gümrükten niye böyle bir sorun çıkarki hep sinir olmuşumdur. ulan hadi kurusıkı veya yivli veya yivsiz tabanca ve av tüfeği alsan başın ağrır işin doğrusu ama bu bişeyde atmıyoki bildiğin bi ekipman işte tövbe tövbee
snipermuyi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben pcb tarzı na hep bi soğuk bakmışımdır ne bileyim isabeti ne diyecek yok ama onu doldur falan çok uzun iş en güzeli torpedo 155.tam benim tüüfeğim
-
kundağı değilde çakmağı falan bildiğin bi muzzleloader
-
ilginç valla ne diyeyim pompaylamı dolduruyor onu
-
biz bu kalıbı nerden temiin ederiz hazır olta kurşunlarıda var bizim evde erit erit yap valla
-
gil hibben 2 bıçağını bişeye değişmem
-
peki 50 mt için hangi ağırlık gerekir kaç gr lık
-
cevabınız için teşekkürler.,ilk olarak dürbün kanalında bişey yok çünkü daha önce aynı dürbünle nokta atışına 50 mt den ayarlamıştım ama mod 99 yayını taktım takalı hep sapıyor o yüzden sordum pellet ağırlığını artırsam yani ağır pellet alırsam sorun çözülürmü
-
kral magnum alltan kurma 4.5 lik bir yaylı tüfeğim var.6 yıllık hiç kullanılmamış tasco 6X40 lık bir dürbünüm var yalnız ben ne yaptım ettim bir türlü ayarlıyamadım.tüfek dürbününü çok iyi ayarlarım daha önce nokta atışına ayarladığım olmuştu aynı dürbünle fakat bu sefer hiç ayar tutmuyor.ama asıl sorum ben daha önce gamo hunter ile dürbünü50 mt den ayarlıydı daha sonra orjinal yayı kırıldı ve iş başa düşerek hatsan mod 99 un yayını pistonu açtırarak kendim taktım.yani acaba gamo hunter pelletini fazla basınçtan uçurma olasılığı varmı.varsa ağır olarak hangi pellet olabilir.