Webleyde cıkarmıs boyle bir model
262626 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşımız bir şekilde bir grupman yapmış ve uzun uzun tartışılmış,sonuçda 50 peletde atsa 50 sininde aynı yere düşme ihtimali vardır şans da budur işte arkadaşlar,insanların hevesini kırmayın 50 yasında adamın 100 metreden yaptıgı grupmana inanıyorsunuz genc arkadaşımıza inanmıyorsunuz gözleri daha canlı bir kere bu bile yeter ama kardeşim bilirsinki sende 100m2 demek bir kare alan için 10x10 dur alan hesaplama kuralı konu dikdörtgen ise örnek kısa kenar X uzun kenar dır yani demekki bu alan 4 x 25 olabilir yada 2.5 x 40 olabili son ihtimal ise 1.5 x 67 dir.saygılar
insanların egosu kadar gururu vardır ne olur yıpratmayın
-
merhaba arkadaşlar uzun zamandır bende bu hobinin içinde yer alıyorum...
-
öle bişi yok karşı tarafın sayılır diye,mumkunse hobi ürünlerini forumdan almaya çalış herneyse şimdi yapacagın tek şey şu dostum;
o sitede o kişinin profili hala duruyorsa bana bi gönder.
-
9-10 yada 11 metrede sıfırlama yapmayı dene tüfek mumkunse sabit kalsın dürbünü takarken önce ön ayağı yerleştir..sorunun çözülecektir
-
bilmiyorum dediğin pellet rabiit magnum dostum.saygılar güzel çekim
-
sanırım 300-400 lira aralıgında en güzel tüfek webley patrıot...
-
Hawke vector optıcden daha kalitali bir dürbün bir kere 10 yıl garantisi var ve ayrıca malzeme kalitesi dünyanın bildiği hawke ayrıca vector optıcs bazen replıka olabılıyor..saygılar
-
Ülkemizdede böyle bir hobinin güzel bir resmi müsabakaya dönüşmesi çok sevindirici..Küçüğünden büyüğüne yarışmaya katılan tüm forumdaşlarımı tebrik ediyorum,Cem Abinin ve Malatya Team in jesti gerçekten en büyük hediyelerden biri,
Derece alan serdar abi,erdinç abi ve emre abiyi tebrik ediyorum,bence en güzel hediye videonun sonundaki gözüken o dostluk ifadesi gerisi boş...
Saygılar....
-
yazını ilk okuyunca anlamadım ama golf deyince anladım
-
Hemşerim müsait olursam ben gelirim...
-
İsa kardeşim benim sözüm sana değildi sen neden üstüne alındın anlamadım benim sözümün sahibi kendini biliyor,şu forumda At44 ü anlatacak sayılı kişilerden birisin...saygılar
-
Evet haklısın At44 ü konışmak en güzeli olsa gerek konu farklı yerlere saptı sayemizde..saygılar
-
bu özellikler var demedim genco arkadaşım bunları kıyasla dedim,
bu silahla yapacagınız 50 metre grupman 1 tl den büyük olacak,
silahı mengeneyle sıkıştırın 3 atış yapın 25 metreye pelletler üst üste asla binmeyecek,
Atış sayısına gelince ben elimdeki AA ile 50 stabil atış toplamda 80-90 atış yapıyorum,t12 yapsın bu atışı...Sakın yalnış anlama kardeşim ben silahımı övmüyorum fx mükemmel bir silah ama fx t12 yi AA ile yada Evanıx S10 ile kıyaslayamayız..saygılar
-
Tamam dostum ama neye göre iyi ;
grupman
isabet
tahribat
atış sayısı
stabilite
tüp hacmi
malzeme bana bahsedermisin ?sonucda fx t12 yi saymazsak eger en ucuz silahı bugün 3000 lira demekki bu silahı piyasaya sürmesının sebebi orta halli bir sılaha üretmek emın ol ki webley raider lw namlu bu sılahdan daha güzeldir..saygılar -
Kesinlikle AA,sözüm meclisden dışarı ama AA kullanmayan biri lütfen bu silah hakkında yorum yapmasın saçma şeyler çıkıyor ortaya AA ile AT44 ü kıyaslayan hobidaşlar bile var tamam kendi malımız güzel tüfek ama yapılan davranış fıat ile wolkswagenın kıyaslaması gibi bişi oluyor,şahsen ben at44 kullanmadım bılmedıgım bısı hakkında yorum yapamam,1500 tl limitin varsa arkadaş +500 yap sıfır AA al,1500 ver ıkıncı el AA al yada evanıx wındy yada s10 al, fx t12 mukemmel bır sılah degıl bır kere manometre yok üzerinde...saygılar..
-
tam güçde derken at44 de güç ayarı oldugunu bılmıyordum yada sız yanılıyorsunuz ?
-
Sayın Forumdaşlar ; elimdeki AA S410 Classıc silahımın orjinal 12 fp olan gücünü yükseltebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum,malzeme ve işçilik bedelini vermek karşılığında.saygılar
-
Hocam 50 mt kesme şekeri vurmak istiyorum diyorsan AA,Fx glad alacaksın yok ben soda şişesi vuracam diyorsan at44 işini görür...saygılar
-
Alamazsın Alper Bey..