Hocam bende slow kamera ayarlıya bilirsem güzel paylaşımlar yapıcam 1 koli tokai çakmak aldım bakalım nasıl bir paylaşım olucak patlatmalı filan
HuntersYilmaz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Alıp keyfini sürmek isterdim ama bakmalık değil hunharca kullanmak isterdim açıkçası o kadar para verip de mobilya muamelesi yapılmaz:)
-
Hocam kanala üye oldun ilk ben oldum galiba
-
Çok güzel olmuş scopecam olsa tadından yenmez
-
Güle güle kullanın iyi atışlar
-
Bugün gerekli görüşmeyi yaptım stoklarında iki modelden de bulunduğunu(5.5mm )ve istenirse diğer modellerden temin edebileceklerini söylediler ve çok ilgili davrandılar bilgilerinize.
-
Bazen stokta olmayan ürünleride varmış gibi gösterebiliyorlar karar vermeden önce stok bilgisi almanızı tavsiye ederim..
Öyle yapıcam iletişim bilgilerini aldım bugüne kadar forumdan birileri görmüş bilgisi vardır dedim o yüzden yazdım ancak Bsa marka tüfek kullananda yok henüz anladığım kadarıyla gerçi marka bizim iç pazarda yok galiba iletişime geçip sorucam bakalım ellerinde var ise tekrar yazarım
-
Avfoni adlı sitede BSA SCORPİON TACTİCAL 366-T VE SCORPİON E adlı tüfekler var gözüküyor bilginiz var mı? fiyatları da uygun sizce değer mi ?
-
Elinize sağlık çok iyi çalışma olmuş kolay gelsin
-
Benide ekleyebilirmisiniz Gebze'den katılmak isterim
-
Bilgileriniz için çok teşekküler sorunları hallettim ancak tetik yumuşatma vidası kumaşta koyduysamda zarar gördü maalesef malzeme yıpranmaya müsait anladığım kadarıyla kıymık gibi oldu el kesme riski var biraz törpüleyeceğim.
-
Güle güle kullan abicim keyifli atışlar.
-
Tetiğini yumuşatmak için ne yapabilirim birde silahı kurdukdan sonra kapatırken bir gıcırtı geliyor yağlasam olurmu acaba
-
Bügün yeni aldığım Hw97 ile denedim ve cok basarılı kalite resmen
-
Prohunt 2015 yabancı katılımcı olacak mı? sadece Türk av sanayisi mi ?
-
Tebrikler başarılarının devamını dilerim
-
Ertarda değerli bilgileriniz teşekkürler bende 4.5 almayı düşünüyorum ama piyasada kalmamış kime sorduysam bulamadım ellerinde sadece son 1 adet hw97k 5.5 ve hw77 .4.5 var kararsız kaldım açıkcası tx200 hc 4.5 var onada bütçemi zorlamam gerek bir bütün bayiler şuan tüfek ithal etmediklerini söylüyorlar siz ne dersiniz 5.5 için yani müsabakalara katılmayacağım amacım şişe kırmak ama elimde isabetli bir tüfek olmasını istiyorum e birde alman malı değerli yorumlarınız rica
-
(laevi)bende Erzincanlıyım abi şimdi fark ettim
-
Düşme derken ? kaç metreye kadar stabil atış yapabilirim bilginiz var mı ?
-
Çok teşekkürler dampa ayak crosman bulabildim yatagun bulamadım ama yinede araştırıyorum formdan bulursam güzel bir optik ve dampa ayak alacagım iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için teşekürler tanıştığıma memnun oldum sağlıcakla kalın