nucleexx kardeş eline sağlık fotolar güzel çıkmış ...indirdim şimdi..
eftall33 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kardeş bende hatsan mod 125 var almanı tavsiye etmem ...tüfekle 2500 atıştan sonra isabet ettirme ihtimalin var hele senin ilk silahın olcaksa kesinlikle alma derim ...bende değiştirmeyi düşünüyorum...
-
galiba oriental daha alımlı duruyo ama dürbün boğazı kaç acaba ayağa uyarmı powerline dürbünüm vardı boğaz çapları aynı mı acaba havalı silahlar için mi üretildi acaba çünkü havalılar öne tepiyo ..bi kutu mermi sıkınca dağılmasın ..bide silah dünyasında kalmamış ..başka biyerden aynı dürbünü temin edebilirmiyiz
-
üstad oriental mi daha kullanışlı olur mod 125 in üzerine tasko mu ...benim kastedtiğim taskolarda gittigidiyordaki taskolardan ..orjinalliği konusunda bi fikrim yok
-
herkese yorumundan dolayı teşekkür ederim arda erdem arkadaşım sana ayrıca teşekkür ederim bende de mod 125 var umarım memnun kalırım
-
arkadaşlar biçok siteden araştırdım ama en uygunu gittigidiyor ama korkum bu dürbün adi bişey çıkarmı diye sizce almalımıyım yorumlarınızı bekliyorum http://urun.gittigidiyor.com/TASKO-MARKA-30…W0QQidZZ8349804
-
çok güzel olmuş arkadaşım umarım istediğin atışları yaparsın... ben sana dürbünle ilgili bişey sorcam bende o dürbünden almak istiyorum türkiyede nerde bulabilirim ve fiyatı ne kadardır bilgi verirsen çok memnun olurum