4x32 stoeger dürbün ile .22 kalibre (5.5mm) o bira şişesi artık parça pinçik.
[Resim Engellendi: http://www.yukleresim.com/images/2015/04/22/87e378ac1490a6850de0e9440e48980f.jpg][/url]
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
[Resim Engellendi: http://www.yukleresim.com/images/2015/04/22/87e378ac1490a6850de0e9440e48980f.jpg][/url]
[Resim Engellendi: http://www.yukleresim.com/images/2015/04/22/48c7317eeebba803b718586cf074d080.jpg][/url]
valla ben bi tane düşünüyorum ayarlanabilen regülatör , yüksek cc tüp artıları. Hatsanı gördükten sonra daha da hatsan almam.
*ilk hafta tüfeğin tüpü arıza yaptı, tetik bozuldu, cıvatalar pas içinde çıktı , arkadaşlarin kurma kolu cıvatası yalama oldu, tüfek tüpü yerinden çıkmaz oldu. Tüfeklerden biri ve tüp serviste. Bu hafta sonu muhtemelen dağılır gider bu hatsanlar.
Güzel iş ama kalite kontrol elamanı olarak müşteriyi çalıştırıyorlar. Bozuksa gönder yapalım satmadan önce kontrole gerek yok.
isabeti hatsan at44 de göre nasıldır? Karşılaştırma yaparsak ikiside aynı fiyat aralığında.
1 litrelik scuba kaç kere doldurur. 1 litrelikler 200 bar oluyor en fazla sanırım
benide bu hobiye başlatan yer şile oldu
Ortam gayet müsait.
pardon hiç aklıma gelmedi özür.Bu arada 3 sene önce istanbul dan ayrıldım, şu an izmirde görev yapıyorum. Nazik davetiniz için ayrıca teşekkür ederim
Siz beni nerden tanıyorsunuz hocam. Ben çıkartamadım. Bu arada 3 sene önce istanbul dan ayrıldım, şu an izmirde görev yapıyorum. Nazik davetiniz için ayrıca teşekkür ederim
tüfeğin tecrübe neticelerini merakla bekliyoruz.
Teşekkür ederim. Bu haliyle bile tatminkar. Biraz daha konuyla ilgili tecrube edindikten sonra deneme amaçlı kurcalarım sonra tekrar normal haline getiririm. Jarjör yatağında bir vida var ayar vidası gibi o ne işe yarıyor biliyormusunuz
Ustalar bunun Gücü nereden açılıp kapanıyor
Bugün 40 metreden dürbünsüz desteksiz soda şişelerini kırdı. 15.xx grain hatsan/jsb. fabrika ayarlı çıkış gücü ile
Stoeger x20 supp. Orjinal dürbününün pil yuvası. CR 1620 model numaralı bir adet pil.[Resim Engellendi: http://www.yukleresim.com/images/2015/04/12/8d7ebdaf37b521689b38b3beb5e0cfce.jpg]
bugün yeni heves çocuk ve hanımla biraz attık. pcp ne rahatlıkmış ,yaylı ve pistonlu ile boşuna hammallık yapmışız yıllarca.çok hoşuma gitti.
Öylesine denemek için bahçede biraz attım. Uygun alan olmadığından ve çok aşırı rüzgar olduğundan orta mesafeleri deneyemedim ancak 10 ve 20 metre kısa mesafelerde düzgün isabeti var. Tetik dozajı gayet güzel. 50cc lik 200barlık bir tüp ile kısa mesafelerde 40 civarı atış yapabiliyor. 200 bardan 100 bara 23 pelet ile geldi.
hafifliği ile hanıma ve çocuğa uygun olması ayrıca piknik ortamında kısa ve orta mesafede güzel iş çıkartcağına inandığım için tercihimi bu silahtan yana kullandım.
5 yıldan beri crosman 2100 kullanıyordum, aşırı hafif ve isabetli olması güzeldi ancak artık pompalamaktan usanmıştım. Kendi kullandığım kırmalı stoeger x20 supp. yerinede AT44-10 ahşap düşünüyorum. Ama ilerde
Silahı hatsan fabrika mağazasından aldım. Red dot ve 2 kutu jsb/hatsan pellet yanında verdiler. Ayrıca tüp dolum aparatı ve 8 kg 230 bar normal tüp ve 1 adet de yedek tüfek tüpü aldım.
AT-P2 eyleneceli olacağa benziyor. Kullanınca detaylı yazarım. Herkese iyi günler dilerim
4400 metreye kadar nokta vuruşu yapabilen tankların elektronik nişan tertibatı sıfırlaması yapılırken 2 yöntem vardır, harp sahasında çatışmaya girmeden önce 900 mt mesafeye apfsds-t atışı yapılır , namlu hareketsiz halde bilgisayar ekranından artı kıl mühimmatın çarptığı yerin üzerine getirilir ve sabitlenir sıfırlama bitmiştir, artık ekrandan gördügünüz hedefin üzerine artıkılı getirip lazer mesafe olcumu ardından net vuruş gerçekleşir. Diğer yönten barış zamanı namlu icine yerleştirilen dürbün benzeri bir cihazla atış yapılmadan ekran ile namlu sıfırlanır. Havalı tüfeklerde ateş ederek sıfırlama yapılması ve ardından dürbün artıkılının vuruş noktasına tüfek milimetre oynamadan getirilmesi en mantıklı yöntem. Yükselişi ise atışlarda atıcı verecek bu da tecrube ile olur zamanla