Süper paylaşım,teşekkürler.Özellikle 'El Cid' soundtracki tam bir başyapıt...
miller01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok güzel sonuçlar,güle güle kullanın...
-
Hatsan ürünler konusunda değişik bir strateji izliyor. Bence bunu yapmamalı işin içinden çıkamazlar ilerde. Durmadan yeni bir model çıkarıp eski modellerin üretimine devam ederek nereye kadar devam edebilirsiniz.BT-65 çıktı peşinden Galatian çıktı e şimdi biraz daha geliştirdiklerinde farklı bir isimde çıkardıkları an onun fiyatını galatiandan daha pahalı tutmak zorunda kalacaklar. Bu nereye kadar sürecek sonuçta rakipleri var.
AT-44 başarıya ulaşmış bir model kendi çapında, hani nerede yeni AT-44 ? Bir tactical kundak takmışlar. Bu galatianı en azından AT-45 yapsalardı fiyatınıda 1300 liralardan satışa sunsalardı AT-44 ün satış grafiğini geçerlerdi.
Ben şahsen BT-65 in AT-44 ün 10 da 1 i kadar bile sattığını sanmıyorum. Gerçi firma yurtdışına yapıyor satışı ama bu fiyatlar yurtdışında da yüksek kalır rakiplerine göre.
Kendi firmamızı karalamak yermek için yazmıyoruz bunları, aksine en çok tercih edilen en iyi firmalardan biri olsun isterim şahsen ben Hatsanın. Rakipleriyle fiyat dengesini iyi ayarlamalı. Yoksa tercihler değişir rakibe kayar. Bu yurtdışı içinde geçerli.
Şu an 1700 liraya tüfek satması için AA kalitesinde tüfek yapmalı. Çünkü AA kalitesinde tüfek yapsa bile AA fiyatına satamaz, sonuçta AA kendisini ispatlamış.
Neyse yinede iyi ki varlar diyelim.
+1001
-
[Resim Engellendi: http://b1303.hizliresim.com/17/3/kq8pl.jpg]
Hocam siz nereyi ölçtünüz acaba?
-
Hocam 81mm olduğuna eminmisiniz sanki daha küçük gibi duruyor...
-
Elinize sağlık...
-
16.36 gr Nisan 2013'de piyasaya çıkacak bir ürün,uzun mesafe atışlarında iş yapabilir;
-
Kendi sitesindede satışla ilgili bilgi yok, hatta tüfek modellerinin içinde bile yok; sadece şampiyona haberi var.
Ne zaman satışa çıkar acaba..?Sitesi güncel değil ama satışa çıktı diye biliyorum;
http://www.airgunsofarizona.com/FXBoss.html -
4.5mm uzak mesafelerde daha az düşme yaparak daha etkili atışlar yapıyor fakat pelletler hafif olduğu için rüzgarlı şartlarda 5.5 göre biraz daha etkileniyor buna karşın bazı pcplerin 4.5mm daha etkili örnek verirsek hw100 4.5mm olanı 5.5m olanından biraz daha isabetli en azından tecrübe edenlerin görüşleri bu şekilde...
Bu görüşünüze tam anlamıyla katılamıyorum,bahsettiğiniz silahlar aynı enerjiye sahipse(örneğin ingiltere gibi güç sınırlaması bulunup da 16j gibi bir limitle sınırlandırılmışsa)söylediğiniz doğrudur.Ancak ülkemizde bulunan silahlar FAC sınıfında olduğundan 4.5 ile 5.5 kalibresinin aynı güce sahip olan modelini ben bilmiyorum.Marauder mesela 4,5'luğu 21 fpe iken 5.5 luğu 32 fpe enerji üretiyor. HW 100 için konuşursak 4,5-5,5 isabet konusu tartışılır ancak kendi sitesinde ki bilgilere göre 4.5'luğu 30joule enerji üretirken 5,5'luğu 40 joule enerji üretiyor ve atış esnasında aman aman bir düşme olmuyor hatta belli bir mesafeden sonra da 4.5'luğun düşmesi daha fazla oluyor diye biliyorum...
-
AA ile Evanix'in kıyaslaması bile bence çok yanlış
+1000 Sesimi çıkarmayayım diyordum ama dayanamadım sonunda...
-
Eğer modeller arası bariz fiyat farkı olmaz ise, regülatörlüleri 1900 gibi düşünüyorum.. sentetikler 1600 ahşaplar 1700 regülatörlüler 1900 gibi..
Aşağı yukarı benimde düşündüğüm rakamlar bu seviyelerde,ancak bu noktada aklıma şu soru geliyor aşağı yukarı bu fiyat aralığında dünya çağında kendini ispatlamış AA ve HW100 gibi modeller varken kaç kişi tercih eder? -
20. ve 30. arası harika sonuçlar,hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın inşallah ...
-
Umarım fiyat aralığı gibi ürünlerde iyi çıkar, mart ayındaki iwa fuarından sonra satışına başlanacağı söylendi hatsan yetkilileri tarafından, bizlerde sizler gibi merakla bekliyoruz..
fiyat tahminim ise 1600-1900 tl arası olur diye düşünüyorum..
Saygılar.Regülatörlü mü regülatörsüz mü 1600-1900 aralığı tahmininiz ??
-
Crosman pointed tavsiye ederim, 3 farklı marka silahta denedim, üçünde de iyi sonuç verdi; ayrıca RWS ve H&N yi de deneyin.
Kısa mesafede ben de çok verim almıştım ama 50 metreden sonra hafif kaldığından sanırım isabet bozuluyordu...
-
Arda arda 3 solid pelleti namluya tıkayıp garantiden halledilebiliyorsa (ücretsiz) gerçekten hiç düşünmeden göndermek lazım.
Garanti süresi dolmuş bir silaha yapılanları okuyunca herhalde bunu da garantiden hallederler diye düşünüyorum;
!!!!HATSAN hatsan HATSAN!!! -
Rica ederim Arda Bey,kesinlikle en güvenli yol fabrikaya gönderip garantiden halletirmek ama fabrikaya yollama imkanımız bulunmadığı zamanlarda işe yarayabilecek bir bilgiyi paylaşmak istemiştim,belirttiğim gibi şahsen denediğim bir yöntem değil...
-
Sn Gepard daha öncede duyduğum ama çok şükür deneme ihtiyacı duymadığım bir yöntem; sitede yazdığına göre harbinin fırça kısmı çıkartılarak tersten sıkışan pelletin kafa kısmına vidalamaya çalışılarak geri çekilmeye çalışılması sanıyorum...
Edit:umarım hiçbir hobidaşımız da ihtiyaç duymaz... -
Bu arada AA 'ın sitesinde okumuştum sanırım;namluya pellet sıkışırsa harbiyle dışarı itilmeye çalışılması eğer başaramıyorsak tersten vidalama yöntemiyle çıkarmaya çalışılması eğer yine başaramıyorsak namlu içerisine sıcak hava tabancası yardımıyla sıcak hava tutarak yada dışarıdan namluyu ısıtarak kurşunun yumuşamasını ve aynı işlemin tekrarlanması bu arda namlu dışarısında ki kaplamaya zarar vermemeye özen göstermek gerektiği yazıyordu yanılmıyorsam...
-
Bende yanılmanızı umuyorum ama büyük ihtimalle ummaktan başka yolumuz yok.
Aslında ciddi anlamda kaliteli isabetli sorunsuz bir tüfekse bu yani bildiğimiz hatsanlardan farklıysa yanında verdikleriyle birlikte bir AA parası olacaksa eğer verilebilir diyede düşünmüyor değilim ama dediğim gibi standartlar üstünde olmalı.+1000
-
Bence fiyat konusunda en önemli faktör regülatör.Broşürlere bakınca regülatörlü tüpün ayrıca satıldığından bahsediyor,tüfeğin standart özellikleri arasında regülatörden bahsedilmiyor,regülatörsüz hali bt 65+300 lira olursa birde regülatörlü tüpüyle fiyatı s510 ları geçip hw100'e yaklaşabilir,umarım yanılıyorumdur...