Elinize sağlık güzel sonuç çıkmış.Sinan Beyin önerilerileri ilede zamanında hw97 kullanırken çok keyif almıştım,yalnız şöyle bir durum var hw97 olsun tx200 olsun bana çok ağır geliyor sorun bendemi bilemedim...
262626 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet 0 lanması iyi tüfek sabit silah ama şu var atıcı her atışında aynı etkenlere sahip değil ve her atış tek delik olmayacaktır.
-
regülatörlü gibi atıyor demek istemiş gerçkten öyle
-
12 fpe öylemi desenize yine yarışmaların 3 de 2 sini egale ediyorsunuz 50 kişi yerine 150kişi gelse iyi ılmazmı
-
Av amaçlı takılmış olabilir
-
3 ay önce sine kadar elimde olan ve başka bir arkadaşa naklettiğim tüfektir kendisi.Süper temiz ve isabetli hayırlı olsun
-
mekanizmayı kundaktan ayırdığında tetik vidasına bak bazen fabrika çıkışı yamuk kalabiliyor
düzeltme işleminden sonra ilk önce vidayı sık ama fazla değil dişleri yedirmeden
ardından yavaş yavaş aç açarkende tetiğe dokun
nerdeki istediğin ayar oldu orda bırak tüfeği boş kur ve atış yap
eğer sert yada çok yumusak geldi ise aynı işlemi tekrar uygulakolay gelsin sinan bey
-
K.bakma hatsansniper kardesim ama sen 1 haftalık tüfeği değişim yerine yaptırıyor isen üzülürüm senin adına 0 araba alınca 1 hafta sonra arıza yapınca motor değişecek dedikleri zaman ne yapardınız acaba
Evet bugün örnek m125 500 lira mod 460 1500 lira bu fiyat farkı var ise mutlaka sebebi vardır ki 40 günlük hw tabancamı zamanında 0 ile değiştirdiklerini bilirim 1 mail attım 10 özür 1 sıfır tabanca geldi -
Weıhrauch diana ve AA nın çoğu yaylısı hatsanın pcplerinden daha iyidir Doğan Bey
-
Güzel abicim hatsandan uzak durulmasını hep ve tam desteklesemde made in Turkey oluşu bizi o yöne çekiyor
Bakın webley patrıot dışında hatasız silahı yoktur ki onun tasarımıda hatsana ait değildir ki oda ufak sorunlar teşkil eder hobiye ilk başladıgımda 1000 liraya full set pcp alınırken bu millet delimide bu parayı yaylıya veriyor dedim bu zaman anladım ki yaylı diyince hw97 77 diana 460 magnum 52 54 ve serisi son olarakda tx200 müş ha o paraya alınacak tüfek strogerdır pistonlu isterseniZ atac alın
Hatsan üretir ve satar.servisi iyi olan bir işletme demek =çok servise giden mal demek anlayana -
Uzun olan daha iyi grupman yapar diye birşey yok o zaman neden ftde uzun pellet kullanmıyorlar
-
Birisi hedef kağıdının ortasına grupman yapar diğeride altına grupman yapar.
-
bunları yapıpda olmadımı pes diyorum.
hocam sen sanırım bir paket peçeteyi sokmuşsun içine
son çareyi söylüyorumeline 2 tane tığ al bunları karşılıklı olarak sok namluya
birini namludan diğerini pelet girişinden sonra başla birini sağ birini sola çevirmeye buda çare olmazsa eskiciye sat tabancanı. -
Bu soruya cevap vermek için çok aşama var
Tüfeğin modeli
joule değeri
iki pellet arasındaki hata payı
Atıcı faktörü
Rüzgarha konu kısa mesafe ise 15 metre gibi çok birşey fark etmez. biri 10kuruş yapıyorsa diğer ya 9 kuruş yada 11 kuruş yapar.
-
atış yapın en güzel çözümdür.
Yok olmaz ise yani pellet takılır kalır ise kesin çözümü söyleyeyim size.
bir tane tığ alacaksınız
namlu içine bir fıs yağ 5dakika bekle
sonra tığ ile içerisini karıştır yivlere dokunmadan
ardından plastik bir malzemeyle mesela flüt temizleme çubuğu gibi ittirin
sonra pellet koyun atış yapın
ardından ip ile namlu temizliği
sonra biraz güneşe koyun
en son olarakda pelletsiz co2 tüple 10 atış yapın
hayırlı olsun -
ben bir türlü zevk alamadım şu silahtan sanırım sorun bende
-
forum aynı devam malzeme deyince mustafa bey bu işi bıraktığı için yusuf beyle iletişime geçicez.saygılar
-
Peki merak ettiğim 11 13 15 grain 5.5 olmayacakmı
-
HAid hayırlı olsun o zaman kaç grainler üretildi şuan için çaplar neler
-
O zaman anlaşılıyor ki atış alanına kur silahı hiçbirşeyini oynama bir snipercı gibi kullan hw100
Yeri gelince tahribat yeri gelince çok atış yaparım silahı dayanamam açarım AA510
Takarım omzuma 2 kg silahı bolt actıonın tadına varırım az hava ile çok atış yaparım ki 114cc huntsman diyebiliriz yorumlara göre