bende hem asg hemde crosman tüp kullandım. crosman 1 hatta 2 tık daha ileride bana göre
snipermuyi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
aksu avdan aldım. çok da kaliteli kayma yapmayan bir ayak https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=3829
-
hocam tek parça ayak kullanmazsak çok sıkıntı olurmu. bendede hatsan striker edge var
dürbünü sıfırlamanda sıkıntı olur. sıfırlasan bile çok ayar kaçırır. hatsanın kendi metal dürbün stoperi var zaten senin yapacağın şey dürbüne takılı olan tek parça ayağı stoperi hemen önüne yerleştirip çok iyi bi şekilde vidalarını sıkmak olacak. striker zaten mod 125 gibi kuvvetli değil ki benim önceden mod 125 th kundaklı bir silahımda vardı. onda dürbünle çok sorunlar yaşadım ama şimdi kafam rahat takıldığın bir yerde bana tekrar sorabilirsin.
-
bendede comet 4x32 sabit zoomlu mildotlu dürbün var. tavsiye ederim. bendekinde herhangi bir problem yaşamadım. tek parça ayakla hatsan striker edge de kullanıyorum.
-
artık tek çare fabrikaya yollamak.cevap için teşekkür ederim.
-
uzun bir aradan sonra burda olduğum için çok mutluyum. hobiye kaldığım yerden devam etmek için kral magnum 5.5 mm alttan kırma tüfek aldım. ama krm ultra dome marka pelleti saçma yuvasına yerleştirip kapattığım zaman, atarken saçma 3-4 atıştan sonra namludan çıkıyor. haliyle bu işte içinden çıkılmaz bir hal aldı. şimdi ben bu tüfeğe ne yapabilirim. kendimmi kurcalasam yoksa fabrikayamı yollasam. fabrikaya yollamak istesem sadece ptt kargo ile yollayabilirim. çünkü bulunduğum yer mobil bölgede kalıyor ve ptt kargo tüfeğimi alıp yollayabilirmi yani herhangi bir sorun çıkartırmı. herkese hayırlı günler dilerim.
-
ben 5.5 mmlik kral magnum alttan kurma bir tüfek aldım. fakat saçmayı sıkıştırma problemi yaşıyorum. fabrikaya ptt kargo ile yollasam kabul ederlermi.
-
Sizleri tebrik ederim. balık tutmak tutmak benimde diğer bir hobim fakat zonguldakta dalga çok inşallah bu cumartesi pazar dalga fazla olmassa bende bi yoklayacam denizi
-
kapsüle darbe gelmediği taktirde hiçbişey olmaz.
-
rotweiller bp winchester remington ve aklıma gelmeyen birçok avrupa fişeğe sahip olarak söylüyorum. tetikçi 52 hocam sonuna kadar haklı ve bu fişekler hemen hemen bizde bi 18 yıldır var. açıkçası patlamıyanına denk gelmedim kaliteli oldukları için ama yerli fişek kullanmadığım başka bişey söyleyemiyecem.
-
4.5mm hızlıdır ama attığın yeri hafif saçma ile vuramassın alırsan hatsan torpedo gibi ağır bir 4.5 mm saçma kullanman gerekecek 5.5 mm ise hatsan jsb 13.43 grain jumbo rs saçmada iyi işler çıkardı.
-
sakın 4.5 alma alacaksanda hatsan torpedo 4.5 pellet kullan. zira hafif saçma pek de işini görmez. bende torpedo 155 vardı. en sevdiği saçma crossman pointed dir. çok isabet aldım o saçma ile. bu arada bendeki 5.5 mm likti. birde ağır bir silahtır. ben ağırlığı severim deme çünkü bende senin gibi ağırlık sorun olmaz diyordum. 3 ay sonra da sattım. ama yalan yok hala aklım o tüfekte. gerek kundağı gerek gücü gerekse işlevi bakımından hep beni cezbetmiştir. destekli atışlar için birebirdir. isabet ve tahribat için 2 saçma var bu tüfek için 1. hatsan torpedo 2. crosman pointed ( bu yazdıklarım sadece 5.5 için geçerli ) eğer hala aklın bu tüfekteyse 2. el al çünkü satarken çok fena zarar edersin.
-
Hocam saçma gamo magnum energy veya gamo pro hunter ?
gamo pro hunter kullan faydasını görürsün
birde 2.kez atış çizgisi nedir ?
Dürbün Montaj,Ayar ve atış ile ilgili Flash Demolarıburda tüm teknikleri var 2. atış çizgisi : bir silahın namlusundan çıkan mermi veya saçma hedefe varma esnasında 2 kez birleşir mesela örnek verirsek 10 mt ye sıfırladığın bir silahı 100 metredede vurursun çünkü birinci kesişim 10 metrede 2. kesişim ise 100 metrede meydana gelmiştir.
-
yazmayı unuttum kullandığın saçma nedir.
-
teorik olarak 10 metrede sıfırlanan bir silah 100 metrede 2. kez atış çizgisinde olduğu için vurman lazım ama 10 metrede sıfırlayıp 25 30 metrede denersen olmaz tabii o zaman 25 metrede sıfırlayacaksın ve maalesef dürbününü değiştir.hiç olmadı optimanın 3-12x44 lük dürbünün al
-
sadece 10 metrede sıfırla emin ol vuracaksın 100 ü
-
Namluya sigara dumanı uflemişler ben sordumda Ateşli görüntüsü vermek icinmiş
-
dikkat ettinizmi bilmiyorum ama kral canasın namlusundan feci şekilde beyaz duman çıkıyor. ama hatsanda böyle bişey yok çok fena dizellemişler
-
argon gazı bildiğim kadarıyla havada bulunabiliyor. yani yanıcı değil kullanmaya bir etkisi yok ama tüpü bir bakımdan korumak istersenizde azot en uygunudur.
-
çok güzel bir atış tebrik ederim bu atışı yapmadan önce silahın gücünü modifiye ettinizmi yoksa fabrikadan çıktığı şekildemi kullandınız.