Sonuçlar gayet stabil. Regulatör kaç bar a ayarlı bilginiz var mı?
bvlvt tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evde hamam böceklerine karşı işe yarar diye düşünüyorum
-
tüfek çok klas duruyor. o dediğiniz kundak zımparalama ve yağlama olayını ben bitirdim yakında forumda paylaşıcam.
-
Uygulama süper. En kısa sürede bende deniyecem. Konu biraz eski tekrar yukarılara cıksın istedim
-
460 Magnum hem güçlü hem isabetlidir. pcp ye biraz doyayım alacağım tek tüfektir.
-
gecen gün namluyu söküp temizlemek istedim ama ne yaptıysam namluyu tutan 2 alyanı gevşetemedim. yerinden oynamıyor mıh gibi çakılmış sanki. alyan anahtarım da yalama oldu gibi. yardımcı olabilecek var mı ne önerirsiniz?
-
resimler uçmuş sanırım. hem kundağı hem de yakında kendi at44 üme uygulamayı düşündüğüm tung yağını görmem açısında tekrar yuklemeniz mümkün mü?
-
atışlar gerçekten çok başarılı tebrikler. ama grupmandan çok field target atışı gibi olmuş. yani dürbünün sıfırlamasını çok güzel yapmışsınız ama hedefe her vuruşta nişan noktanız muhakkak tahrip olan hedef sayesinde küçük bir miktar da olsa kayacaktır. size tavsiyem dürbünün clicklerini aklınızda tutacağınız bir sayı kadar değiştirin. mesela 8click sağa ve 8 click yukarı gibi. sonra tam hedefe nişan alıp atığınıza hedef noktanız hiç tahrip olmayacak ve grupmanınız çok daha fazla küçülecektir. daha sonra tekrar cliklerinizi tuttuğunuz sayıya göre düzeltip sıfırlamanızı normale döndürürsünüz.
-
at44 wx in namlusunun ucundaki dişler 11/1 diş olarak geçiyor. sanırım bu ölçüde diş açtırılabilir? sanayide mi açtırdınız siz dişleri?
-
peki diş açtırmadan önce galatian ın namlusuna direk oturuyor muydu? burdan da at44 wx in namlusuna diş açtırmadan alyanlarla sıkıştırsak olur mu ya geçicem
-
moderatör 12mm iç çap ile geliyor.Diş açılmamış şekilde.üzerinde 4 adet alyan var dişsiz şekildede kullanılabilir kırma namlulular için.Komple metal iç yapısıda.yani namluya geçirip alyanlarla sıkıştıracaz o şekil mi?
-
at44 wx lerin diş ölçüsü bilindiği gibi farklı.. ona uygun olacak şekilde diş açtırılır mı bu moderatöre?
-
Bu çok normal , tüpünüzü 100 barın altına düşürmeyin , keza kullanım basıncı da 100 bara kadardır. Valfe dayalı olan çekiç 50-60 bardan itibaren havayı boşaltabilecek kadar baskı yapar. Yapacağınız şey tüp boşsa eğer , tüfeğin kurma kolunu geri çekerek tüfeğin yayını kurun , sonra doldurmaya başlayın , 100 bara geldiğinizde kurma kolunu en geriye çekerek tetiğe basılı tutarak bserbest bırakın , bu sayede boşuna atış yapmadan (de-cock) kurulmamış olarak bırakırsınız.
bunu öğrenidiğim cok iyi oldu teşekkrler
-
kalbim sıkıştı yemin ediyorum resimlere bakarken
-
yuh stabiliteye bak silah regule mi?
-
animasyon bana ait değil bir internet sitesinden buldum. yapımı 14 saat süren detaylı bir çalışma. photoshop kullanılarak yapıldığı yazıyor. tüfek çin malı hanyang88. tarihçelerini pek bilmiyorum ama mousing nagant ile ikiz kardeşler sanırım.
-
-
sökülmek istediği zaman kundağa bir zararı olur mu bu uygulamanın? ve de maliyeti ne kadar tuttu, bir de nerde yapılabilir bu uygulama?
-
dürbün kızağında saplama vidası için oyuk varsa saplama vidası olan bir dürbün ayağı alıp kullanabilirsiniz..ya da kaymayı önlemek için dürbün stopu kullanabilirsiniz.
-
şu an ağlıyorum ve resimlere bakyorum