modelci tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Merhaba tüfeğiniz ve regülatörünüz hayırlı olsun.bende yaklaşık üç hafta önce S510 uma Akif bey'e ricamla regülatör taktırdım.Regülatör basıncı yanılmıyorsam 120-130 bar arası ve 18 graın 860- 871 fps olduğunu söyledi .Orjınal yayı ile 30-35 stabl atış yaparken, 1.4 mm tel kalınlığı ve boyu 63mm yay ile 50 atış yaptı. kronom olmadığı için 160 metreye yaptığım sürekli hedef atışlarıyla stabiliteyi takip ediyorum.61x1.5x15 mm lik orjınal yay ile gücü gayet iyi, range finder ile 200 metre ölçtüğüm mesafeden kara şişeleri ve cam şişeleri devirdiğini (16 grain mermi delip geçmiş) görünce beni baya şaşırttı .Şimdi tekrar yay boyunu 3 mm kısasıyla değiştitip,gücü biraz daha azaltıp net 40 atış yapabileceğini tahmin ediyorum. Sonuç :gücü yeterli,stabilite ve atış istikrarı mükemmel.SAYGILAR.

hayırlı uğurlu olsun. tüfeğin kendisi gibi isabetli bir karar vermişsiniz.Üç hafta kadar öncede ben aldım bir tane ve çok memnunum.Yanlız dikkatim çeken bir şeyi sormak istiyorum,fotoğrafta gördüğüm kadarıyla (ve benim tüfeğimdede aynı) manometrenin duruş pozisyono tersmi. ? Satışı yapılan firmaların sitelerindekilerdede farklı pozisyonda olanlar var.