Fiyatı yazılmamış..
Fiyatı yazılmamış..
kusura bakmayın fiyatı yazmayı unuttum fiyat 5.750 dolar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Fiyatı yazılmamış..
Fiyatı yazılmamış..
kusura bakmayın fiyatı yazmayı unuttum fiyat 5.750 dolar
ilan yanlış yere açılmış ama yılan güzelmiş
ilan ateşli yivli silahlara açıldı ama yanlış yere açtıysam affola
herkeze iyi forumlar dilerim.üzerime bulundurma kayıtlı olan silahımı satmak istiyorum.ilgilenenlere
videoyu sonuna kadar izledim hakikatten saçmalamışlar .. bu nedir böyle 55 mt mesafeden bu silah böyle istikrarsızsa bi problem var demektir.hayallerim biraz yıkıldı açıkçası halil abi destek ol
marauder'ın standart namlusu lw midir?
fikir veren tum arkadaslara ve konuyu acan arkadasima cok tesekkur ederim
Halil Bey silahi temin ettikten sonrada insallah fikir paylasiminda bulunursunuz.
Tecrubem olmadigi icin basta biraz problem yasayabilirim
Yönetici Not'u : AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi TANIŞALIM başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.
ne demek yardımcı olabildiysek ne mutlu ..insallah en iyilerine layık olursunuz.saygılar
bolt action olması avantajmı dezavantajmı..bütçemizi ayarladıkta gerçekten alma gücün olupta pcp almak cok zor işmiş.kafam allak bullak oldu ne alsam ne etsem
daha once bolt kolu tam oturmadıgından oring 2 defa fırlamıstı
şişenin ortasına 2 pellet isabet etmişti.şişenin ortasındaki kağıt 2 yerinden zarar görmüş.diğer pelletlerin neresine geldiğini bilmiyorum ama çok kötü bişey o tınkkkk sesini duyup şişenin kırılmaması
H&N hollow point 22cal ..atislarımızı 150-200 bar arasıında yaptık
y.a.t.a.g.unda baktığım benjaminde 22 ft/lbs yazıyor..türkiyeye girenler bu enerjiyimi üretiyor..yani halil abi senin silahın ne kadar enerji üretiyor.biraz fazla soru sordum k.bakma abi
bugün arkasıma ait olan evanix windy city ile adım olarak sayarak 92 metreye atış yaptık..koydugumuz maden suyu şişesine 10 atıştan 5 pellet isabet etti.fakat şişe kırılmadı sebebi nedir anlamadık.vericeğiniz cevaplar için şimdiden tesekkürler
avrupa için yapılmış 830 fps hız değerlerinden bahsetmişsiniz.ülkemize girenler farklı güçlerdemidir?
tesekkürler halil abi en kısa zamanda bekliyorum
stabil atış adeti 18 heavy ile chrono detaylarını paylaşabiirmisiniz.birde 3 farklı güç ayar seçeneği hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz.saygılar
herkeze hayırlı geceler.forumdan araştırdığım kadarı ile bu pcp hakkında pek bilgiye rastlayamadım..kullanan abilerim kardeşlerim varsa bilgi paylaşırmısınız..kaç kalibre alınır yada pcp alımında doğru bir seçimmidir? bu tüfeğin tüp hacmide yazmıyor sitede. crono değerleri vs varsa paylaşmanızı rica ederim..pcp ler türkiyeye girmiş bu yaz kaçırmamak lazım..malum fiyatlar fırlamış ama napalım bize böyle nasipmiş..herkeze paylaşacagı bilgiler için sevgiler saygılar
süper bir yarısma oldugu belli.keske içinizde olabilseydim.emeği gecen herkezden allah razı olsun.en azından forumdanda olsa görebildik insallah bir sonraki yarısmada bulunacagım
hayırlı olsun.tüfek sporter modelimidir?