bu tüfeğe ayarlıyabilecegimiz ahsap kundak varmı..?
koraykarakose tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
eyvallah ustam bi yollayalim bakalim ne cikicak..
-
merhaba 1aylık mod125 sniper kundağı çatlamaya başladı..yanak mesafesini ayarladıgım parcanın saplama yuvaları dağıldı vidalarının yuvaları çatladı..hatsan a yollasam garanti kapsamında mıdır?
şimdiden ilginiz için teşekkür ederim..
-
2013 te volkswagen UP diye bir model çıkartacak. google a yazın 'vw up' diye , çok şeker bir araba , 1000 cc , 70 beygir. tasarruflu , 7 bin € almanya satış fiyatı , burada ne olur bilmiyorum
türkiye fiyatı 22.000 ile 30.000arası olur diye tahmin ediyorum..
-
bence opel corsa derim bu işin içinde olan birisi olarak..hani meşhur bir laf vardır ya az yakıp çok kaçan cinslerden..
-
merhaba abiler kardeşler ben alanyada yaşıyorum burda yeterli av bayii yok o yuzden internet üzerinde güvenilir alışveriş yapabileceğim ve pelet teymin edebileceğim biyer önerirmisiniz..
ben aranızda yeni katıldım bu gün. mod 125 sniper 5.5 aldım pelet önerilerinize ihtiyacım var.. -
keşke yapabilsem ama mecbur ustaya kaldı işimiz...
bide babam not düş dedi fiyatta değil zanaatta iyi usta bulursa iyi olur dedi..
-
oldu o zaman şimdi usta aramaya başlayayım bilgi için teşşekkürler....
otorup evde yapmayı dusunmuyosundur sanırım ..
-
merhabalar hatsan at44w-10lw modeline tüpü gizlemek için kundak yapılabilirmi ? veya kundağı geçmeyecek şekilde tüp varmı ?
benim babam sağlam marangozdur 40yılı aşkın bir suredir bu meslekte iyi bir ustaya giderse veya CNC makinası o lan bir atölye bulursa olur diyor..
-
söylenecek söz yok..