tebrikler çok güzel bir grup
snipermuyi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
özkursanın ucu dar olan beyaz kapsüllülerinde denedim düğünde 12 tane sıktım. Olum babanın silahımı o git bi sakatlık yaparsın diye de çıkıştı yani adam gerçek silah anlamış sesten dolayı görüntüdende olur aslında ama ucu kapalı olanlarla acayip ses çıkarıyo
-
tam bir kurusıkı hastası olarak şu söyleyebilirimki toplu silahları namluları şarjörlülere göre çok geniştir böylelikle daha çok ses çıkarır tabii normal uzun kurusıkı mermisiyle kadra47 hocam bu dediğimi dikkate alın kesinlikle ve kesinlikle ses olarak toplu lar daha ön plandadır ama mermi sayısı az olduğu için fazla tasnif edilmiyor.
-
380 lik gaz mermisi adı üstünde gaz atar ama normal kurusıkı mermisi boş barut atar ama bir 380 liğin mermisi az çıkarsa ki bendede öyleydi 9 mm daha fazla ses çıkarı heleki ucu kapalı olanlar örn:özkursan beyaz kapsüllü ler
-
9 mm de olur fakat mermi fırlatıcı dışarı atamaz mermiyi çünkü hazneye göre 1 veya 2 micronluk bir boşluk kalır ama normal 380 lik bir gaz mermisinde tak diye dışarı atar .toplu nun özelliğidir o
-
hocam maruz görün beni ama 380 lik bir kurusıkı 9 luğuda atıyor çünkü bendeki rg 69 dan biliyorum hem 9 luk p.a.k hemde 380 r knall mermisi atılabiliyor.hem rg 99 ve rg 69 un topları aynı
-
ilichramirez hocam fotodaki silah kurusıkı dır mermisi de çok kolay bulunur siz heralde gerçek sandınız
-
o zaman tavsiyem çabuk alma araştır fiyatını. şeritlimi şeritsizmi diye
-
röhm ler kraldır
[Resim Engellendi: http://i49.tinypic.com/x5848i.jpg]
şu toptan bi bulabilsem silah falan istemiyecemde
-
[Resim Engellendi: http://blank-pistol.com/tr/images/news/fmagnum/92f_FUME.gif]
bu ekol fırat magnumun füme olanı
[Resim Engellendi: http://www.tufeksanayi.com/uploaded/urunler/54/buyuk/1290968688_resim_353.png]
buda parlak krom olanı ama şeritsiz olarak düşün
-
bu yarışmaya yaylı silahlarda katıldımı peki ?
-
şimdi hocam gerçekten o şınng sesine hasretsen yani o sesi duymak istiyosan parlak kromunu al (nikelaj lı olanı her zaman daha iyidir ses açısından) ama dersenki fümesini alacam sen bilirsin ama füme alacaksan siyah al daha iyi nedenmi ha füme ha siyah ikiside kapalı tonlarda
-
en kısa zamanda sizden haber bekliyorum
-
hocam o röhm kaç para peki ?
-
yok hocam blow olmaz bi tane vardı blow arıza üstüne arıza çıkardı .
-
valla hocam o şıng sesini duydukça alasım geliyor napıyim elimde değil
-
tmm ozaman
-
özbakan hocam bana ekol viper lazım özelden mesaj atılmıyor mecburen burdan yazdım acaba ekol viper veya ekol fırat magnum (nikelajlı ikiside )elinizde varmı acaba
-
2 -3 tane tanıdığım var en iyisi bir sorayım bakarsın olumsuz yönde yorum alırım.
-
bu adamda bişey var yaw nerden buldun o kadar malzemeyi herhalde kendi yaptı bi yerden alacağını tahmin etmem.yalnız hw 97 ye aşık oldum gözlerimi alamıyorum