dün mod 99 sahibi oldum tüfek çok yakışıklı ve namlu kilidi hiçbir sıkıntı çıkartmıyor tavsiye ederim
alkiiiii tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
eline sağlık kardeşim benim hayırlısı olur inş
-
yok ilk videoda kullanılan alet tüfek değil el yapımı birşey gibi ve arkadan basınçlı gaz sesi geliyor
-
o çivileri attığı alet nasıl bişey öyle
-
hawke abi düşünmene gerek yok
-
konak kemeraltında bolca bulabilirsiniz 1 sokak dolusu bu tarz ürünler satan dükkan var
-
merhaba artık bende izmirdeyim tüfeğimi bir kaç ay önce sattım ama buluşmalar olursa yine gelirim cumartesi pazar günleri antrenmanlarım olabiliyor olmadığında buluşmalara katılabilirim
-
tüfeği alıp deniyen var mı memnunlar mı
-
ömer hocam özelden yazamıyorum size birşey danışıcaktım dürbünle ilgili ama mesaj atabilirmisinz özelden
-
dostum eline emeğine sağlık
-
teşekkür ederim
-
merhabalar son bir kaç gündür kafama takılıyor bu bulpup kundaklar acaba bu tarz kundaklarım kullanım amacı nedir ne işe yarar sadece göze hoş göründüğü için yapılmıyor herhalde
-
hoca ben ucuza aldım yurtdışından geldi o yüzde bsa 8.32.44 aldım ama bence hawkeden şaşmayın derim çünkü dürbün öyle tüfekler gibi bol bol değişmiyor birkere alın tam alın bence eğer maddi şmkanınuz varsa hawkenin 8-32-56 modeli var bende ileride onu almayı düşünüyoru
-
anladım hocam hadi hayırlısı bir gönüllü alıp deneyip incelemesi yapıp foruma gönderiri inş
-
hocam bu av bayisi balıkesirin neresinde
-
co2 diyince aklıma hep bu geliyor ama malesef türkiyede yok http://www.youtube.com/watch?v=__sK3zUs4Qc
-
yani h.l.al.a.v daki tüm s510ların mekanik özellikleri birbiriyle aynı bir farkı yok anladığım kadarıyla
-
çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için bu arada sanırım s510 40 fp peki regülatör takınca bu kaç fpye düşücek
-
işte bu harika oldu tamam son kararım s510 1-2 ay sonrada regülatör takıldımı harika olur peki bu s510ların exra fac modeliyle diğermodellerin ne farkı var birde çift tüplü modelini alsam regülatör takarken sorun olurmu
-
ozaman bir s510 alıyım ileridede bir regülatör takarım yada 200 bar tüple sürekli besleyerek kullanırım teşekkür ederim fikirleriniz için