snipermuyi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
[Resim Engellendi: http://a1208.hizliresim.com/10/3/bfhhj.jpg]
Arkadaşlar değerli abilerim yeni hatsanımı aldığımdan beri hep bi grupman yapmak istemişimdir. tabiikide benim eski kral magnum ilede yalnız biraz karışık oldu fazladan hedef kağıdım yoktu.bende mecbur tek kağıtta toplamaya karar verdim kral magnum umduğum gibiydi ama torpedo beni acayip şaşırttı.torpedo ile toplam beş atış yaptım.bi tane sinde tek delikten 2 tane pellet girmiş.kral magnumla ise 7 atış yaptım.torpedoyla 5 atış yapmamın sebebi valla ne yalan söyliyim hayatım boyunca 3 tane havalı tüfeğim oldu 1 tanesi retay 135 x di onun da tetiği kırılınca gittim yerine verdim.kral magnumuda şimdi anladım tam bir eylence tüfeği grupman yapmak imkansız yada bana göre değil rahatlık bakımından torpedoya gelince tek sorunu ağırlık ama onunda hakkını veriyo ne diyeyim yorum sizin ha bu arada rüzgar 0 dı.

-
grupmanlar çok güzel diyecek söz yok

-
şimdi benim anlamadığım bi konu var diyelim bunu internet üzerinden yabancı bi siteden sipariş ettik gümrükte takılma riski varmıdır boş yere ümitlenmeyelim
-
ahahaha helal olsun valla bildiğin tuz atıyo yaww
-
şevrotin ne kadar etkili olur bilmem ama tek kurşun en iyisi asıl konuya gelince remingtondan kesinlikle şaşma fiyatı pahalıdır ama acayip kuvvetilidir diğer markalar hakknıda pek bi bilgim yok avınız daim olsun.
-
CROSSMAN HUNTİNG nasıl bir pellettir ondan almayı düşünüyorum aslında
-
hatsan jsb mi peki kaç gr lık kullanabilirim amacım şişe kırmak tahribat yani
-
5.5 lik kullanıyorum
-
hatsan torpedo 155 tüfeğime saçma almak istiyorum daha önce gamo hunter kullandım isabeti iyiydi ama namluyu kirletiyodu (kurşun olarak) şimdi ise öyle pek pahalı olmayan her yerde bulabileceğim 200 mt ye atabileceğim bir saçma önerisi olan varmı şise kırmak için
.saygılar
-
benim torpedo 155 e olurmu böyle bi unf girişli bir moderatör
-
hem o fiyata değmez bence 600 dolar
-
gümrükten niye böyle bir sorun çıkarki hep sinir olmuşumdur. ulan hadi kurusıkı veya yivli veya yivsiz tabanca ve av tüfeği alsan başın ağrır işin doğrusu ama bu bişeyde atmıyoki bildiğin bi ekipman işte tövbe tövbee
-
ben pcb tarzı na hep bi soğuk bakmışımdır ne bileyim isabeti ne diyecek yok ama onu doldur falan çok uzun iş en güzeli torpedo 155.tam benim tüüfeğim
-
kundağı değilde çakmağı falan bildiğin bi muzzleloader
-
ilginç valla ne diyeyim pompaylamı dolduruyor onu
-
biz bu kalıbı nerden temiin ederiz hazır olta kurşunlarıda var bizim evde erit erit yap valla
-
gil hibben 2 bıçağını bişeye değişmem

-
peki 50 mt için hangi ağırlık gerekir kaç gr lık
-
cevabınız için teşekkürler.,ilk olarak dürbün kanalında bişey yok çünkü daha önce aynı dürbünle nokta atışına 50 mt den ayarlamıştım ama mod 99 yayını taktım takalı hep sapıyor o yüzden sordum pellet ağırlığını artırsam yani ağır pellet alırsam sorun çözülürmü