ben 2 sezon oldu armsan 612 fonex modelini alalı, ortalama 2000 üzerinde fişek attım ve hiçbir tutukluk yapamadı.şiddetle tavsiye edebilirim.birçok marka model denedim ama armsan da karar kıldım.
poze ve çiftenin yeri ayrıdır ama otomatiklerde oldukça güzel.her üçündende bulundurmak lazım
bu arada yasal zorunluluk da fişek kapasitesi 2+1 dir.
ben 2 sezon oldu armsan 612 fonex modelini alalı, ortalama 2000 üzerinde fişek attım ve hiçbir tutukluk yapamadı.şiddetle tavsiye edebilirim.birçok marka model denedim ama armsan da karar kıldım.
poze ve çiftenin yeri ayrıdır ama otomatiklerde oldukça güzel.her üçündende bulundurmak lazım
bu arada yasal zorunluluk da fişek kapasitesi 2+1 dir.Kemal Bey;
Aman dikkat. İmzanızda çok yarı otomatiğiniz var. Tüfeğiniz müsadere edilmesin. Bu sezon ülke genelinde yüzlerce avcının, tüfeğinde takozu takılı olduğu halde 2+1 yani tüfeğin içinden 3 fişek çıktığı için tüfekleri müsadere edildi. Mahkeme ile uğraşıyorlar. Aslında biz de sizin dediğinizi savunuyoruz ama nedense hazne ile fişek yatağını birbirine karıştırıyorlar. 1984 de imzaladığımız 1979 tarihli Bern kararlarından anlaşılan da 2+1 ama dinlemiyorlar.
Siz yine de bir araştırın derim. Selamlar