Teşkilat çok süpermiş.İsa tüfeğin de sen de çok yakışıklı çıkmışsınız İyi eğlenceler diliyorum.
OttomanEmpire tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Ben 100 metre grupmanlarını çok beğendim.KEndimden biliyorum 100 metre atışlarını.Demekki dürbünün de önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu.Tüfeğe diyecek bir laf yok zaten.Uleynnn Hawke Temmuzun sonunda alacam seni.
-
Kızınız çok tatlı.Allah şansını açık etsin öncelikle.Bu yaşta bu vuruş çokkkk tebrik ediyorum.Ben diyorum size bayanlar bizden daha iyi atıyor diye
-
Origli pellet havayı kaçırtmayacak ama bir o kadar da sürtünme kuvveti ortaya çıkartacak.Merminin hızını düşürecektir diye düşünüyoum.
-
Rica ederim ne demek.Siz zaten kafaya koymuştunuz Diana almayı.Aynı dükkanda karşılaştığımıza göre.Sadece destek bekliyordunuz.Ben de o desteğimi verdim size.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Nasıl memnun musunuz tüfeğinizden??Atışlara başladınız mı?
-
Tek kelimeyle tebrik ederim.İsa sen yerli malı yurdum malı bir insansın.At44 le mucizeler çıkartıyorsun.Ömer kardeşimde modlamana yardımcı olmuş.100 metrede görüşmek üzere diyorum.
-
Video çok güzel olmuş.Yalnız kamerayı pencereye doğru tuttuğunuzdan ışık almış.Tüfeğin ayrıntılı parçalarını tam olarak göremedik.Karanlık çıkmış.Genel anlamda diananın çok kaliteli parçası ve işçiliği var.Av-Doğa da gidip inceledim.Hayırlı olsun.Sölemeden geçemeyeceğim, profil resminiz üniversite yıllarından mı?Bence değiştirin....Tekrar hayırlı olsun.Kazasız belasız atışlar dilerim.
-
Arkadaşlar evanix windy city tüfeğin üzerindeki dürbün ne markadır??Kaç x zoom dur?Bir de merceği kaç mm. dir???Hoşuma gitti bu dürbün.Tüfeğe de çok yakışmış.Böyle bir dürbün almayı planlıyorum.
-
http://www.cemdag.com.tr/urunler.aspx?id=58 linkteki kompresörlerce doldurulmaktadır.Her kompresör 300 bar hava basamaz.Gücü yetmez.Bu tarz kompresörlerin fiyatı 4000-8000 tl. civarındadır.
-
Tebrikler arkadaşlar emeğinize sağlık.HArika olmuş gerçekten.Benim diyen inşaatçılardan çok daha güzel yapmışsınız.
-
HArika grupmanlar.Uzun mesafelerde de bekliyoruz aynılarını.16 grain hatsan-jsb denemenizi tavsiye ederim.
-
Beyler hobimiz elden gidiyor amman dikkat)))))) Saygılar
Atamayana atarlar. Ankaraya hanımı da mi getirsem acaba?
bak alper kardeşim çok tehlikeli ve zincirleme reaksiyonu başlatmışsın. Bir süre sonra biz erkeklere bir şey kalmayacak. Şimdiden ev işleri örgü yemek vb öğrensek iyi olur.
Demek ki daha sıkı çalışmamız gerekiyor.Ben Reşadiyeye çadır kurayım.Gece atışlarına da başlayayım.
-
Selam hobidaşlar.Bayanların iyi atıcı olduklarını duymuştum ama inanmamıştım.Eşimle bunu test etmek istedik.Bu pazar günü reşadiyede sert rüzgar olmasına karşın.Gelmişken deneyelim dedik.Atıcı Fadime ERTOP.Buyrun videolar.İyi seyirler...
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
HArika grupmanlar.TEbrik ederim.
-
Candan hanımı candan kutluyoruz.KArşısına rakip çıkarmalı artık.Meydan okuyoruz.BEnim hanımla bir kapışmalı diyorum....
-
-
-
-
Ellerine sağlık abi.Çok azimli bir insansın abi.
Saol isa sonuna kadar devam.