mazur görün arkadaşlar ŞİM nedir?
+1
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
mazur görün arkadaşlar ŞİM nedir?
+1
G3A3ün jing-gong replikasını alıp içine pcp tüfeği yerleştirmeyi düşünüyordum ama sanırım sığmıyacak.
Daha ilk yorumun olumsuz olması moralimi bozdu Ama haklısınız gümrük sorunu...
Merhaba değerli arkadaşlar, saygıdeğer abiler...
Şu alttaki videoda gördüğümüz dönüşüm kiti (Crosman MAR177 PCP Dönüşüm Kiti) hakkında bilgiye sahip olan varmı, tavsiye edermisiniz. Ben airsoft bi tüfek alıp pcp tüfeğimin mekanizmasını alacak olduğum airsofta takma planları kuruyordum. Ama bu videoda özel zaten tam benim düşünceme göre bişey yapılmış.
Almayıı düşünüyorum. Bilgisi olan varmı?
Üzerine eklenti taksak (reddot vs) tam ayarlı olurmu?
Hayırlı olsun isabetli atışlar dilerim abi ...
hatsan mod101de tetik mekanizmasıyla emniyet bağlantılıydı sizin tufeginizde de bağlantılı olduğu için olabilir.
Abi sanırım tetik arkadaşında dediği gibi tetik mekanizması kurulu kalmış ama yayın kurulu olup olmamasının burdan anlaşılması kesin sonuç vermez ki anlaşılması önemli değil asıl sorun tetik mekanizması bozulmuş yani yay tetiğe geldiğinde kilitli kalmıyor. Bu sorun eğer içinde parça kırılması yoksa çok basit cozumlenebilecek bi şey ama garanti kapsamı açarsan devreden çıkıyorsa ver gitsin kargoya...
Saygılar, geçmiş olsun tadı damağınızda kalmıştır şimdi
Hayırlı olsun, isabetli atışlarda kullanın. Saygılar...
Hımm ahşap kundağımı yaparken, o kundak altına yedek şarjör tasarımını kopya etmeyi düşünmeye başladım...
Evet biraz acemiyim, yeni başladım sayılır. Dediğiniz gibi o bir santim içinde 5 ve 10ar pallet varsa çok güzel. Peki niye hedefin ortasına atış yapılmamış, sıfırlanmamış?
Bana biraz kötü gibi geldi 10 mt için. Yada sanırım ben fotolari anlayamadım. O 1cm diye belirtilen noktalarda sırasıyla 5, 10, ve 100 atışmı var?
Tehlikeli olur demenizin sebebi beklenmedik durumlarda istek dışı tetik düşmesi mi yoksa aksam hemen bozulur riski mi?
Birde svd veya l96 kundak yapmak mümkün olur mu at44 e?
Kolay gelsin, ellerinize sağlık. Gerçekten mükemmel olmuş..
Tetik ağırlığı, hassasiyeti sanırım bozulacak aynı değerlerde olmayacak gibi? Yanlış mı düşünüyorum?