığı ve diğer tüfeğim S510 la yarışabileceğini görünce paylaşayım istedim. Teşekkürler
-
elinize sağlık erhan bey 180 metre bizlerin genellikle denemek istemedikleri ve pek az ustamızın heves ettiği bir mesafedir. Her şeyden önce sıradan kalıplardan kurtulmanızı tebrik ederim(kendi namıma ben kurtulamadım).
Bende sizden farklı değilim çünkü mesafe 180 değil 108 mt idi
Bu grupmanda rüzgarda tamamen kesilmişti.