yapılma amacını pek anlayamadım aslında sonuçta silahın iyisi hafif ve compact olmalı adam bununla atış yapacağına bi tane 8 kalibre fil tüfeği alır daha iyi en azından bi işe yarıyo.
snipermuyi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
çok düşme olur bence .zaten magnum sınıfı bir tüfek değil dediğin x 20 13.49 grain en ideali ama amacınız tahribatmı yoksa uzak mesafemi
-
safir kullanıcıları için çok büyük bir gelişme aslında
-
Arkadaşlar Torpedo 155 aldık 2 tane... arkadaşla atışa gittik ancak sonuç facia... 200 pellet bitmeden tüfek kundağının sağındaki vida kırıldı... Tüfek güçlü eyvallah hakkını vermeliyiz ancak sorun sadece vida değil, kurma kolunu tutan altın renkli vida sistemi yalama oldu, stooper düştü, dürbün eski konumundan 3 cm ileriye kaydı... arkadaşın tüfeğinde ise vida kırılması hariç sonuçlar aynı... dürbünle 5 kilo olan bu tüfeği çok sevmiştim ama ağırlığı, yayının sertliği kolumda derman bırakmadı... Hatsan' ı aradık ve yurt içi satış sorumlusu Eser Bey ile görüştük... Tüfek hayat boyu garantili... tüm sorunları yazarak gönderin hemen hallederiz dediler... yarın gönderiyorum umarım düzelir... Kargo parası bize ...sayın pozeah bir mesajı birden fazla konuya yazmanın hiçbir manası yok zaten mutlaka mesajınız görülecektir.
-
Bora abi yeni yivlin hayırlı olsun öncelikle Allah kazasız belasız atış yapmak nasip etsin.
-
fiyat uçuk ama 190 tl
-
[Resim Engellendi: http://www.e-temin.net/images/product…/2503_buyuk.jpg]
ürün henüz resmi sitede yok ancak bi sitede turlarken buldum piyasa canlanıyo galiba
http://www.e-temin.net/?urun-2503-Zor…casi-Siyah.htmladıda zoraki 918
-
metehan hocam kazasız belasız kullanın inşallah yalnız bir şey soracaktım dürbün kondurmuşsunuz. normaldede dürbün kanalı varmı tüfekte. yani olsa bile dayanıklı bir ayak almanız gerekicek yivli tüfek dürbünü ayağı gibi yani
-
yaylı bir silaha bende düşünmüştüm torpedo 155 e araştırdım ve biraz teferruatlı olduğunu gördüm. zaten mantıksız geliyo insana
-
o zaman bunu alacam kesin
-
param olursa ilk kez bir havalı tabanca tutkusunu yaşamak için bu veya superchargerden alacam ama önce pcp den başlanmalı
-
zaten dipçik tümüyle öyle tahminen fiyatı bi 180 i bulur.
-
-
lütfen kendinizi tanışalım bölümüne tanıştırınız TANIŞALIM
-
benim bildiğim sol göz kapanır sağ göz görüş açısı olur.birde aşağı düşüyor demişsiniz tüp teki co2 gazı düşük olduğu için düşme yapıyor olabilir.ve güç azaldıkçada hızı yavaşlar c02 sonuçta bişey beklememek lazım ve birde 2 tane l şeklinde çubuk demişsiniz bu çubuklar altıgenmi muhtemelen sökme içindir. ayarlanabilir gez fonksiyonu normal havalı tüfek teki gibi kendine göre ayarlayabiliyorsun.
-
galatian 1 aynen öyle
-
ben kafaya koydum bunun sentetik th kundaklısından almak farz oldu yeminle fiyatı 900 gibi olursa ben kesin alırım.
-
ne demek tüfek hakkında herhangi bir sorunuzu cevaplayabilirim.
-
kusura bakmayın mesaj sayınız düşük olduğu için tanıştırmamışsınız gibi bir hava oluştu bende tekrar hoşgeldiniz iyi forumlar
-