metin altıntaş tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
-
daha uzak mesafeleri de merakla bekliyoruz
-
her gününüz böyle olsun...
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
e yani 700 kilo falan yazıyo yanlış hatırlamıyosam. V12 Aston martin motoruymuş o motor olsa araba yaparım kendime
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
gamonun pelletlerini denemedim ama her yerde bulunuyor en büyük avantajı bence
-
Aynen,silahlara donunamayacaksam neden fuara gideyim, silahların bazılarını müşterilere inceletmek için açık tutmaları lazım sonra onların makul fiyata alıcısı olacaktır.Belkide fuar mantığı budur.
-
Metehan iyi iş çıkarmışsın
-
ilk resimdeki tek saçma (benden kaynaklandı yazmışsın) kaçmak istemiş, onun dışında atışlar çok iyi.
-
Çeşit çeşit, renk renk güzel görünüyorlar.
-
çok güzeller
-
tebrikler. elinize sağlık
-
elinize sağlık.Bende alıcam WR yada diana en kısa zamanda inşallah.
-
Benim için yaz tatilinin başlamasıyla birlikte hobiyle daha fazla ilgilenebilme imkanı buldum.
İlk iş olarak tüfeğimi 200 bar'dan 130 bar a chrono ya tuttum.05.06.2012
Yer: Sakarya
Tüfek: Hatsan AT44 10s (.22 Kalibre) (Setiskur Fabrika ayarlı)
Pellet: Hatsan JSB (15.89 grain)
Sıcaklık: 31 C
Shooting Chrony AlphaBaşlangıç Basıncı: 200 bar
873,8
878,8
877,6
883,2
891,7
896
900
899,3
896,2
912,4
Kalan: 170 bar
908,7
904
903
910,6
927,1
Kalan: 160 bar
917,3
920,6
928
943,5
934,2
Kalan: 155 bar
937
935,1
940,3
937,3
937,8
936,6
937,4
933
921,8
920,2Kalan Hava ve Bitiş: 130 bar
İstatistikler
En Düşük Değer: 873,8
En Yüksek Değer: 943,5
Ortalama Değer: 914,7
Fark: 69,69Standart Sapma: 21,16
Yaptığım ilk ölçümün sonuçları bu yönde. Ölçümden sonra şahsi fikrim gücü benim için biraz fazla. Hava sarfiyatı da buna paralel olarak fazla atış sayısı 30 la sınırlı. Değerler sürekli düştüğünden 130 bar altı atış yapmak istemedim.
Başlangıçtaki değerler belli bir stabilite göstersede yüksek basınçtan kaynaklanan valfin zor açılması değerleri normalden düşük kılmış. Ancak eğri sürekli yükselen bir özelliğe sahip.
155 bardan sonra bana biraz stabil gibi geldi ama yorum siz değerli hobidaşlarımızın.
Tüfeğin setiskur ayarıyla oynamayı düşünüyorum.
Olan & olabilecek durum ile ilgili siz değerli hobidaşlarımızın fikirlerini alırsam çok sevinirimSelamlar
Sametelinize sağlık.
-
Hocam eline sağlık uğraşmış yazmışsın.Kullanan arkadaşlara fikir verecektir.
-
x20 suppressor tüfeğimle yaptığım ilk grupman aşağıdadır. Yalnız garip bir durum oldu, tüfeği sıfırlamaya çalışırken pro magnum pellet ile atışlar yaptım ve bir türlü sıfırlayamadım. Uzun zamandır elime tüfek almamama rağmen iyi bir atıcıyımdır ve işin içinden çıkamadım bir an. Dedim en iyisi pelleti değişeyim Predator Polymag 5,5 mm ile denedim ve 3 atışta sıfırladım.
14 metreden yaptığım 5 atış grupman aşağıdadır. Yukarda 5 numaranın yanında bir iz var o delik değil, hedefleri fotokopi ile çoğalttım orda eski bir iz kalmış oldu. 5 atışın 2 si birbirinin içinden geçti 4 delik mevcut. Ben yeniyim anlamıyorum pellet çeşitlerinden eğer Predator Polymag 5,5 mm ayarında pellet tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.
Saygılar.
[Resim Engellendi: http://e1206.hizliresim.com/y/3/7djh5.jpg],