Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
300-350 TL arası kurmalı tüfek tavsiyesi olan varmı? güçlü olması (305 m/s gibi olsa iyi olur), dürbünü taktığım zaman kaymaması için stoper olması , kurulması çok zor olmayan , .22cal, kaliteli sağlam olması , servisi olması lazım... aklımda hatsan mod 99 limited edition var ama kalitesi nasıl? (webley patriot demeyin sakın)
bence cfx royal için o güçlere çıkmak gereksiz (tüfeğe zarar verme olasılığı).bende 4.5 mm si vardı isabeti anca tetiği değiştirdikten sonra stabil hale geldi. size tavsiyem maccari den yay ve keçe sipariş edip bir de altın tetik takarsanız uzun zaman memnun kalırsınız.ama tahribat için başka tüfeklere bakmanız gerekebilir pcp ler gibi
sevgiler
Teşekkür ederim üstadım, fakat bu gibi konularda biraz acemiyim..Bunları nerden temin edebilirim ?
Merhaba arkadaşlar..Ben Bursa Orhangazi den Ufuk ŞEN... 26 yaşındayım...Bir fabrikada işçiyim, evliyim....Havalı silah tutkum çocukluktan geliyor...Neyse kısa keseyim.Bende bir adet Cfx royal 5.5 var , ve ben bunu biraz daha nasıl güçlendirebilrim..Değişik tipte yaymı takmalıyım , yada altın tetik dedikleri tertibattan mı takmalıyım..Ve internette şöyle bişi gördüm sizce ne işe yarar ? Amacım belli metrelerde daha kuvvetli daha delici atışlar yapmak,sadece vurduğu yerde iz yapıp bırakması değil delip geçmesi..Herşey için konuşmuyorum mesela laminant parkeyi delip geçmesini istiyorum 20 metrede..Ve birşey daha , aklınıza gelebilecek önerileri değerlendiririm..Saygılar sevgiler...