bu benim geçiş dönemimdi pcpye alışmak içinde daha stabil daha isabetli çok daha iyi bir tüfek kullanmak istiyorum bu yüzden yeni tüfek alma sebebib kullandığım tüfek yabana atılacak bir tüfek değil gerçekten kaliteli
alkiiiii tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
20 dolum yapsın benim işimi fazlasıyla görür
-
yani ben 1 -2 yıl sonra satıp airwolf alıcam ama şöyleki 2 tüfekte çok hoşuma gidiyor bazı çekincelerim var hw 100 ile 150 170 metre gidi atışlar yapılabilinir mi iki tüfek arasında isabet ve güç farkı nekadardır nekadar fark edet mesela hw100 ile 150 metreden karaşişe patlatılabilinirmi ben uzak mesafelere atış yapmayı seven biriyim o yüzden bu benim için çok önemli
-
yok hocam hw100 12 fp değil 26-27 fp olması lazım
-
yani aas510 un gücü benim için yeterli ama isabet konusunda çekincelerim var hw100 ün isabetiyle farkı varmı acaba diye ama 200 bar tüpe sürekli bağlı olarak atış yaparsam harika olur o ayrı mesele stabiliteye etki etmez
-
çok doğru bakalım şartlar ne göstericek hayırlısı neyse o olsun teşekkr ederim yardımlar için
-
alper abi çok teşekkür ederim daha tüfek konusunda kararsızım ama alınca tüfeği irtibata geçelim hemen ama önce tüfek çok kararsızım hala hw100 mü aa s510 mu çok kararsızım ve burda en fazla kaç bar tüp doldurabiliyorlar onu öğrenmem gerek teşekkrederim tekrardan iyi günler
-
zaten sıfır almayı planlıyorum 2. elden uzakdurucam
-
doğrudur hocam bende 300 bar almaya karar verdim hatta 6 lt büyük bulabilirsem onu alıcam ama şimdi tüfek konusunda kararsınızm
-
peki hocam 260 barla kaç dolum yapabiliyorsunuz tüfeğinize
-
alper abim şimdiden hayırlı uğurlu olsun regülatörle harika olur hadi darısı benim başıma
-
yani hw100 150 metreden kara şişeyi patlata bilecek güçtemi ben biraz bu tarz atışları seviyorum mesela aa s510 için bu çok rahat diye düşünüyorum ve bu iki tüfek kaç fp retiyor acaba ikisi arasında kaldım ve kafam çok karışık durumda gerçekten
-
100 metre üzeri belki 150 metre üzeri
-
hw 100 ün gücüde benim için dezavantaj yani uzun mesafelerde etkili olmaması bnm için çok olumsuz oldu çünki ben uzun mesafelerle uğraşmak istiyorum o yüzden seçtim zaten s510 yoksa tabiki hw100
-
peki hocam çift tüplü ile xtra fac arasında ne performans farkı var birde hw 100 arasında stabilite ve isabet olarak çok farkı var mı
-
çok teşekkr ederim
-
tabiki benim gönlümde 300 bardan yana ama ayvalıkta 300 bar dolum yapan yer yok ben yine konuşucam bir kaç kişiyle onlarada sorucam inş 300 bar dolum yapabilen bir yer bulurum da alırım 300 barlık bir tüp rahat rahat kullanırım
-
teşekkr ediyorum yardımlarınız için
-
peki abi aralarında ne fark var
-
çok haklısın abi önce tüfeği tanımak lazım tabiki sizinlede alakalı isabet konusu ama maşallah darısı benim başıma artık iyi atışlar diliyorum tekrardan iyi akşamlar