Sn Kostok
Bu yoğun programın ardından;
Evde dinlenmek yerine fotoğraf ve videoları biran önce bize ulaştırmak için harcadığın emeğe ve kendine has masalsı anlatım tarzına teşekkürler.
Ellerine kollarına sağlık.
İyi ki varsınız Havalı Kuvvetler Takımı .
SHOOTER tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bence buradan verilecek cevaplar seni tam anlamıyla tatmin etmeyecek. Bir sürü soru var ve bunların yazılarak tam anlamıyla anlaman biraz zor.İmkanın varsa ki tavsiyem bu imkanı mutlaka oluştur; A takımı buluşmalarından birine git ve tüm bu sorularına 5 dakika içinde cevap bul. Kısaca buradan alacağın cevaplar içine pek sinmeyecektir.
Saygılarımla. -
Bence tamamiyle pelletlerin namluya oturma farklılıkları ile alakalı. Ateşli silahlardan bir örnekle açıklayayım.
Şöyle ki;Uzun namlulu ateşli silahlarda mermilerin namluya girdiği kısım daha geniş, namludan çıktığı kısım ise daha dardır kalibresine göre. Bu özellik merminin içerideki yiv-setlere daha fazla temas etmesini dolayısıyla namludan çıkana kadar daha fazla dönmesini sağlar. Bu nedenle namludan çıkan mermi daha fazla mesafe kateder.
-
Webley Raider 10 - 3 x 9 x 44 dürbün ile 50 metre 13,43 grain JSB pellet kullanırak ikisi de 180 den 150 ye düşecek şekilde ayarlanarak atış yapıldı.
-
Öncelikle yarışmanın fikirbabası abilerimizi canı yürekten kutluyorum. Elleriniz kollarınız dert görmesin.
Uzun zamandır böyle kaliteli vakit geçirmemiştim.(Davul-zurna ve org nağmeleri hariç ) Yarışmaya katılıp organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan tüm arkadaşlarımı ve dereceye giren Serdar Bey, Erdinç Bey ve Emre Bey'i tebrik ediyorum. Pelletleriniz dert görmesin Malatya Team deki arkadaşların da keselerine bereket.
Son olarak Filintalar Grubunun tez zamanda resmiyet kazanmasını temenni ediyorum.
Sevgi ve saygılarımla -
Bu müzik tarzını ben de çok severim. Bildiğim kadarıyla Kelt müziği bu(İrlanda Halk Müziği). Dünyada orjinali gibi bugüne gelmiş en köklü,en eski müzik türlerinden biri. Sakin kafayla dinlediğinde insana doğayı, ormanı,nehirleri,gölleri çağrıştırıyor. Tam Airgun culara göre bir müzik bence.
-
Metehan Kardeşim eline emeğine sağlık. en kısa sürede ben de deneyeceğim.
-
Metehan kardeş tüfek üzerinde ne gibi değişiklikler yapıldı paylaşır mısın??
Benim gibi Raider sahibi arkadaşlara daha kaliteli atış yapma konusunda yardımcı olacağına eminim.
Sevgi ve saygılarımla -
Maşşallah. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
-
Şamreli iyice sıkıştırınca birşey olacagını sanmam öyle birşey olursa tüfeqi kaldırır duvara calarım
-
süpper çalışma elinize sağlık
-
Acı tecrübe diyelim. Daha da kötüsü sabunu delip geçen pelletin evde delinmemesi gereken birşeyleri delmesi olsa gerek
-
Valla eline sağlık. Süper bir çalışma olmuş
-
-
süpper olmuş dostum ellerine emeğine sağlık