Eline sağlık levent, başlamışken devam etseydin Benim kullandıklarım yok.
schfrhnd tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Crossbow, Endurance, Airmax modellerinin büyük kalibreler için dayanıklılık testiyle üretildiklerini sanıyorum. Diğer Varmit, sidewinder, panaroma, Nite Eye ise farklı kullanım ihtiyaçları için dizayn edilmiş.
-
Patlayan ve duman çıkaran silahlar fazlasıyla renk getirmiş
-
!00 mt mükemmel tebrikler. Birde 5 atış olarak 100 mt mümkün mü? Saygılar
-
Erhan Özçelik (schfrhnd) AA S510 5.5
-
Değişik avrupa ve yerli yaylı tüfekleri deneme imkanım oluyor. Çoğu dürbün sıfır olduğunda kule ayarı kurtarmayacak şekilde aşağı vuruş yapıyor. Namlu kızak terazileri veya açıları düzgün olup dürbün ve ayakta problem olmasa da bu görülüyor.
Bazen 2mm şim gerekiyor ve dampalardan sıfırlamak zorunda kalıyorum ama dürbünün duruşu en azından benim gözüme batıyor
Titizlik olunca mesafeli atışlarda vuruş sorunlarında şüphelendiğim yerler fazlalaşıyor
Garantiye gönderiyorum gez ile grupman yapıp gönderiyorlar. Dünya genelinde böyle olsa da uygulamalarınızı ve bu konuda ki sıkıntılarınızı paylaşmanızı rica ediyorum. Saygılar
-
Diananın eğimli ayağını mod56 için almıştım takmadan tüfeği sattım. Kullanılmamış orijinal ayaktır.
-
MOD48 kızağında bu ayak kayabilir. Artı sizin dürbünün borunuzu bu ayak sıkmaz. Dampa olmayan tek parça ayak yaylıda dürbüne zarar verir. Bu tüfek MOD48 ise dürbünün hiç şansı olmaz.
-
Hayırlı olsun Alper bey, steyr için mi aldınız. SR reticle mesafe ölçümü hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz. Saygılar
-
Kızak saplama cıvata ile sabitlenmiştir. İleri geri kaymasını ve gevşemeyi önler. Kızağı kaldırırsanız Kızak, konikler ve tüpteki yuvalar atışla bozulur. Dampa ayak eğimli ise ters çevirseniz. Daha önce söylediğim yükseltme ile de kalan açıyı düzeltirsiniz. Başka çözüm maalesef yok. Benimde başıma geldi tüfeği gönderseniz bunu anlayıp giderecek servis yok.
-
[Resim Engellendi: http://f1303.hizliresim.com/17/k/l4vw1.jpg] Önemli Paylaşım, Teşekkürler
Süngü takılmış
Hendek duvarına bakış
Mide de bir kaç dilim ekmek varmış yokmuş
Kaç kişi kaç kişiye saldıracakmış
Vatanı emanet etmek de neymiş
Onlar sonsuza dek kanla korunacağını bilmiş
-
Atıcıların hayali olan tüfeğini zevkle kullanmanı diliyorum. Umarım beklentini fazlasıyla karşılar. Saygılar
-
50 ve 100 mt grupmanlarını merak ettiren bir çalışma, tebrikler
-
İnsanı masrafa sokacak kadar güzel olmuş
Teşekkürler
-
Amaç olarak farklı üretilmiş tüfekler kıyaslanmamalı diye düşünüyorum. Tüfeğin fiyatı yanında ondan beklentilerinizi kesinleştirmek doğru bir başlangıç olacaktır. Son nokta olsun diye MOD56 TH aldım. Fakat çok atış yaptığım için 1 ayda 3 kere kurma kolu pimi kırıldı. Krom pim yapıp sorunu çözdüm ama 2 ay doldu piston keçe yandı. Toplamda 4000 atış olsa da çok seri atışlar yapmıştım. Burada ki servis dizelleme diyerek inceleme için Almanya'ya gönderdi. Tamir veya yeni tüfek yerine şu an paramı geri verdiler. Sonuç olarak benim atış tarzım onlara uymadı diyorum. Çok para verip bir tüfek almaktansa Dominatör, MOD135, ve striker 1000X aldım. Seri atışta hiç biri sorun çıkarmadıkları gibi hepsi farklı beklentilerimi karşılıyor. Beklentilerin her şeyden önemli olduğunu anlatmak istedim. Saygılar
-
Bora bey kazasız kullanmanızı dilerim. 25 yıldır bende de yarı otomatik 22LR Erma Werke marka tüfek var. Atışa doyum olmayınca mermi dayanmıyor. Siz veya üyeler yardımcı olursa sevinirim. Saygılar
-
Masa üzerinden yastık destekli olarak hedef kağıdında bir noktaya düzgün atış yapın. Sıfırlama yanlış ise başka yeri vuracaktır
Sonra dürbünü ilk nişan aldığınız noktaya getirip tüfeği sağlam olarak sabitleyin. Tüfek oynamamak şartıyla dürbün ayarlarından artıkılı vuruş noktasına getirin. Bir kez daha atış yapıp kontrol edin. Sapma varsa tekrar aynı işlemi yapın.
Tüfeğinizi 12 mt de sıfırlarsanız 15.89 grain saçma ile kesin olmasa da 50 mt yi vurabilirsiniz. 13.43 grain saçma ile 45 mt yi vurabilirsiniz. Doğru sonuç bunlara yakındır. Atış yaparak kesinleştirebilirsiniz.
-
Hawke ile güzel uyum olmuş. Zevkle kullanmanızı dilerim. Saygılar
-
Bu ve bundan önceki incelemeler için teşekkürler. Değişik tüfekler inceliyorsunuz ama her birinin aynı mesafe de grupmanı olsa sanırım eşsiz bir paylaşım olurdu. Saygılar
-
Fotolar atış için bilgi veriyor teşekkürler. Fakat özellikle yaylı tüfek ve pellet için sık gurupman göremiyoruz. Her hafta gidiyorsanız zahmet olacak. Saygılar