bi ara gidip te almak lazım aslında atıcılık belgesinide aradan çıkarmış oluruz. cevap için teşekkürler
snipermuyi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende sıırf arazi atışları için babamın tüfeğini devir alacam fakat ne yalan söyliyim sağlık raporunda biraz gözüm korktu. siz nasıl aldınız herhangi bir zorluk çıkarıldımı yani direkmi verdiler ?
-
Her iki tüfeğinde isabeti mükemmel, buna temiz havada eklenince çok güzel bir mini buluşma olmuş
-
-
Hocam adananın pamuğu,kebabı birde eskiden pavyonları meşhurdu.Şimdi hangisini koysunlar
doğru söze ne denir -
çok güzel bir silah temizliğide çok iyi böyle silahların temiz olanını bulmak biraz zordur. heleki4. fotoğrafa baktım resmen parlıyor. iyi günlerde kullanın.
-
ben ekol viper aldım ve imzama bakmanızı isterim. hiç şerit yok şerit kanunu öncedendi. artık ucunda boya oluyor silahın
-
almak istediğim bir pcp ağır olması açısından biraz üzüldüm açıkcası ama tanıtım mükemmel olmuş en kısa zamanda grupman da isteriz
-
o zaman ayvayı yedik desenize
-
süper pozeye 28 gr trap fişeği aldım 7.5 numara otomatiğede tek kurşun aldım. 34 gr zuber palla mıdır nedir. kısmetse şu yeni çıkacak quantum arms danda alacam. bu arada uyarın için teşekkür ederim.
-
ohhh yemin ediyorum içime bir serinlik geldi. biraz tereddütlerim vardı ama togay abi ve cemal abi sayesinde hepsi gitti. her ikinizede ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.
-
Değerli büyüklerim sevgili hobidaşlarım havalı silah hobisine bir ara verip ateşli silaha başlamak istiyorum. şimdi soruya gelirsek ben babamın 2 tane olan av tüfeklerini üstüme almak istiyorum. hadi diyelim tüm işlemleri tamam herşey yollu yolunda ama işte can alıcı soru bu :avcılık belgesi olmadan arzide öyle keyfine atış yapsak veyahut atış yapacak yere giderken araçtaki tüfeği görse polis veya jandarma herhengi birşey dermi amacım av yapmak değil sadece öylesine fişek yakmak ama ilerde avcılık belgesinide alacağım.
-
bildiğiniz gibi yiv ve set olan bir silahın yivsiz bir silaha göre hem isabetli oluyor. hemde dönerek gittiği için menzili artıyor.bu sebeple aklıma böyle bir fikir geldi ama sağolsun İzzet abi bana durumu da izah etti. bende vazgeçtim.
-
ben çevremde hiçde 454 casull atan bir silah görmedim açıkcası ya toplu gümüşay veyahut smıth wesson her ikiside 357 magnum
-
454 casull olsun veyahut başka bir kalibre olsun tek bir beğendiğim silah var s&w model 629 performance center 44 magnum fazla gücü ne yapacaksınki domuz avı için bile 357 magnum yetiyor hemde doya doya
hem benim bildiğim kadarıyla ülkemizde pek yaygın bir kalibre değil bu 454 casullHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
silahın çok berbat bir silah tetiği nasıl kırılmadı hayret doğrusu sorularına gelince gamo magnum veya expanderi denesen 2 taraflı delerdi. kullandığın saçma match yanii ucu dümdüz bir saçma o saçmayla delme işi değil anca tahribat yaparsın. ve sana kötü bir şey söyliyim satıcının kurbanı olmuşsun keşke tüfeği almadan önce bir konu açıp alayımmı almıyayımmı diye bir sorsaydın. neyse geçmiş olsunki inşallah bir daha gücün cazibesine kapılmassın.
-
birleşme yerlerinde çapak olmuyor mu, üstelik kurşun zararlı bir madde değil mi, açık olarak uğraşmak zarar vermez mi
kurşun buharını solumak zararlıdır. elle tutmak ta zararlıdır ama solumak kadar zararlı değildir.
ve videoya gelince çok akıllıca yapılmış bir düzenek bende daha önce 12 kabibre için ve olta kurşunu için bir kalıp yapacaktım cnc ci olmayınca o iş yattı. sonradan farkına vardımki bu kurşundan zehirlenenler olmuş tavsiyem kalıp bile yapmayın yapsanız ve kurşunu eritip dökseniz bile ardından yarım saat içinde sarımsaklı yoğurt yiyin.
-
ucu açık tüm silahların satışı yasak her ne kadar havalı tüfek saçması kadar mermileri olsada
-
felaket bir şaka eşşek şakası yani
-
http://www.crosman.com/airguns/rifles/break-barrel/30062 eğer bu türkiyeye gelirse almak lazım namlu çıkış hızı 305m/s alaşımlı saçma ile de 1200 fps