namlu uzunluğu hakkında bilgi var mı? ya da kıyaslarsak zoraki ultra ya da atp2 ye gore nasıldır?
bvlvt tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
kırmızı kutu jsb jumbo 15.89. aksu av dan havale yöntemiyle alabilirsin.
-
gamo hunter kullanıp grupman beklemek zaten hayal. bosuna namluyu değiştirmeden önce adam gibi kaliteli peletlerle deneme yaprasan daha çabuk sonuca varırsın. bence sorun o gamolarda.
-
tetiği uğraşırız aslında, iş çıkar hem
merak ettim bak ben bunu..
stoegerlerin tetiğini adam eden olursa çeşme yaptırmış kadar sevap kazanır bu camiada
-
bende ki eski x20 sup. u ölçtüğümüzde regulatorlu tüfek gibi stabil atış yapıyordu. aradaki oynamalar 7-8 fps yi geçmiyordu. ama o tetik yok mu o tetik. insanı hobiden soğutur cinsten. ama grt3 tetik modu yapılırsa bi ihtimal derece yapabilir bence
-
başlığı görüp geldim meraktan nasıl yardınız acaba koca mod125 i diye.
-
Bu tüfeği Hatsan'a bakıma gönderseniz ne harika olur. İlham alabilirler
bu tüfeği hatsan a göndersen büyük ihtimal "bize ait değil bu yanlışlık olmuş." diye geri gönderirler
-
aşağıda linkte verdiğim tüfeği dün gördüm.
Koşullar ve Şartlar - AirGunPazar - AirGunTürk
satıcı kimseyle anlaşmadıysa bir konuş derim. çok uygun fiyata veriyor çünkü. her yerinden kalite akan ömürlük bir tüfektir.
-
gayet başarılı gözüküyor. bu kestamid denen malzemenin bulunması kolay mıdır. ya da işlenmesi ahşapa göre kıyaslarsak zor mudur? başka bir proje için düşünüyorum da..
-
en iyi gamo pellet henüz yapılmamış olandır
-
garantisi sürüyor mu bilmiyorum ama bence hiç açmadan aynen paket yapıp servise
-
kabzede 2 ayar vidası var diğerini deneyin bir de. şimdi tam hatırlamıyorum kullanma kılavuzunda açıklaması vardı.
-
wd40 ı dikkatli kullanın hatta imkanınız varsa başka pas sökücüleri deneyin. wd40 çok fazla dizel etkisi yapıyor eski yaylımda piston keçesine çok büyük zarar vermişti.
-
optima dan ziyade yaylılar için özel üretim yapan gamo gibi markalara bakın. gamo nun wr serisi olabilir. ama dampa şart. dampayı forumdan ikinci el bulabilirseniz dürbüne ayıracağınız bütçe de yükselir.
-
nerdeyse piyasadaki çoğu mamayı denedim benim ufak leopar için. ama temizmama dan aldığım ilk mamadan sonra 1 yıldır başka hiç bir şey vermiyorum. resmen içine düşüyor kerata.
sitedeki mamalar uluslararası ürünlerden çok daha kaliteli ve taze. beğenmemelerine imkan yok.
evinde küçük patileri olan herkese tavsiye ederim.
-
Nedense naked motorlar şu an için daha güzel gözüküyor bana. Supersport tipindeki bir motorun supersport gibi olmasını istiyorum o yüzden cbr 125 daha çok oyuncak gibi geliyor bana Inazuma biraz tuzlu geldi bana. Yamaha'nın çıkış fiyatı hakkında bir bilginiz var mı?
fiyat olarak sanırım 10.000 tl psikolojik sınırın altı olsun diye 9.950 yazmışlar. duke 125 i çoktan gömdüğü konuşuluyor. zaten mt nin açılımı : maximum tork. şehir içinde aralardan uçayım kaçayım derseniz geniş gidon açısı kısa dingil mesafesi vs. tam şehir içi oyuncağı.
138kg ıslak ağırlık 15bg 12.4nm tork var.burda bi inceleme yazısı var buyrun : Karanlık Tarafa İlk Adım Yamaha MT-125 | Moto Etkinlik
-
cbr125 ten se bajaj daha güzel seçim olur sıkılmadan uzun süre kullanabilirsiniz hem daha heybetli hem de daha performanslı. illa japon olsun derseniz inazuma lar da herkesin beğenisini kazanmış bir motor. alternatif olarak yamaha mt125 i getiriyor türkiye ye. her yerinden kalite akan bir motor. tip olarak naked herkese hitap etmiyor ama bence kesinlikle incelemelisiniz.
[Resim Engellendi: http://www.motoetkinlik.com/wp-content/uploads/2014/06/Yamaha-MT-125-3.jpg]
[Resim Engellendi: http://cdn.yamaha-motor.eu/product_assets/2014/MT125/950-75/2014-Yamaha-MT125-EU-Anodized-Red-Static-002.jpg]
-
at44 ya da webley gibi nispeten güçsüz pcp ler için de 20 grain civarında ağırlığı olan solidler üretilecek mi bilgisi olan var mı?
-
ayakların yerini değiştirip deneyin. arka-ön-sağ-sol değiştirip takarsanız büyük ihtimal düzelir. dürbün rayı fabrika hatası yamuk olabilir ya da dürbün ekseni kayık olabilir o zaman başka ürün ya da değişim düşünürsünüz.