Ağırlık ve boy arttıkça isabette artıyor sanırım...Basınç farkından mı aerodinamiden mi bilmiyorum ama üstteki ağır ve uzun olanlarda hız daha yüksek çıkmış...
miller01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
2 lira yan yana güzel olmuş
-
50'si 100'ü ikisi de süper olmuş,ellerinize sağlık...
-
Nöbetim olmasaydı gelirdim ama bir daha ki buluşmaya inşallah.Umarım havalar buluşmanıza müsade eder...
-
Tebrikler güzel atışlar...
-
100 metrede 1 cm grupman Helal olsunn .
+1
-
öncelikle dürbünün sizden tarafında diopter ayarı varsa onu çevirerek bir bakın, gözden göze o ayar değişir. varsa gözünüze göre ayarlayın.
sizin gözünüzdenmi değilmi konusuna ise başka arkadaşlarınızada baktırarak karar verebilirsiniz.
+1 Diopter ayarından kaynaklandığını düşünüyorum. -
24-44 bildiğim kadarıyla stoklarda yok,görüntüsü net ancak 50 mm ön mercek az ışıklı ortaklarda çok fark ediyor,az ışıklı ortamlarda kullanacaksanız 50 mm tavsiye ederim.Stokta olan nite-eye ve eclipse serisinden ise t12 zaten hafif olduğundan ağırlık dez avantajına rağmen eclipse serisini tercih ederdim...
-
Taylan Bey incememet 6.35 solideleri deneme şansınız oldu mu,isabet durumu nasıldır acaba???
-
Mengeneye bağlı tüfeği kurarken ki sarsıntı bile isabeti etkileyecektir,kaldı ki pellet,namlu,crown,ortam gibi faktörleri söylemiyorum bile...Bence o kadar kasmaya gerek yok sıfırlama için,basit bir sehpa bile yeterli olacaktır,saygılar...
-
mengenenin yanaklarına kalın bezlerle besleyip öyle sıksak olmazmı ? Yani şekil olarak mengene yanlardan sıkacak tüfeğin dipçiğinide sabit bişeyle desteklersekbence zarar vermez gibime geliyo tabi tecrübeli olanlar varsa onlara bişey diyemem benimki sadece düşünce
Mengeneyle sıkınca hep aynı noktayı mı vuracak?
-
Arkadaşım tüfeğin yaylı sanırım,kıpırdatmadan kurman çok zor,önemli olan bir noktayı referans alıp öyle sıfırlaman,masaya yada benzer bir yüzeye koyman yeterli,mengeneyle falan uğraşma tüfeğe zarar verirsin...
-
Alındığını bilmiyordum kusura bakmayın,o zaman en iyi tüfek sizin olan silahtır
Grupman çalışmalarınızı bekliyoruz,hayırlı atışlar...Bu arada sonic boom diye aratırsanız google görsellerde,ses hızından(340m/sn) yüksek hızlarda atışlarda cisimlerin maruz kaldığı şok dalgalarını görebilirsiniz... -
Benjamin Nitro denemiştim ,sarsıntının azaltıldığı belirtiliyordu nitrolar için ama sarsıntısı oldukça yüksek geldi bana,denenmeden alınmamalı bence...
-
Keşke alırken namlu kilidi olmayan modelinden alsaydınız.Bence gereksiz bir parça...Yerinizde olsam servile irtibata geçerdim...
-
Bence seyyar dipçik kullanmayacaksan gerek de yok.Ama dipçik temin edebilirsen kendin de biraz uğraşarak yaptırabilirsin.(forumda bisiklet gidon mu deniliyordu elle tutulan yerden imal edenler vardı,böylesi uğraşarak üretilen şeylerin hazır olanlardan daha zevkli olduğunu düşünüyorum...)
-
Konuyu açan arkadaş bilgi istemiş fakat affına sığınarak, FX T12'nin sıfırı gelecek mi acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
Hatsan BT 65 Alınabilir Bir Tüfek mi?
ilk bulduğum mesaj arkadaş da sizle aynı soruları sormuş,iletişime geçebilirsiniz.Saygılar... -
Arkadaşım bu bahsettiğiniz sorularının ve şuana kadar aklınıza gelmeyen daha birçok sorunun cevabı forumda mevcuttur,bira araştırırsanız cevaplarınıza ulaşacağınızı düşünüyorum saygılar...
-
Crosmanın Çinde ürettiği bir tüfek, ABD de çok populer, ben de birara almayı düşünmüştüm , hem gücü hem de yay yerine gas-ram( hava pistonu) kullanması yayın 'zonk' lamasını ve tepmesini ortadan kaldırıyor. Ama namluları ne kadar kaliteli bilemem. Meydan.av ın mağazasına gidip kurup bir mermi attım omzum ağrıdığında vazgeçtim almaktan.
Bende deneme şansı buldum,tüfek oldukça heybetli geldi bana ayrıca da tepmesi abartmıyorum benim mod 99a göre nerdeyse iki kat kadar fazlaydı,dürbün tutturmak sorun olabilir...