üstadların başlıktada olduğu gibi iki dürbün arasında kararsız kalmış durumdayım kullananlar ve bilgisi olan kişilerden yardımlarını bekliyorum acaba hangisi daha iyi bir tercih olur dürbünü bu arada dürbünü hatsan at44 wx lw tüfeğimde kullanıcam. saygılar...
alkiiiii tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz
-
yani tüfeğin tüpü yerine scuba kullanılıyor diyebiliriz peki bunun için bir aparat gereklimi yada scuba dolum aparatı yeterli olurmu birde bunun için 200 bar tüp gerekli sanırım 300 bar olmaz diye güşünüyorum
-
herkeze merhaba son günlerde dikkatimi çeken bir konu var bazı videolarda ve fotoğraflarda görüyorum bunu pcp tüfeklere scuba tüpü bağlayıp bağlı şekilde atış yapıyorlar bu nasıl yapılıyor bunun için bir aparat gereklimi bu işlemin ne gibi artıları ve eksileri var üstadlarım bilgilendirirseniz çok sevinirim...
-
bu tüfekten türkiyede bulaamayız heralde ama gelirse eminim çok fazla satış olur
-
çok teşekkrler çok faydalı bir konu bende çok merak ediyordum bu durumu
-
aslında dürbünüm var scuba tüp+ dolum aparatı+tüfek bu fiyata hatta takas istiyen olursa karşılığında 1 aylık gamo whisper igt tüfeğimi de verebilirim
-
mrb dürbünü söktüm ve gez göz den atış yaptım sonuçlar çok başarılı sorun dürbünde tüfekte bir sorun yokmuş allaha şühür herkeze çok teşekkür ederim iyi atışlar konu kapanabilir
-
herkez merhaba yaklaşık 2 ay önce bu hobim yaylı bir tüfekle başladı açıkçası isabetsiz atışlardan ve sürekli yayı kurmaktan sıkıldım elime bir miktar para geçti bu tüfeğimi satıcam ve ortalama 900 lira bir bütçem var tüfek + tüm doldurma aparatları 900 lira ve civarı verebiliyorum at44 ve wabley gibi tüfekleri gördüm bu tüfekler yada başka hangi tüfekleri tavsiye edersiniz ve ilk kez pcp kullanıcam
-
teşekkr ediyorum peki buna kendim bir çözüm bulamazmıyım sürekli bu sorunla karşılaşıcaksam eğer
-
mrb üstatlarım bundan yaklaşık 1 buçuk ay önce gamo whisper igt sistem 4.5 kalibre bir tüfek aldım. airgunturk ten yatagun dampa ve gamo 8-32x50 dürbün aldım herşey yolundaydı ancak 1 hafta önce bir sorun ortaya çıktıdaha önce gamo hunter ve gamo magnum pelletler kullandım sonra gamo ts10 geçtim ilk hirbirşey yoktu sonra mermi çok aşağıya düşmeye başladı gamo ts 10 da hunter da magnumda aynı şekilde okadar düşüyorki mermi dürbündeki klikler yetmedi sonra az da olsa çözdüm ama hala mermi çok fazla aşağıya düşüyor ne yapabilirim tüfeğin gücü mü düştü ne oldu yardımlarınızı bekliyorum şöyle söyleyeyim yaklaşık 20 bilemedim 25 metrede 1 metre kadar aşağıya düşüyor mermi ve dürbünün klikleri şuan sonuna kadr yukarıda ...
-
çok teşekkür ederim
-
herkeze merhaba benim gamo whisper igt 4.5 tüfeğim var ben uzun mesafee etki ve isabet amaçlı hangi pelleti kullanıcağımı bilmiyorm ve yardımınızı bekliyorum saygılar
-
çalışıp adam toplamak lazım büyür bu iş valla
-
teşekkür ediyorum sizede
-
trabzon merkezdeyim ben kalkınmada kalıyorum malum öğrenciyiz araba fln da yok acaba nerelere gidilebilir atış için bildiğiniz yerler var mı
-
bende trabzondayım daha yeni aldım tüfeğimi tecrübesizim atış etkinliği olursa seve seve gelirim
-
herkeze mrb ben forumda yeniyim havalı tüfek almaya karar verdim babam bu konularda çok tecrübeliridr ben hallederim dedi ve gamo whisper igt almış ve bana gönderiyor öncelikle bu tüfek nasıldır kullananlar bilgi verebilirlermi ve bu tüfekte kullanabileceğim 20 metre ve üstü atışlar için bir dürbün alıcam ve 150 lira civarı bütçem var siz ne önerirsiniz yardımlarınızı tekliyorum airgunturk ailesi... bu arada yazın pcp bir tüfek almayı düşünüyorum eğer dürbün pcp tüfekte de kullana bileceğim bir ürün olursa çok memnun olurum...