ufak mufak ama öttürür
snipermuyi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
bu neyin fotosu yani hangi cihazdan çektiniz.çektiğiniz şey bir tür kameramı elektronik aletmi yoksa mekanikmi ona göre konuyu biraz daraltabilirsek sonuca varırız
-
tahminimce yöreye göre bir değişim var mesela burda yurtiçi kargo hiçbir zaman kapıya kadar getirmiyo biz gidip alıyoruz ve kapıda teslim olmasına rağmen sorduğumuzda adres yanlış diyolar ama aras kargoda kesinlikle böye bişey yok çok iyi bir kargo bana göre
-
uzak mesafede tahribat için zaten ucu sivri pellet kullanılmaz hollw point tarzıda kullanılmaz en iyisi ucu küüt olanlarından bkz.gamo hunter ama onu ben kullandım iyi bir pellet fakat beklenildiği gibi değil en iyi verimi jsb 13.49 grainlikten aldım ama barracuda da onunkalitesinde olan bir kaliteli pellet türüdür
-
gamodan uzak dur ama ilk baştaki de harikuladedir tercihiniiz de baracuda olmalıdır kanaatimce
-
kemal abi ne alakası var kardeşime güzelce anlatıyorum .hafif pelet ve yüksek güç diye ama nasıl oluyor diye sormaya devam ediyor.
tekrar söylüyorum hafif pelet ve yüksek güç ile mümkün.
şimdi diyceksiniz belki niye üstüne alınıyosun yada ben kendime niye üstüne alıyosun diycem ama yazmak istedim sadece -
Allah la bi ilgisi yok heralde onu bende biliyorum sadece nasıl oluyorda 460 m/s oluyor o işte bir yanlışlık var
-
hocam her işin bir ilki vardır diyerek bende yapmaya karar verdim hadi hayırlısı
-
ben onu bunu bilmemde x 50 nin 460 m/s olduğuna allah biliyo ya inanmış değilim nedenmi bildiğimiz kırıkkale kıısa 9 luk (9x17) tabancanın namlu ıkış hızı nerdeyse aynı bu işte bir terslik var veyahut ben yanlış hatırlıyorum
-
türkün aklı bi başkadır sercankaptan hocam adamlar kurusıkıyı bile gerçeğe dönüştürüyolar ki bu benim bildiğim bizim sık yaptığımız bii şeydi allaha şükür artık öyle bi soorun yok olsa bile nadir yani güçlü tam otomatik silahlara kesinlikle izin verilmez kaldıki yarı otomatik av tüfeklerine 2+1 kanunu koyuluyor olsa olsa bari 4+1 e serbest atış hakkı gelsin diyecem oda aynı dediğim gibi başımızdakiler olduğu sürece o iş yaş
-
Silah kanunu ne zaman çıkar bilmem ama bahsi geçen güçlü silahlara izin çıkmasını daha çok bekleriz.
sebebi magandalardan korkulması yada suçta kullanılması korkusu da değildir, sebep politiktir,
halkı ile barışık olmayan, kendi halkını potansiyel düşman olarak gören devletlerin genel politikasıdır.
etkili silahlara kesinlikle izin verilmez, izin verilenler için de ruhsat ve vergi gibi şartları son derece ağırlaştırılır.
Bunun canlı örneği hemen güneyimizde yaşanmaktadır. Eminim Esad yönetimi izin verdikleri av tüfekleri için bile pişman olmuşlardır.son derece de olsa katılıyorum bireysel silahllanmaya karşı bi kere bu devlet hem şu tam otomatik işini şu an unutun derim belki hükümet tamamıyle değişirken olur (oda biraz zor )
-
şaşırmamak gerek aslında sonuçta avrupa menşeili bir av tüfeği ve beretta nın alt kollarından bir marka denemekte fayda var ama bulursanız vursan alın derim çok sağlam tüfektir 2.elde olsa
-
sabırsızlıkla bekliyorum
-
demek sürpriz buydu ama güzel bişey size bir öneri sunmak isterim aslında bantın oraya sabitlemişsiniz plakayı ama plakanın arkasına her iki taraftan deldikten sonra kalın örgü ipiyle dipçiği her iki taraftan kavrıyacak şekilde yapsanız (kanaatimce öyle) daha iyi olur tabiikide siz bilirsiniz
-
Oceanborn hocam desenize gene kurusıkıya kaldık
-
hocam öyle deil ben zigana f den bahsettim o 9 luk atıyor ama demek istediğim zigana f deki 9 mm gibi başka tür silahlarda 22lr ye izin verilirmi diye sormuştum
-
22 lr ın zigana m1911de versiyonu vardı hatta sitesinde görmüştüm benim dediğim hangi zaman tam otomatikler çıkacak çünkü zigana f de tam otomatik ama askeri personellere ve polislere veriliyo diye duymuştum
-
yeni anayasa ile silah kanununda köklü değişiklikler yapılacağını bilmekteyiz. büyük bir ihtimalle bu tür silahların önü açılacak. hiç çoktan 22lr lik tam otomatik silahları alabileceğiz.(bkz. Umarex HK416 ve MP5 22lr.)
dediğiniz gibiyse ben babama bi tane aldırırım o zaman
-
çok güzel olmuş tam bir dürbünlü piyade tüfeğini andırmış bana göre kumaşı nerden temin ettiniz acaba
-
bizimde bi muhabbet kuşumuz varmış ben daha 5 6 yaşlarındayım kuşu alıp camdan aşağı atmışım (cani demeyin çocuktuk işte ) o günden sonra bi boşluk oluştu hep bi kuş beslemek isterdim.ama olmadı. değerini bilin derim