oy oy oy oy ben onları yerim yaaa hepsi çok tatlı hele o tavşanlara bayıldım
snipermuyi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
insanlar sırf reklam uğruna daha yetişkin bile olmayan bir domuz (cuğu) gözünü bile kırpmadan hiç düşünmeden vurabiliyor yazık hemde çok yazık
-
her ne kadar grupman iyide olsa birazda tahribat isteriz
-
22102012333 by baaazinga, on Flickr
22102012332 by baaazinga, on Flickr
22102012331 by baaazinga, on Flickr
22102012330 by baaazinga, on Flickr
olta kamışı ve pvc boru ile yaptım şuan kaplanma ve boyanma aşamasında siyah yapıcam kısmetse
çok güzel ve çok işlevsel olmuş ne diyeyim
-
tüfek güçlü ona kimse bişey diyemezde heralde o arkadaşta az basınçtamı attı onu bilmiyorum
-
ama o arkadaş 350 400 mt den bahsediyo sizinkisi ise 80 mt arada fark çok
-
süper ya sözler filan sen naptın gari lo yu dinle bir doğuşun -
envercan hocam buda halis mulis türk stayla
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
OOoo gerçekten güzellermiş Kazasız belasız atışlar dilerimsağolun hocam inşallah daha iyileri sizin olur
-
Kırmızı koltukta gerçekten bebek gibi yatıyorlar Üstte ki bıçak Bora mı?sağol Erhan abi o bıçak bora değil bende onu avda buldum
-
yorumlar sizin
[Resim Engellendi: http://e1210.hizliresim.com/12/h/dyvju.jpg]
[Resim Engellendi: http://e1210.hizliresim.com/12/h/dyvkt.jpg]
[Resim Engellendi: http://e1210.hizliresim.com/12/h/dyvlk.jpg]
[Resim Engellendi: http://e1210.hizliresim.com/12/h/dyvmc.jpg]
[Resim Engellendi: http://e1210.hizliresim.com/12/h/dyvp1.jpg]
bunları buraya koymaktaki amacın ne diye soracak olursanız hiçç öylesine koydum işte
-
asil hocam silahın hakkını veriyorsunuz valla ne diyeyim tebrikler
-
Alıntı sahibi "snipermuyi"
hocam haklısınız. ama bunda işçilik hatasımı var anlayamadım sonuçta aynı ebat aynı marka ve model ve aynı çapta ki (kalibre olarak) tüfeklerin namlusunda genelde sorun oluyor mesela sizin kullandığınız at 44.bana göre tam profesyönel kullanabilene tabii ama çoğğunda aynı şikayet 2 tane aynı kalibrede at 44 alsak aynı pelletleri aynı doğrultuda atmaz (bu konuyla aynı hesaba denk geliyor) yiv sette mi bişey var yiv atarken tam çözmüş değilim.neden böyle olduğunu ben söyleyeyim :
üretim yapılırken her ne parça olursa olsun mikron seviyede toleransa sahip olarak üretilir.bu yüzden aslında hiçbir parça mikron seviyede (gözle anlayamazsınız) aynı değil birbirinden farklıdır.
bu yüzdende her namlunun sevdiğii pelet farklı oluyor.buda benim çözümlemem.
mühendislik eğitimim dolayısıyla yyazdım bunları yanlışım varsa düzeltirsiniz ..
iyi geceler
metehanteşekkürler olayı şimdi anladım
-
crOSMAN PREMIER ULTRA MAGNUM 5.5 ve crossman pointed pellet kullandım her ikisindende çok iyi verim aldım ama daha sonra alamadım adam artık getirmiyomuş ben crossman pointedi daha fazla tavsiye ederim hem fiyatı uygun bence bi onu deneyin benim torpedom en çok onu sevmişti ama artık alamıyorum
-
hocam haklısınız. ama bunda işçilik hatasımı var anlayamadım sonuçta aynı ebat aynı marka ve model ve aynı çapta ki (kalibre olarak) tüfeklerin namlusunda genelde sorun oluyor mesela sizin kullandığınız at 44.bana göre tam profesyönel kullanabilene tabii ama çoğğunda aynı şikayet 2 tane aynı kalibrede at 44 alsak aynı pelletleri aynı doğrultuda atmaz (bu konuyla aynı hesaba denk geliyor) yiv sette mi bişey var yiv atarken tam çözmüş değilim.
-
bende tüfeğimde jsb yi kullanıyorum 13.49 olanından isabetine diyecek bişey yok fakat incemehmetin böyle sonuç vermesi beni karamsarlığa düşürdü. yerlidir bi deniyeyim diyecektim vazgeçtim
-
400 m giden sacma 100 m den şişe mi dinler+1
-
torpedo 155 bendede var sadece tek sorunu ağırlığı 135 mt den şişeyi kırdım onunla inşallah bi ara 200 mt denerim
-
mesela 80 tl ye kuru sıkı alıyorsun 1 ay içerisinde kayıdı yapılmazsa 550 tl +silaha el konuluyor bana sorucak olursanız inanılmaz saçma bir kanun birşey anlamadım kurusıkıyı satan av bayileri zaten bizden evrakları alıyor hatta onlar gönderiyormuş o zaman biz tekrardan kayıt yaptırmamız lazım mı bunu anlamış değilim eğer yaptırılıcaksa neden onlara evrak veriyoruzorda bende hemfikirim ama kanun bu bizim söylememizle olacak iş değil baştakiler böyle oldğu sürecede hiç bi değişiklilik olmaz sanmam yani
ben retay eagle kullanıcısıyım
o istediğin sınggg sesini ve güçlü mermi sesini çok rahat alabilirsin. agır silahta problem degılse al derım ben cok fazla atıs yaptım bana mısın demedı cok dayanıklıteşekkürler ağırlık benim için sorun değil halledecem artık şu aralar okul var haziranda alırım inşallah