atış güzel tüfanca ayrı bi güzel
snipermuyi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Alıntı sahibi "snipermuyi"
tekin 48 hocam önceliklw hoşgeldiniz sefalar getirdiniz şu konuyu okuyun sizin sorununuza çözüm HATSAN'a ve SERVİSİNE TEŞEKKÜRLER
ama garantili bir tüfekti değişimi olabilir.
tekin kardeşimizin tüfeğinin de insallah değişimi olur ama ihtimali cok düşük.inşallah ücret talep etmeden deiştirirler ne diyeyim
-
tekin 48 hocam önceliklw hoşgeldiniz sefalar getirdiniz şu konuyu okuyun sizin sorununuza çözüm HATSAN'a ve SERVİSİNE TEŞEKKÜRLER
-
parasızlığın gözü kör olsun bee keşke param olsada alsam galiba bu Daystateye aşık oldum
-
bunlarda av yasak yalnız hayvanı vur tüyünü yol sonra pişir uzun iş ben en iyisi bundan kullanıp hepsini bi arada yapacam diyosanız ideal bi yöntem şaka bi yana biraz tehlikeli bi iş ve yangın çıkarabiliyor. yasak olması doğru benceBununla bi canlıyı vurabilecek kişiye insan demem ben zaten. Sadece görsel açıdan hoşuma gitti benim.
işin ilginç tarafı vuranlar var ama bilmiyorum you tube de görmüştüm aslında şu an adı aklımda yok aynı şey havalı için olsa namluya zarar verir diye düşünüyorum.
-
bunlarda av yasak yalnız hayvanı vur tüyünü yol sonra pişir uzun iş ben en iyisi bundan kullanıp hepsini bi arada yapacam diyosanız ideal bi yöntem şaka bi yana biraz tehlikeli bi iş ve yangın çıkarabiliyor. yasak olması doğru bence
-
kral magnum gibi bir tüfeğe en iyi gamo pro hunter yakışır tabii uzağa atacaksanız kısa mesafede delmek içinse pro magnum
15 metre sıfırlamayı düzgün yapmak istiyorum.Victory Sports kullanıyordum mermiler çok dağılıyor.O yüzden ağır mermi istiyordum.Pro hunter'i deneyelim ve pro magnumu.Teşekkürlerkafanı yorma memnun kalırsın
-
kral magnum gibi bir tüfeğe en iyi gamo pro hunter yakışır tabii uzağa atacaksanız kısa mesafede delmek içinse pro magnum
-
retay diyince kusasım geliyor yaa bi insan malından bu kadar tiksinirmi zamanında retay 135 x vardı aldığıma bin pişman oldum niyemi en ufak ama en önemli bir sorundan dolayı yaww bildiğin tetiği kırıldı müsabaka tipi tetik kullanmışlar 1 bas 2 bas sonra tık etti bişey ve tetik yere düştü tabiikide hemen iade ettim siz siz olun retay sakın almayın
-
Erdem Abi, sabah şansımı deneyeceğim, iyi hissedersem gelirim.Bu arada Sevgili Gençler,
Hiçbir şey kolay kolay olmuyor ve oluşmuyor. Bulunduğunuz yerdeki arkadaşlarınız ve dostlarınızdan mutlaka size katılan çıkacaktır. Yeter ki siz onlara bu hobinin attığını vurmanın, vurduğunu parçalamanın dışında belli bir özdisiplin ve arkadaşlık kapısı olduğunu gösterin. Gelsinler atsınlar, grupman yapsınlar, dürbündeki o mildotları görsünler. Kahvede, PS kafelerinde, aylaklık yapan pek çok kardeşimiz açık havaya,araziye ve atışa geldi mi bizler için de bir kazançtır. Yorulmadan birşeyler yapmaya çalışanlar her daim başarırlar, hele de sizler gibi delikanlı olunca.
iyi dileklerin için teşekkür ederim cem hocam birde imkan meselesi tabii allah nasip kısmet ederse 2 sene sonra üniversiteye istanbula geleceğim inşallah filintalar grubuyla tanışırım
-
Bir ben uzagım böyle buluşmlara var Kırşehir ananı nerelere gömeyim...
iyi eğlenceler Abi'lerim...cemal hocam siz bide beni halimi düşünün sırf atış yapacak alan yok diye 2 tane tüfeğimi sattım her ikiside güzeldi hele o torpedo 155 yokmuuu insanı mest ediyo ahhh bee keşke köyde otursaydım diyorum sabah akşam atardım
-
mod 125 in yayını takamassın kral magnumun piston yuvası mod 125 e göre çok küçük o yüzden tornalatsan bile girmez hiç uğraşma ama belki mod 99 un yayını takabilirsin ama ustalık lazım tornada
-
32 lik mercek çapı var sanırsam
-
sağolun cemal hocam aslında dahada iyisi olabilirdi ben hep dürbüne alıştığım için gez arpacıkla çok zorlandım ama bundan sonra hep gez arpacık
gamo hunteri 4.5 call silahlar seviyor. tabiki yaylılarda .)kesinlikle
-
sağolun cemal hocam aslında dahada iyisi olabilirdi ben hep dürbüne alıştığım için gez arpacıkla çok zorlandım ama bundan sonra hep gez arpacık
-
bendede avsan var onunda namlusu akus webley. özel yapım namlu yaptırdı babam bende onu kullanıyom ama bendekinde üst 1/1 alt 1/2 şok çoğu akus böyle olmayabilir ama akus dan şaşma derim namlu çeliği harika boyada çizilme yapmıyo ve hafif
-
evin içinde 15 metre grupman fotoğrafım
tüfeğim alttan kırma. arpacıkla yaptım atışlarımı
en üstte 6 şar atış yaptım ortadaki daha iyi çıktı.sol taraf biraz dağıldı elim titrediği için. Bi altında ise tam ortasında sıfırlama yaptım o yüzden o da biraz dağıldı orta tarafın sol tarafında ise 4 atış yaptım en sevdiğim grup sağ taraf oldu
alt taraftada sol tarafı beğendim ama sağ tarafta iki atışta elim titredi biraz salladım tüfeği yorumlarınızı esirmeyin
saygılar
[Resim Engellendi: http://d1211.hizliresim.com/13/h/fyb9x.jpg]
-
benim torpedoyu sattıktan sonra kral magnuma el attım ama tüfeği ha bire biyerlere yaslarken arpacığı kırılmış bende çıkarttım onu. şimdi o ufak fosforlu ince çubuğu nerden bulurum av bayisine sordum susturucuyla birlikte geliyo dedi.elinde varmı diye sordum yokmuş benimde onu bekliyecek vaktim yok çünkü cumartesi atışa gidecem Allahın izniyle ben onu nerden ve nasıl temin ederim.
Saygılar.
-
eğer havalı tabancada tek elle böyleyse ateşlide düşünemiyorum heralde 357 magnumla 120 t yi bulursunuz tebrikler
-
böyle bir tüfekten anca bu beklenir çok güzel bi video hele o 2. atış beni mest etti o neydi öyle yaa