Teşekkürler paylaşım için uzun zamandır yüzünüzü görmüyorduk.Bu arada ft idmanını kaçar metrede yaptınız.saygılar
262626 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mod 99 baskasına bakma o bütçeye
-
Merminin cıkışş noktasıdır kardesim.saygılar
-
Gökhan abi ve bu güzel ekip bizlere ft öncesi bu güzel yeri fotoladıgınız için tşk ederim.saygılar
-
Tek tek koyduktan sonra şarjörün ne anlamı var talon alın daha iyi yada kaliteli bir yaylı alın daha iyi yalnıs anlamayın bt65 e bırakın tek teki toz olarak bile koysanız yapacagı bellidir ama güçlü silah kıymet bilmek gerek.saygılar
-
Gökhan abi yaşıyormusun sen
-
Baska kullanıcı yokmu
-
Güzel birgün olmuş belli Cem abi skor tablosu da harika hadi bakalım ft de görüşmek üzere.
-
Tskler 18 gr en ideali o zaman
-
Merhabalar AA 510 için 3 marka pellet ismi alabilirmiyim,birde düşük-orta-tam güçde kaç grein pellet tavsiye edersiniz.Bakalım doğrumu kullanıyoruz.saygılar
-
Tabiki pelletde onemli ama arkadasımız yeni bir alıssın
-
30 metreye sıfırlama yapmayın 10 yapın bu aynı zamnda 62 metreyede 0 lama yapmanz demektir mildot kullanımında zamanla önce 10 metre
-
Kaç bardan önce kaç mt diyelim yeni kullanıcısınız 190 200 barda 10 11 mtrede 0 lama yapın
-
abi git yat ya valla ama güzel grupman olmuş bu arada hayırlı olsun
-
zorakiyi bu kadar gözünüzde büyütmeyin bence güzel silah ama ben hatırlarım 200 liraya hw45 alınmadı bu sitede zoraki alındı 300 liraya
-
Ö.M. atan arkdaşlar skorlarınız burada paylaşın 100 puan yapan karagöl ft yi zaten kazanmış demektir.
-
Açıkcası sonuçlarıda merak etmiyor değilim
-
siyah ile işaretli 1-2-3 numaralı alnlara yani kuşun kanatlarına ve gövdesindeki siyah yerlere 5 er atış yapacaksın bu 1. adım
2.adım da ise 3 ve 4 numaralı alanlara birine 2 atış diğerine 3 atış kağıtda yazıyor atış yapacaksın ama 4.ve 5. alanı vurdugun an birdaha atmayacaksınÖrnek: 1.alana 5 atış yaptın 5 inide vurdun 5 yazacaksın
2.alana 5 atış yaptın 4 ünü vurdun 4 yazacaksın
3.alana 5 atış yaptın 5 ini vurdun 5 yazacaksın
4.alana 3 atış hakkın var 1.cide vurdun 1 yazacaksın 2.cide vurdun 2 yazacakın 3 hakkındada vuramadın yni hiç vuramadın 4 yazacaksın
5.alanda 2 atış hakkın var (4 ile 5 i karıştırıyor olabilirim) 1.cide vurdun 1 yazacksın hiç vuramadın yine 4 yazacaksınturuncu excel tablosundaki alanlara toplam puanın otomatik çıkacak..
Birkaç soran arkadaş olmuş kendi icadımdır teşekkürler.saygılar
-
Teşekkür ederim biraz monotonluktan çıkmak gerek
-
Herkes merhaba atışlarınıza biraz renk gelsin istedim
Aşağıdaki kuş şeklindeki hedef kağıdını 30 saniye içinde indirip yazıcıdan alıyoruz
Ardından atışlarımızı yapıyoruz 1-2-3 nolu hedeflere 5 er atış yapıyoruz
4-5 nolu hedeflere tablodada yazdığı gibi 2 ve 3 atış yapıyoruz (ilk atışda vurursanız ikinciyi atmıyoruz)
Sonra elde ettiğimiz değerleri excel tablosuna yazıyoruz ve puanımız ortaya çıkıyor.
Ayrıntılar excelde yazıyor.İyi atışlar ve iyi eğlenceler...saygılarAtış Mesafesi 50<mesafe<100 dür.
http://www.yukletr.com/download.php?f…e13108b287ac2b0 (HEDEF KAĞIDI)
http://www.yukletr.com/download.php?f…9339f66d3cc7c94 (PUAN HESAPLAYICI)