webley raider lw namlu al geç başlangıç için en güzeli,
ikinci seçim evanıx s10 yada fx t12 olsun
yada sık dişini biraz git adanada h..ava ver 1800 lira ayırt birtane aa ömürlük olsun
valla mehmet kardeşimin aa sını aldım 12 fp gücü var grupmanlarım 25 mt ve 50 mt mevut varsa
bu fiyata daha iyi grupman çıkarsın silahını..saygılar
262626 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hocam zaten s10 un 0 fiyatı 1900 lira ve 750 liraya satılıyor param olsa ben kaçırmam 2. bir pcp,
ayrıca siz gamo ıgtyi uygun fiyata verdıgınıze söyluyorsunuz ama zaten eskısehırde bu sılahın 0 fiyatı 420 tl
siz kafaya at44 ve gamoyu koymussunuz artık bızler bısı demıyelım,ha bana kalırsa AA dan asla şaşmam daystate e gücüm yetmediğim için,
bu kadar gönüllü iseniz benim AA yı alın gidin artık ne diyeyim :D..saygılar
-
paralaks bölümünden aç dürbünü alyan ile tabi yapabilirsen tırnagını düzelt işe devam hadi iyi geceler...
-
alkan dedıklerımı yap ondan sonra bana dua et...
1..tüfeğindeki hava ortalama 180 bar olsun
2..dürbünü ayaklardan sök 0 dan ayakları tak ama takarken dikkat et ayakların dişleri tam otursun..
3..dürbünü takmadan önce taretler 0 olsun..
4..10 metreye ayarla ve ilk atıştan sonra taret ayarlarını yapmadan 2.atışı yap 2.side aynı yere gididyor ise taretleri ayarla sorun cozulmuyor ıse taretlerın bozulmus..
5..eger 2.pellet farklı yere gıdıyor ıse sılahını guzlece bır harbıle pelletı kontrol et ezık falan varmı dıye..
6..bitti -
istediği güç ayarını tüfeği açmadan nasıl yapacak herkes senın kadar degıl kardesım
-
bütçenizi söylerseniz daha iyi yardımcı olmaya çalışırız...
-
son mildota attıgımda hedefliğin altına düşüyordu,elımde 16 grain kalmadı alıp denemem lazım...saygılar tşk ederim..
-
Evet 21 grain ,birtane tahta resim paneli şeklinde hedefliğim var üzerine saç çaktım...
-
sorunu buldum sanırım atışlarım 21 grain pelletle yapıldıgı için bu sonuç ortaya çıkıyor...
silahımın çıkış hızı sanırım 700 fps olması gerek,12ft airarms s410 classıc modlanmamışp orjınal halı..
-
peki en kısa zamanda koyarım fotolarını metehan...
-
Dürbün 8 zoomda 10 metrede sıfırlandı...
-
webley patrıotu verıp gamo alacaksanız sız cıldırmıssınız
-
Tşk ederim mehmet...
50 metre atışları az önce yapılmış ve foruma eklenmiştir...
-
Arkadaşlar forumdaşların talebi üzerine ve bende merak etmem sebebiyle;
Destekli olarak Dıablo Barracuda ile yapılan 1+5 atış (ilk atış mildot hesaplama amacıyla atılmıştır)
[Resim Engellendi: http://f1205.hizliresim.com/x/s/6mhn4.jpg]
Saygılar...
-
Mehmet Abi ben bana AA yı sevdirenleri tebrik ederim
Cem abi tşk ederim en kısa zamanda 50 mt grupman burda olacak,
weıhraucher kardeşim gerçekten rocket güzel iş yaptı tşk eder saygılarımı sunarım... -
bakayım elimde kaldı ise hediye edeyim size.saygılar
-
Resmi olmadı Erhan abi :D...tşk ederim en kısa zamanda 50 mt atışı yapacagım..saygılar
-
metin bey ve alparslan bey teşekkur ederım pellet jsb olsa idi daha ıyı olacaktı...saygılar
-
Merhaba sayın forumdaşlar AirArms ile kendi poligonumda yaptığım 25-26 metre 4 çeşit pelletle yaptığım atışlar..
Tüp her 10 atışta doldurulmuştur ve sabit 160 bar'dır..
Atışlar 10 ar adet olup destekli hawke varmınt 4x16x44 dürbünle 8 zoomda atılmıştı..Saygılar[Resim Engellendi: http://f1205.hizliresim.com/x/r/6jwrl.jpg]
[Resim Engellendi: http://f1205.hizliresim.com/x/r/6jwwp.jpg]
4.sırada "Diablo Barracuda" 21.14 grain
3.sırada "Gamo Rocket" 16-18 grain
2.sırada "Gamo Pro Hunter" 15.43 grain
1.sırada "Benjamin dıscovery" 13.43 grain Grupman Sırasıdır... -
yasin abi up sonda değil ortalarda sağga sola yeterınce fazla clıck bıraktım dürbünü takarken , sanırım mıldot yetmıyor zoom yaptıkca buyuse sorun olmayacak neyse bakalım...saygılar