evet abi çok mantıklı aslında bakalım hayırlısı kafaya koydum bu tüfeği hayırlısı ileridede bir regülatör oldumu tamam daha ne olsun
alkiiiii tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tebrikler alper abi regülatör de olursa harika olur gibi bende regülatör yapan birini arıyorum
-
boyum 183 ama benim boyumun ne önemi var ki yani namlu uzun olsun isterim tabiki uzun mesafe için görsel olarak hem yüksek güçte 60 tış yapıyor düşük güçte 180 atış çok iyi bence birde bilme istediğim tüfek hakkında extra fac modelle aynı güce mi sahip acaba
-
bende öyle düşünüyorum hatta 15 litre bile alabilirim birde aliminyum alıcam üstüne uzunda bir hortum çok iyi işimi görürür zaten ayakta atış yapmayı hiçmi hiç sevmiyorum oturarak daha iyi o yüzden iyi olur benim içine bu arada aa s510 un çift tüplü modelini kullanan varmı yada bilgisi olan onu kestirdim gözüme
-
ben bu tüfeği almak istiyorum kullanan varmı nasıl bilirsiniz bu tüfeği
-
tebrik ederim alper abi birde regülatör olsa neler neler olur heralde iyi atışlar diliyorum tekrardan hayırlı uğurlu olsun
-
ozaman 232 bar bulabilirim sanırım yani 232 bar tüple tüfeğimi 28 kere tam dolum yapabiliyorum ozaman harika
-
normalde bende 300 bar alıcam ama ayvalıkta 2 tane dalış klübü var tanıdık onlarla konuştum 200 bar dolum yapabiliyorlar sadece acaba sanayi de nerelerde vardı 300 bar hava basan ayvalık itfai ekiplerinde bu sorduğum dalış klüğlerinde dolum yapıyorlarmış
-
herkese merhaba yakında bir scuba tüpü almak istiyorum zaten kendimde dalgıçım ayvalıkta yaşıyorum biraz araştırma yaptım ve ayvalıkta 300 bar dolum yapan bir yer yok o yüzden 200 bar tüpe kaldım ama kafamı karıştıran bir durum var şuan at44 wx lw kullanıyorum acaba 12 lt 200 bar bir tüple kaç tane tam dolum yapabilirim birkaç program var sanırım ama bnm bilgisayarımda açamadım bu uygulamaları ve yakın bir zamanda tüfeğimi satıp s510 veya hw100 almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım 12 veya 15 litre 200 bar scuba tüp benim işimi görecekmidir çünkü pompa basmaktan sıkıldım iyi günler saygılar
-
hayırlı uğurlu olsun alper bey iyi atışlar diliyorum en kısa zamanda videolarınızı grupmanlarınız bekliyorum iyi akşamlar
-
çok teşekkr ederim bir bakıyım yapabilirim umarım
-
teşekkür ederim peki nasıl düzelte bilirim budurumu bilginiz varmı
-
at44wx lw kullanıcısıyım okulum bitti ve memlekete döndüm tüfeği ve pompasınıda kargo ile yolladım babamla atşa gittik tüfeği pompayla doldurdum pompanın altındaki walfi döndürüm pompanın içindeki hava çıksında hortumu tüfekten sökeyim diye sonra tüpün içindeki havada boşalmaya başladı şaşırdım noluyoruz diye birdaha yaptım aynısını yine aynı şekilde tamm 200 bar doldurmuştum 100 bar da anca sökebildim hartumu tüfeğin tüpünden bu durumu nasıl düzelte bilirim yardımlarınızı bekliyorum iyi günler
-
doğrudur teşekkr ederim inş olur
-
tamamdır mesaj attım oray abiye inş olur bakalım
-
bu dürbüne zarar verirmi peki aliminyum sonuçta
-
dürbünü aldım şuan için almayı düşünmüyorum ama dürbünde bir sorunvar paralaksında o kolay iş ancak paralaks kapağı yapıştırılmış açılmıyor onu açmaya çalışıyorlar adana umarım o olur bir yapıştırıcıyla yapıştırılmış paralaks kapağı bu yapıştırıcı nasıl çıkarılır bir bilginiz varsa ve benide bilgilendirirseniz sevinirim
-
bende at44 wx lw modelini kullanıyorum şuan için çok memnunum tabi bu bnm ilk pcp tüfeğim ve kendi tüfeğimden başka hiç pcp tüfek kullanmadım
-
-
rica ederim bende çok heycanlandım satışı başlasın incelemeler yayınlansın sonuçlar iyi olursa fiyatta sabit kalırsa tailibim hayırlısı olsun bakalım