Abicim ben de Benjamin xl 5.5 var çok iyi guclu bir tüfek ancak kullanımı cok pratik değil ve 10 kırmadan sonra kol bırakmıyor ama Hw 97 k hep aklımda olan bir tüfekti piyasada 4.5 kalmamış ay sonuna 5.5 ayırttım ama yinede kullanan arkadaşlara sormak istedim.Peki siz dampa ayakmı kullanıyorsunuz?
HuntersYilmaz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abicim Hw97k 5.5 almayı düşünüyorum ne diyorsun sizce nasıl 4.5 mi yok sa ? değerli bilgileriniz rica
-
Çok iyi ve isabetli bir silahtır kullanıyor ayrıca çok güçlüdür
-
Benjamin xl 1100 kullanıyorum çok güçlü bir silah ağırlık konusuna alıştığınız zaman hiçbir sıkıntısı kalmıyor 50 metreden cok rahat çakmak patlatıyorum uzak mesefelerde cok başarılı dediğim gibi alışmak biraz zaman istiyor ama cok sağlam bir havalı
-
Merhaba arkadaşlar birdahaki toplanma gününüzü paylaşırsanız gelmek isteriz
-
Özgür bey merhaba tüfeği aldınız mı? benim de niyetim var aldıysanız yorumlarınız rica.
-
Güle güle kullan güzel tüfek
-
Hayırlı olsun güle güle kullan
-
Bilgiler için çok teşekkürler iyi olmuş gerçekten.
-
Güzel silaha benziyor e-tehmin sitesinde görmüştüm.
-
abicim bunlar aşmış pes yani
-
-
Güzelmiş gerçekten güle güle kullan.
-
hayırlı olsun güle güle kullan ıyı atıslar
-
Tabanca nasıl acaba ?
-
Osman bey mükemmel kolleksiyon zevkli bir kişisiniz umarım koleksiyonu dahada genişletme fırsatınız olur.
-
Benimde bilgim var FXLER hakkında ıkı hafta önce Mustafa bey ile görüşmüştüm mayıs ortası yada nisan ilk haftası gibi stoklara girekcek yeni silahlar ve malzemeler
-
ROYAL 400 bende bekliyorum ahsap kundak Daystate biraz pahalı geldi bana bilermiyorum sonucta tercih meselesi ancak Fx 400 cc tüp mevcut stabil atış sayısıda gayet iyi şimdiden seçeceğin marka ne olursa olsun hayırlı olsun
-
Cometa sitesine girdim ancak oradada dogru dürüst bilgiler yok ancak bir kobay gerek nur durumda alıp kullanıp bizlerle paylaşmalı
-
Geri tepmesiz top gibi olmuş :))