gayet gereksiz ağır ve büyük bir tüfek. Hafif ve compact olsa daha iyi olurmuş. Artık herşeyde hafiflik aranıyor.
Ayrıca 6litrelik sucuba ile 2 ila 3 kez dolum yapılır en fazla.
emre bozkurt tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende at44 long lw vardı pek memnun kalmadım vurmasına vuruyor ancak çekiç sesi rahatsız edecek şekilde çınlıyor ayrıca çok ağır ve büyük birde mekanizma arada takılıyor kurtarmak için kurma kolunu ileri geri yapıncada namluya çift pelet sürüyordu. 8 aylık tüfekte namlu ve tüpte boya aşınmaları pas karıncalanmaları oluştu.
Hali hazırda puncer maxi kullanıyorum. Vuruş gayet güzel , çok stabil hafif pratik bir tüfek. At44 long lw yi satıp puncher maxi almakla doğru karar verdiğim kanaatindeyim
-
kral yeni tüfekler çıkarmış. Harika duruyor. Görselliğe çok önem vermişler. PRO modeline hasta kaldım
-
gecen pazar 170-180 metre arasındaki yatık vaziyette bira şişesini çok rüzgarlı havada 18.13 jsb ile 15 pellet sonra vurdum. İlk 10 atış düşme noktasını görene dek boşa gitti. Diyeceğim; bu puncher maxi 280cc gayet tatmin edici. Dürbün 10-40x-56 FFP vector optics.
-
puncher maxi var bende. Çok memnunum. Önceden at44 long lw vardı. Puncher hem hafif hem stabil hemde isabetli. 280cc
-
bu gün bir av bayisi sitesinde 18.13 jsb ile yaklaşık 1180 fps hız ölçümü olduğunu yazmış
-
çekette entegre moderatör de ithal namluda gelecek. Kral iyi işler yapıyor
-
-
süper olmuş resme gerek yok.
-
.22 calibre at-p2 fabrika ayarında gez ve arpacık ile 50 metreden şişeleri rahat kırıyor daha uzak mesafelerde göz ile şişe görülmüyor görülsede arpaçık şişenin tamamından daha fazlasını kaplıyor. Şişe arpacıkta kayboluyor.
Neticede isabetli ve fena bir tüfek.
-
benim at-p2 de de olmuştu. Tüpü gönderdim garantiden yapıldı. Yurtiçi kargo ile gönderim ücretsiz geri gönderim 15 tl. Aslında madem garanti var kargo ücreti hiç olmamalı
-
nerde yanlış yaptık hocam
-
long (daha kuvvetli )
Lw namlu ( daha kaliteli )
Ceketli namlu ( daha yakışıklı )
Moderatör yani QE model kodlu ( daha sessiz ) -
tüfeği inceledim. Kısa namlusu var. Hafifce bir tüfek ancak tüfek dediğin biraz gösterişlide olacak oysa puncher oyuncak gibi. Ama sesi fena. Neticede halihazırda küçük pcp tüfeğim olması sebebiyle bana hitap etmedi. Uygun fiyatlı , sıfır ve 2nci eli kuvvetli olarak hatsan dan başka seçenekte yok.
-
neden hafif bir co2 tüplü tabanca kullanmıyorsunuz. Yormaz eli kolu. Neticede 10 metre.
-
forumdaki atış videosunda gayet güzel toplanıyordu oysaki. Belki gözden kaçan bir detaydır olmadı efe beyi ararım cuma
-
bende almadan önce bayide bi inceleyeyim. Gerekirse biraz daha bekliyeyim. Neticeyi paylaşırım.
-
6. "Herşey düzelir umarım" derken tüfek beklentileri karşılamadımı yoksa bu halide çok şahane ama mühim olmayan teferruatlarıda düzelse daha bir güzel olur mu? Yada ben yandım sizler yanmayın mı?
Sorularıma vakit ayırıp cevap yazarsanız memnun olurum. Saygılar
-
Şimdi 14 atış daha yaptım kalan hava net 80 bar.Genel olarak türkiyeye 50 adet verilmiş şuanki en belirgin sıkıntısı şarjör indexleme ve namlu ucundaki crownun aynısından pellet girişinde olmaması,saygı değer valibeyin tecrübesiyle namluyu söküp 6mm matkap ucunu çok dikkatli bir şekilde tersine döndürüp kanal açtım oldukça düzelmeler oldu bir kaç marka pellet girmeye başladı,namlu ucundaki gibi ustaca açılmış aynı çapta bir crown olsa iş tamamdır,bu fabrika için çok kolay birşey ,birde namlu ucu crown soruluyordu forumda evet var crown açılmış şimdi birde pellet girişine açılması gerek bence alacak olanlar bunu dikkate alsınlar herşey düzelir umarım.
1. Şarjör sıkıntısı fabrikadan gelen yeni şarjörlerle çözülmemişmiydi
2. şarjör indexleme nedir?
3. Crown nedir? Ne işe yarar?
4. .22 kalibre istetiğimiz pelleti bu tüfekle atamıyormuyuz?
5. Tüfeğin namlusunun işlem görmesi gerekli mi yoksa mükemmeliyetçilik için mi -
yarın yada cuma Allah nasip ederse bi tane de ben alacağım.