3k emniyet tapası 165 barda hava tahliyesi mevcut şu an sınırda basınç
çalışma basıncı max145 bar olursa ihtiyacı fazlasıyla karşılar.
namlu sökülerek montaj sağlanıyor.
400 cc evenix veya çalışma basıncı 200bar tüp bulamadım deneme amacıyla yapıldı hatsan 500 cc montajı yapabilirim.
tarsuslumikail tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tüp haçmini nasıl büyütebilirim derken paintbol tüpü ile bi işlem yaptık ve tornada 316 krom iki parca ile işimizi gördük yorumlarınızı bekliyorum.
-
kardeş inş iyi olur bendede var bakımlı ve çanavar gibi inş seninkide olur potansiyel hala var
-
eline saglık kardeş hepsi çok güzel en alttaki ama şahane olur
-
slm kardeş bende çamlıyaylada yalnızım ayın 18inde iş saglıgı sınavı var ona hazırlanıyorum ondan sonra bi piknik tarzında çukurova hazırlasak olur
-
slm abi müthiş olmuş eline saglık
-
slm
3. MİKAİL KÜÇÜK
-
slm bendede xlong var aynı modifiyeyi yapsak nasıl olur mütiş olmuş bende tüpten sıkıntılıydım ne kadara maloldu acaba
-
slm 2 tane kral aynı hatayı yaptı bizim burda yay ile piston arasında plastik parça var onu kırıyor ve kırılmıyor plastigi alıp takarsanız hem sorun cıkarmaz hemde daha sıhatli bir çalişma saglarsınız biraz eliniz yatımlıysa kolay bir operasyon
herkese iyi bayramlar diliyorum
-
slm kardeş benimkide aynı sorunu yaptı yarın inş sökecegim oring için öneri ve yardımlarınızı bekliyorum
-
tebribler kardeş iyi grupman daha iyilerini bekleriz inş