Videoyu izleyemiyorum malesef .
telefondan giriyorum fakat yorumlardan anladıgım kadarıyla bence öyle bi teknolojiyi normal kurusıkı gibi satamazlar.
Belirli ciddi koşullar olur diye düşünüyorum .
saygılar.
kırşehir40 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun,Kazasız belasız keyifli atışlar Dilerim.
-
-
Hayırlı olsun Abi .
-
evet çok ses yapıyo mod 125 daha sert sol kolum ağrıyo ve elimde şiş şuan namluyu kuracam die sağ kolumda ağrıyo atarken çok tepiyo daha 50 saçma atmadım 100 200 atarsam komaya girerim heralde
Ben havalı tüfekleri ses ve tepme konusunda fazla ciddiye almıyordum ama sanırım ilk tüfegimi alınca 1 hafta sonra tüfekden soqurum yada kullacak gücüm kalmaz
Bi bakımdanda iyi hem kas yaparız :):) Hemde az atarız .. -
ben yatagun dampa alıcam galiba yaza doğru dürbünsüz kullanıcam şimdilik hem tüfeğin yayı biraz yumuşasın şuan çok sert kurusıkı gibi patlıyo
bende mod 125 alacagım gercekten kurusıkı kadar olmasada cok ses cıkarıyor mu -
Abi yemin etmene gerek yok inandim . ben gelince bi denerim olmazsa dampa ayak mecbur alırım.
-
namlusu falan yarar illaki bir işe bir ara görmüştüm hurda tüfek arayanlar vardı forumda şaka bir yana dürbün için normal ayak alın bir kat şamrel sarın zaten uyar çokda güzel tutar öbür türlü dürbün yerletirilmesi itibariyle yamuk olur ve bu yamukluğu clicklerle kapamazsınız
Haklısınız tüfekle gelen ayagı denerim olmazsa tek parca alırım araya biraz şamrel koyarsam yeter .
Sanırım tüfekle gelen tek parca olmuyor .
Aldıktan sonra bunları kolay ayarlarim insallah. -
hurda tüfek ne işe yarayacak ki .
Bizim tek kırma vardı bi ara calısmadı diye yere vurdum dipcik kısmı kırıldı köyde yatıyor. -
En güzeli dürbünü bir elde tüfeği diğer elde tutmak şambrele falan ihtiyaç kalmaz böylece
Şamreli iyice sıkıştırınca birşey olacagını sanmam öyle birşey olursa tüfeqi kaldırır duvara calarım
-
Mft'nin söylemek istediğin dürbün boğaz çapı olarak 25 mm ile 30 mm var siz 25 mm lik dürbününüze 30 mm ayak alırsanız çok geniş olur o boşluğu şambrel ile dolduramazsınız.
Zaten 25 mm dürbüne 25 mm ayak aldığınızda şambrel sarmak için yine mesafe olacakEvet benim dedigimde bogaz capı ama ayagada şamrel koyabilirim fark etmez ikiside azda olsa iş görür eminim.İlk geldiginde denerim olmazsa uyan birşeyler bulup şamrel takmak şart
-
22- 33 derken 22mm benim bildiğim ayak genişliğidir ve buraya şamrel konulmaz bir ikincisi 33mm diye bir ayak yok yada ben görmedim siz sanırım 25 mm ve 30mm ile karıştırdınız şayet öyle olsa bile yarım santimlik bir şamrel çok kaçar olmaz 25mmye şamrelde sarsanız yine 25 mmye olur
MM leri kafadan attım söylemek istedigim tek parcaya dürbün takılıyor ya .
Yani dürbünün takıldıgı alan biraz geniş olacak.
dürbünede şamrel yada hortum takacam . -
Çok güzel bir mini buluşma olmuş. Hobidaşlığın da güzelliği burda, hava sert de olsa, buluşmalar ortamı iyi ısıtıyor.
-
1-2 Haftaya kadar inşallah mod 125 snıper sıfır alacagım.
Tek parca ayak alacagım ama dürbün 22mm ise 33 alacagım araya şamrel koyup güzelce takacagım .
Benim düşüncem böylece dürbüne giden hasar minimum -
Çanak anteni delemeyeceksin diye mi karar değiştirdin; antenin LNB sini daha kolay deler hem daha kesin çözüm
Yok kardeş ondan degil tabiki.Normalde uzun süre kullanacagim icin snıper 125 belli bir süre sonra yayında gevşeme olur çokk aşırı tepmez.
bide uzun süre kullanacagım icin 30 metreden başlayıp 70-80 100 metreye kadar atışlar gercekleştirmeyi düsünüyom.
Snıperle yapamazsam para biriktirip güzel bi pcp alırım artık -
Tüfek gayet güzel, tüfeğin isabetliliğini resimlerde de görüyorsun zaten.
200metrede şişeyi kırdığı video var internette onu izleyebilirsin; izledikten sonra gücünü anlarsın.
Konuyla antenin ne alakası var, anten terörü mü estirmeyi düşünüyorsun
::) Sanırım mod 125 snıper alsam daha iyi olacak . -
Yaptıgın çalışmalar gercekten güzel kardeş yanlız sana bir sorum olacaktı Mod 99 Kullanıyorsun sanırım.
-Tüfekten memnun musun eksileri artıları nelerdir ?
-Tavsiye eder misin ?
-5.5 MM ile 70 metrede etkili olur mu ? yada en fazla kac metrede etkili olur .( Kaç metrede Anteni delebilir )
Biraz yardımcı olursan çok sevinirim.
Allah izin verirse ilk tüfegimi alacagim acıkcası almısken iyi birsey almak istiyorum -
güzel bi çalışma olmuş eline sağlık