Güzel paylaşımlar devam edecek sanırım. Teşekkürler
schfrhnd tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mustafa sanıyorum poligon en önemli adımdı. Daha ne olsun Allah senden razı olsun. Denizli de olsam da, her ne olursa olsun bugünden o güne kadar yardım için hazırım
-
İştah şurubu gibi olmuş.
-
Dürbünün lens çapına göre ayak seçimi olmuyor. Dürbününüzün borusu 25.4 mm olduğu için bu iki ayağında kullanılabileceğini biliyorsunuz. İlk linkte ki ayakta dürbünün altından da görüş imkanınız var. İkinci linkte ki ayak üzerine ihtiyacınız varsa ışık kaynağı veya lazer takabilirsiniz. İlanlar açık olduğu için bunları da anladığınızı düşünüyorum. Bunlardan başka birini diğerine tercih edecek bir fark yok ama fiyatları çok uygun. Saygılar
-
Olumsuz etkiler olmasına rağmen çok güzel atışlar. Tebrikler Arif
-
Kızaklı kayar silindirli aynı güç ve aynı özelliklere sahip üç tüfek var sanıyorum. MOD56 - MOD470 - MOD460
-
Bayinin ve kargonun haşinliği nedeniyle pelletin yumuşaklığı oranında zarar oluyor
Bozuk eteği başka bir pelletin başına bastırırsanız bir kaç deneme sonra düzgün üretim yapmaya başlıyorsunuz
Konik başlı tükenmez kalem veya benzeri bir şey de olabilir.
-
http://www.alperteks.com/ firması sahibi Alper (yaşı 25 :)) hobiye devam ediyor mu bilmiyorum. Saygılar
-
Bilgim dahilinde ikisi de aynı silah ama 135 almak daha mantıklı geliyor. Bence 125 te farklı seçenekler olması daha fazla satılmasını sağladı.
-
Üst ayar çok yukarı geldiği için bazı markalarda içeride temas olmayabiliyor. Böyle olunca boşta kalıp her atışta kayma yapıyor. Ayarı ortaya getirin, aşağı vuracak ama siz yine de atış yapıp isabeti kontrol edin. İstediğiniz sonucu alırsanız arka ayağın içine biraz daha şim koyarsanız ayarı sıkacağınız için sorun çözülecektir.. Saygılar
-
Geçmiş olsun Togay, teskeren bundan sonra ki yaşamına mutluluk getirsin
-
Bu mesafe de pellet farkı tespit edilemeyeceği için bence buna çalışmayın. ''bu da mı gol değil'' ifadenizin nedeni pellet değil güçlü tüfeğinize biraz daha alışmanızın sonucu olabilir. Ben yaylı tüfeklerle sürekli 10 mt atışlarıyla en iyi sonuca ilerleyip sonra mesafe arttırıp diğer etkenleri değerlendiriyorum. Tüfek güçlü, sabırlı olunursa yakın ve uzak zevk alınacak çok şeyler var
Saygılar
-
Senin şu eski renkli paylaşımlar S500 e pek yakışır artık
Hayırlı ve zevkli olsun Arif
-
Çektiğin foto 80 mm, kestiğin 250mm ile çekilmiş gibi. Kapalı havada diyafram açık olunca derinlik azalmış sanırım. Beklentim olarak her şeyiyle ideal bir objektif. Eline sağlık
-
Erdem sen atışı falan bırak fotoğraf çek kardeşim
Makinanın objektifini daha önce sordum sanırım ama bir daha rica etsem
-
İki atıştan sonra üst turret iki çıt dönmüş dürbün ayarı bozulmuş
yoksa atıcı iyi şablon ile atmış gibi
Paylaştığın için teşekkürler
-
Yaylı ile 50 mt için çok iyi grupman.Tebrikler
-
Tahribat atışı yapmayı istiyorsanız tüfeğiniz -güçlü- olduğu için 6.35 kalibrenin dezavantajı olmaz hatta daha etkili vuruş yapar. MOD125 ile isabetli atış yapmak için sabırla yüzlerce atış yapıp ona alışmanız gerekir. Dürbün ve ayaktan şüphelenmemek için önce 10 mt de gez ile atışlarınızı değerlendirin. Merak ettiğiniz konular geniş olarak forumda yer alıyor. Ben olsam böyle güçlü tüfekte önce 6.35 kullanıp zevkini tadarak sonra gerekirse namlu değiştiririm. Saygılar
-
Balonu çok yerinden sıkarsan patlar tabi... herkes havalıdan sıkıldı, bir şeyler patlasa da ses duysak.
-
Arkadaşlar 70 mt atışı için ölçüm yaparken buradaki 60 mt grupmanını 52 mt de yaptığımı fark ettim. Özür dilerim