Hayırlı Uğurlu olsun güle güle kullanın
hayırlı olsun diyelim umarım hoşunuza gider zevkli atışlar yaparsınız saygılar...
Eyvallah çok teşekkürler.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hayırlı Uğurlu olsun güle güle kullanın
hayırlı olsun diyelim umarım hoşunuza gider zevkli atışlar yaparsınız saygılar...
Eyvallah çok teşekkürler.
abi fazla sallamışım düzelttim.
hayırlı uğurlu olsun.
Eyvallah teşekkür ederim
Pcp tüfeğim var imza kısmımda yazıyor. Mod 125 sniper aldım arkadaşlar hepinize çok teşekkürler yardımlarınız ve yorumlarınız için.
Saygılar iyi atışlar diliyorum..
Eyvallah ilgin alakan için çok teşekkürler diğer arkadaşlarada çok teşekkürler. Vardığım sonuç mod 125 sniper oldu kararım tamdır alacağım bu tüfeği. Ha olmadı ilerde tecrübe etmek adına ek olarak başka markada alabilirim kısmet olursa. Madem bu kadar tahribatı iyi, iyi sonuç veriyor deneyeyim bakalım. Herkese saygılar iyi atışlar dilerim.
bu mod 125 sniper için 100 -200 atıştan sonra vidalar gevşemeye başlıyor dediler. Atış yaparken elimde kalmasın bu silah dökülmeye başlamasın sonra! name-20 arkadaşım sende böyle sorunlar oldu mu? yoksa şans işimi? Ayrıca birde stoeger X20 combo supressor da tavsiye ediliyor güzelde duruyor tüfek bu konuda neler söyleyebilirisiniz. İkisi arasında kararsız kaldım şimdi
mod 125 sniper alacam galiba bu gidişle resimler baya iyi Çıkardığı ses nasıl çok fazla mı ?
Yorumlarınız ve paylaşımlarınız için teşekkürler.
Ben size butcenıze uygun gamo onerırım cfx royal olabılır hem saglam hemde isabeti iyi ..
Cfx royalin tahribat gücü nasıl mesafe ve yaptığı tahribata göre??
cevaplarınız için çok teşekkürler aslında forumdan takip ettiğim kadarı ile mod 125 sniper baya etkiliymiş ki arkadaşta resimlerini paylaşmış saolsun ama şu var hatsanın tüfeklerine çabuk bozuluyor veya 100- 200 atıştan sonra vidaları gevşemeye başlıyor diye duydum aslı astarı nedir kesin bilmiyorum. Bu arada name-20 nickli arkadaş bu tahtalara kaç metreden attış yaptın ? delip geçmiş pelletler
Herkese selamlar;
Tahribatı yüksek(70-100 metre arası tercihen) tavsiye ettiğiniz 5.5mm (6.35mm de olabilir) yaylı tüfek var mı bütçe olarak 600 TL ayırdım (dürbün, dampa vs hariç sadece tüfek için). Önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler saygılar..
Herkes katılabilir yarışmaya
Hadi yaa bahtıma ediyim Trabzon'dan kurtulamadım gitti şu üni yüzünden Kaçırdım gül gibi yarışmayı.
20 Mayıs pazar günü Filintalar Grubu olarak Uçar Av sponsorluğunda Field Target yarışması düzenleniyor.
1.'ye Daystate Huntsman tüfek, 2.'ye Hawke dürbün ve 3.'ye Deben bipod ödül verilecek.
Tüm kural ve detaylar henüz belli değil.İlerleyen günlerde duyuracağız.
İsteyen herkes katılabiliyor mu?
http://www.youtube.com/watch?v=A2zvDu…feature=related
Adamlardaki organizasyona bakın süper ve neden bizim ülkemizde yok diyerek izledim. Uyan Türkiyem uyannnnn
civanpls arkadaşın kolleksiyonuda mühimmat deposu gibi savaş olsa destek yapar yani
Çok güzel görünüyor nazar değmesin maaşallah özellikle bolt action kurma kolunun parlaklığına bayıldım siyah renk ile mükemmel duruyor. Allah kaza bela vermesin. Güzel isabetli atışlar dilerim saygılar..
41 kere maaşallah Alah nazarlardan saklasın mükemmel bir koleksiyon. Böyle bir koleksiyonu bizlerle paylaştığınız için ayrıca çok teşekkürler. Yalnız bıçak koleksiyonunuzda sadece damascus (şam çeliği ) bıçak yok sanırım. Kendine has çelik deseni çok güzel durur. Saygılar ve sevgiler..
Fiyatlara bakarmıyız!!!
Meksika ABD'ye komşu ve sınır biraz gevşek. Birçok amerikalı ve meksikalı sınırı sürekli geçiyorlar. Sonuçta ABD'den meksikaya PCP geçirmek kolay olsa gerek. ABD sitelerinde okuduğum kadarıyla Meksikalılar ABDden havalısilah alabiliyorlar zaten.
Yani Rusyadan taa Amerikaya arada bilmem kaç bin mil yol var ordanda bir meksikalı gidip alabiliyor ama rusya bize en fazla 1000 km ve alamıyoruz
Daha Çok Göster
Hi, Mehmet,I have no way to delivery guns to Turkey. Do you have a change to take it from Europe?
With the best regards
Ed
gelen e-mailin adresi twk@karelia.ru
Gelen cevap bu maalesef Türkiye'ye yollamamın herhangi bir yolu yok dediler. Avrupadan alma şansınız yok mu dediler.
Sonuç hüsran...
Saygılar..
Fazla yer kaplama olmasın diye kendi mesajımın altından devam ediyorum. Dünyanın öbür ucunda Meksika'da bile bu tüfekten var çatır çatır kullanıyorlar. Rusların burnunun dibindeyizgördermenin hiçbir yolu yok diyorlar. İşe bak...
Meksikada kullanan şahsın video linki;
http://www.youtube.com/watch?v=zCZe15…feature=related
Bu konuda böylece kapanmış oldu sanırım herkese iyi atışlar saygılar dilerim.
Hi, Mehmet,
I have no way to delivery guns to Turkey. Do you have a change to take it from Europe?
With the best regards
Ed
gelen e-mailin adresi twk@karelia.ru
Gelen cevap bu maalesef Türkiye'ye yollamamın herhangi bir yolu yok dediler. Avrupadan alma şansınız yok mu dediler.
Sonuç hüsran...
Saygılar..